Η μάχη της 55αρας..

wave1975

AVClub Enthusiast
27 January 2011
883
Δ. Μακεδονία
Ενας φίλος βρίσκεται στην περιοχή των 1000 ευρώ...
55αρα η απαίτηση, για ταινίες και ποδόσφαιρο
Ειδε την 750 panasonic και του άρεσε.. Δεν την ξέρω, αλλά είδα ότι έχει IPS πανελ, με ο,τι αυτό φαντάζομαι συνεπάγεται (εκτός και εάν ξέρετε πως υπερέχει της LG) και μάλιστα του έδωσαν και 5 χρονια εγγύηση.....
Ειχε την 55Es8000 της samsung και την είχε ερωτευθεί.
Του πρότεινα να δει εκτός από την h6400 ή κάτι αντίστοιχο (βρήκα την 6470 σε τιμή κάτω από 950 στο eshop!!!) της σαμυ και κάτι από sony..
Δεν τον ενδιαφέρει το smart & 3d..
Τι λέτε να δει????
Η γνώμη μου δεν μετράει γιατί είναι γνωστό, εγώ πήρα την H6410..

Οταν όμως παίρνεις στα 940Ε σαμι σειρά 6 (4 πυρήνες) και έχεις το ίδιο πανελ (με έξτρα και τα γυαλιά???) χωρίς το προβληματάκι των 50Hz....
δεν ξέρω.......
η 640 το ίδιο καλή με την 6αρα που έχω.. τι να του προτείνω...

Η Panasonic TX-55AS640E είναι λίγο καλύτερη σε ψηφιακό επίγειο σήμα.

Σς ευχαριστώ όλους..
την 640 την βρίσκουμε στα 850 με 5ετη εγγυηση
την νεα 740 στα 999... επίησς με 5 έτη εγγύηση
Η σαμι βγαίνει πιο ακριβή...
Για 55 ίντσες νομίζω η 640 είναι πολύ καλή για τα χρήματα της και μάλλον σε αυτή θα καταλήξει ο δικος μου.
εντυπώσεις, λίαν συντόμως..

τώρα μένει η επιλογή μιας νεας τηλεόρασης με βασικό παράγοντα το 500αρικο για τον πεθερό..
Θα ανοίξω σχετικό νήμα για να μην τα μπλέκω..
ευχαριστώ όλους σας..

ΤΟ ξανανοίγω το θέμα μιας και την 750 ξαναβγήκε στο προσκήνιο, εν όψει του ότι στα 1000 ευρώ είανι σε προσφορά κτλ κτλ και μου φαίνεται ότι πανε να τον ψήσουνε...
Την έχει δει κανείς;; εχετε καμία άποψη;; Αξίζει τα +150 από την 640??

Αφού θέλει να βλέπει και ταινίες στην τηλεόραση, για ποιό λόγο να πληρώσει περισσότερα χρήματα για να πάρει μικρότερη αντίθεση;

Στο χιλιάρικο υπάρχει και η Samsung 60H6200 αυτές τις μέρες...

σωστός ο μοδεράτορας, αλλά ήδη έχουμε μαλώσει.. στα 2,5 μέτρα του λέω να μην πάρει καν 55αρα.. οχι και να πάει στις...60!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ πάντως του πρότεινα την 640... τι να πω.. και καλά του λένε από την πωλητρια εταιρία ότι η 750 είναι ένα σκαλι παραπάνω..
δεν ξερω, δεν την έχω δει..

Για ταινίες και αθλητικά είναι ικανοποιητικό μέγεθος οι 60" από 2,5 μέτρα, δεν νομίζω να το μετανιώσει...

Όσον αφορά τις δύο Panasonic, φοράνε την ίδια επεξεργασία εικόνας (Mediatek), οπότε το μόνο ανώτερο που έχει η 750 είναι ο δορυφορικός δέκτης και η τιμή...

Και οι δύο έιναι ips..
αυτές τις προσφορές είχα υπόψιν, μου της κάνουν και στο κατάστημα που επισκέφτηκα, με 5ετη εγγυηση..
του λέω ότι στην 750 θα πάει τσάμπα το 1000 αλλα....