Η Lumagen στην Ελλάδα

Κώστας Παπαγεωργίου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,014
ΑΘΗΝΑ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ένα πολύ δραστήριο μέλος μας, ο spcav, αποφάσισε να εμπλακεί ενεργά με τον χώρο του Audio-Video και προέβη μέσω της εταιρίας SYCHEM σε συμφωνία επίσημης αντιπροσώπευσης της Αμερικάνικης εταιρίας Lumagen στην χωρά μας. Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος, έλαβε την παραπάνω επαγγελματική απόφαση ύστερα από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που καταγράφηκε στην Ελληνική αλλά και διεθνή κοινότητα A/V σχετικά με τον επεξεργαστή εικόνας της Lumagen (www.lumagen.com) RadianceXD™, ο οποίος μας έχει ήδη απασχολήσει και εδώ, αφήνοντάς μας πολύ καλές εντυπώσεις σχετικά με τις δυνατότητές του.

Από την πλευρά μας θεωρούμε ότι η εν λόγω εξέλιξη είναι θετική, ιδιαίτερα όταν ο αντιπρόσωπος είναι μέλος μας, κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη μας προκειμένου να αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση στα ενδιαφέροντα προϊόντα της Lumagen (είτε άμεσα με απευθείας επικοινωνία είτε μέσω παρουσιάσεων που μπορούν να οργανωθούν από κοινού).

Ως διαχειριστές της κατηγορίας των προβολέων θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις νέες επαγγελματικές δραστηριότητες του μέλους μας spcav!

Υ.Γ. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι, προφανώς, η παρούσα ενημέρωση δεν έχει κανένα διαφημιστικό χαρακτήρα αλλά γίνεται ύστερα από παράκληση του αντιπροσώπου για την αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης αφού τυγχάνει μέλος το οποίο αποκτά πλέον και σχετική με τον A/V χώρο επαγγελματική δραστηριότητα.

Εκ της διαχείρισης

Κων/νος Παπαγεωργίου
Δημήτρης Δημητρακούδης

Kαλες δουλειες Συριε.

Αντε και εμπορος επισημα πια !!!:flipout:

Για αρχη αν ξερεις και αν εχεις κοστολογησει ποσο θα ειναι η λιανικη τιμη τοy Lumagen?

Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα (καταβάλλονται προσπάθειες για βελτίωσή τους):

Η επίσημη λιανική τιμή του RadianceXD θα είναι λίγο κάτω από τα 4.000 Ευρω.

Η street price θα κυμαίνεται κοντά στα 3.500 Ευρώ.

Καλες δουλειες ευχομαι.... καλη επιτυχια και...

καλο θα ηταν να γινει μια πιο εκτενη αναφορα σε ολη τη γκαμα του A/V που αντιπροσωπευεις ωστε να ξερουμε που θα απευθυνθουμε οταν χρειαστει...

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Thanks Ντίνο και Ηλία.

Προς το παρόν δεν υπάρχει άλλη αντιπροσώπευση.

Εξάλλου και η ιστορία με την Lumagen προέκυψε από το γεγονός ότι την ψάξαμε που την ψάξαμε, για το μεράκι μας πάνω απ’ όλα και αφού αποκτήθηκε η επαφή με την εταιρία, γιατί να μην το κάνουμε πιο οργανωμένα και να καλύψουμε και τις ανάγκες της αγοράς (ειδικά όταν μιλάμε για ένα προϊόν που όσοι το έχουμε, έχουμε εντυπωσιαστεί).

Και φυσικά είναι προφανές ότι η εμπορική δραστηριότητα είναι η χαμηλότερη των προτεραιοτήτων μου εντός του forum (το οποίο είναι παρέα και τόπος που μοιραζόμαστε το μεράκι μας).

Μπράβο Σύριε... Καλές δουλειές... -bye-

Όλα αυτά στα λέω χωρίς την παραμικρή υστεροβουλία... μόνο μιά μαύρη πρόσοψη θέλω....
icon10.gif

Re: Απάντηση: Η Lumagen στην Ελλάδα

μόνο μιά μαύρη πρόσοψη θέλω....
icon10.gif
Δεν είσαι ο μόνος…

(μαύρες προσόψεις δεν δώνουμε πάντως – τις κάνουμε μόνο δώρο μαζί με κάθε dinovo mini :p)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Lumagen στην Ελλάδα

Πάλι μέσον βάζεις???

