Η μαχη της 55αρας LG LH9000 VS LG SL8000 VS SAMSUNG B650

xorxhs

Senior Member
3 February 2008
484
Αν ειχατε να διαλεξετε αναμεσα στις τρεις αυτες τηλεορασεις στις 55 ιντσες, ποια θα διαλεγατε και γιατι?

Η 55SL9000 εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα? Γιατι δεν την βλεπω?

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=SL9000

δεν μιλησα για την sl9000, ούτε ρωτησα αν εχει ερθει Ελλαδα, μονο, ποια θα προτιμουσατε αναμεσα σε αυτες τις τρεις που ποσταρα :)

Oι 2 της LG ειναι καινουρια μοντελα ενώ η b650 ειναι παλιοτερη και ηδη δοκιμασμενη.

Τhanks

επαναφερω το θεμα....μηπως εχουμε κατι νεοτερο? Νομιζω οτι κλεινω τελικα προς την b650....τι λετε?

p.s. 1.5 χρονο προσπαθω να αγορασω τηλεοραση...καταστραφηκα με αυτο το forum....διαβαζω οτι βγαινει και hdmi 1.4 .....

Και τι σκας? Μετα θα βγει το hdmi 2.55 , τηλεορασεις 3D , OLED , ολογραφικες κτλ. Αν το παμε ετσι δεν θα αγοραζαμε ουτε αμαξι και θα περιμεναμε να βγουν οι ιπταμενοι δισκοι...-bye-

Ετσι και αλλιως το 2012 καταστρεφεται ο πλανητης οποτε παρε καμια τηλεοραση τωρα να χαρεις οσο εχει απομεινει...:flipout:-bye-

Εχθες ειδα διπλα διπλα στο Saturn της Συγγρου τις LG sl8000 και sl9000.
Μονο που ηταν 42αρες.

Απ οτι μου ειπαν περι τα τελη της επομενης εβδομαδας ή τις αρχες της μεθεπομενης θα παραλαβουν και τις 55αρες.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας να τις δεις ο ιδιος και μαλιστα διπλα διπλα. Ετσι θα κρινεις εσυ ο ιδιος ποια αρεσει σε σενα περισσοτερο και οχι ποια ειναι η "υποτιθεμενη" καλυτερη.

Εμενα παντως μου αρεσε η 8000 περισσοτερο.

Τωρα για τη Β650 θα σου πω οτι ενω εχω κι εγω μια 46αρα F86 και ειμαι πραγματικα πολυ ευχαριστημενος, ειναι λαθος να συγκρινεις καινουργια τηλεοραση με αλλη που εχει κυκλοφορησει εδω και εναμισυ χρονο οσο καλη κι αν ειναι. Ακομη και αν το κριτηριο ειναι το μικροτερο δυνατο κοστος/ωφελεια νομιζω δεν τιθεται θεμα συγκρισης.

Προσωπικη γνωμη 8000 με κλειστα ματια (αφου τις δεις ολες πρωτα με πολυ ανοικτα).

την εχει αγορασει κανεις την sl8000 να μας πει εντυπωσεις? Παντως κυμαινεται στην ιδια τιμη με την b650

ειδα την sl9000 απο κοντα και μου εκανε εντυπωση οι πολλες ανακλασεις που εχει....ουτε πλασμα να ηταν! Κριμα...ηλπιζα φετος στην LG γιατι βγαζει value for money προιοντα...

μολις εκλεισα την SL 8000 σε 55αρα

την εχει παρει κανεις να μου πει γνωμες ?

δεν πιστευω να κανω χοντρο λαθος??? :) :) :)