Δεν με πειράζει που λές οτι "βάζω μέσον" αλλά αυτό το "πάλι" με σκοτώνει...
icon10.gif

Και, ρε ζηλιάρη, άμα δε βάλω εγώ που ήμουν η αιτία του κακού ποιός θα βάλει; Ο Μανωλιός ο Τρίκορφος;
Μην ξεχνάς οτι εγώ "δειγμάτισα" στον "αντιπρόσωπο"
icon12.gif

Υ.Γ. Και για να είμαστε και δίκαιοι... ο Mr.Ntinos ήταν ο αυτουργός...
icon14.gif

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Lumagen στην Ελλάδα

icon10.gif

Και, ρε ζηλιάρη, άμα δε βάλω εγώ που ήμουν η αιτία του κακού ποιός θα βάλει; Ο Μανωλιός ο Τρίκορφος;
icon12.gif

icon14.gif

Aχχχχχ....
Βαχχχχχ....

Και δεν τον εχω δει απο κοντα ακομα......

κοντα στους 3 μηνες τωρα, αλλα τι να πουμε.... ετσι, ετσι :FSGSFGS4:

(αλλα ξερω :idea:, με "προστατευεις")-bye-

icon12.gif
Αν δειγματισμός νοείται εκείνη η τραγική νύχτα στο σπίτι του κου. Τσουρέκη που ο καημένος ο Μεξικάνος πάλευε να ρυθμίσει το θηρίο και ο Τσουρέκης είχε κλείσει για οικονομία τα καλοριφέρ με αποτέλεσμα να αρπάξω εκείνο το τρομερό κρύωμα και ζητιάνευα να δω το sharpness και ο κος. Τσουρέκης ήθελε να δει τα δικά του, να μου λείπει.

:p

icon10.gif

icon12.gif

icon14.gif

Εμ... πέστα Χρυσόστομε ότι αυτός κρύβεται πίσω από όλα...:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Lumagen στην Ελλάδα

Δεν είσαι ο μόνος…

(μαύρες προσόψεις δεν δώνουμε πάντως – τις κάνουμε μόνο δώρο μαζί με κάθε dinovo mini :p)

Αμα ειναι ετσι μαναμ να μην παρω. Να παρω απο σενα μπας και μου ερθει καποτε και παρω Λουκουμα τζεν . Μην ψαχνω τοτε για προσοψεις :jester:.

Thanks Ντίνο και Ηλία.

Εξάλλου και η ιστορία με την Lumagen προέκυψε από το γεγονός ότι την ψάξαμε που την ψάξαμε, για το μεράκι μας πάνω απ’ όλα και αφού αποκτήθηκε η επαφή με την εταιρία, γιατί να μην το κάνουμε πιο οργανωμένα και να καλύψουμε και τις ανάγκες της αγοράς (ειδικά όταν μιλάμε για ένα προϊόν που όσοι το έχουμε, έχουμε εντυπωσιαστεί).

Και φυσικά είναι προφανές ότι η εμπορική δραστηριότητα είναι η χαμηλότερη των προτεραιοτήτων μου εντός του forum (το οποίο είναι παρέα και τόπος που μοιραζόμαστε το μεράκι μας).

Αληθεια , ειναι και κανενας αλλο γνωστος μαζι σου στην εταιρια και χρησιμοποιεις πληθυντικο ? :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Lumagen στην Ελλάδα

Εμ... πέστα Χρυσόστομε ότι αυτός κρύβεται πίσω από όλα...:flipout:

Τι να κρυφτεί μωρέ αυτός ο καημένος... Και να θέλει δεν μπορεί...
Είναι σαν τον ελέφαντα που βάφει τα νύχια του κόκκινα για να κρυφτεί πίσω απ´τις παπαρούνες....
icon10.gif
icon10.gif

Thanks Ντίνο και Ηλία.

Eμενα δεν με ευχαριστεις που σου ειπα πρωτος καλες δουλειες ρε μπαγλαμα???:flipout:

Εκτος αν ειναι γκαντεμια να ευχαριστεις τον πρωτο πελατη :BDBDG54:

Δεν νομιζω οτι χωραει αλλος αντιπροσωπος για τοση περιορισμενη αγορα.