Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Κι εγώ, 6 εισιτήρια στο Pitch A πήρα! Εμ πως!!!! Ξέρεις πόσα refresh έκανα;;;

Ναι, αλλα ποτε; Εγω "ψωνισα" Σαββατο ξημερωματα στις 2 οπου το Pitch A ηταν sold out...

Ρε παιδια υπαρχει κανενα κολπο.

Ενω διχνει να εχει εισιτηρια οταν παω για αγορα γραφει

Δεν ήταν δυνατή η προσθήκη εισιτηρίων στο καλάθι.Αυτή η κατηγορία μπορεί να έχει εξαντληθεί.

Έτσι δείχνει. Έτσι δηλαδή το έχουν κάνει, όταν δεν έχει εισιτήρια, στο δείχνει σε κείνο το στάδιο, όχι πιο πριν. Και συ χαίρεσαι πως έχει, αλλά μετά το βλέπεις...

Ναι, αλλα ποτε; Εγω "ψωνισα" Σαββατο ξημερωματα στις 2 οπου το Pitch A ηταν sold out...

Αφού σου λέω, αλλεπάλληλα refresh. Από τις 10.00 μέχρι να το καταφέρω (ανάμεσα στις δουλειές που είχα και όταν μετά γύρισα στο σπίτι). Μέχρι τις 12.00 το πρωί θυμάμαι πως είχε για το Α και μετά (πάρα πολύ περίεργο!) είχε ξανά για το Α γύρω στις 22.00 με 01.00. Είχα φίλο που μπήκε το μεσημέρι και δεν έβρισκε για το Α και πήρε για το Β. Μετά μπαίνω εγώ το βράδυ, βλέπω ανοιχτό το Α (το έγραψα και εδώ) και μπήκε και αυτός και πήρε για το Α.

ειναι αληθεια οσο και τα πανακριβα εισητηρια(τα ακριβωτερα στην Ευρωπη)

Πως ρε Μπαγασα???!!!!

Παρασκευή πρωί έγινε η δουλειά.
Τρία άτομα προσπαθούσαμε, εγώ από Λονδίνο, η αδελφή μου από Καλαμάτα και τελικά η δουλειά έγινε από Αθηναία φίλη (καλή της ώρα, μας έσωσε!!!).
Το site ήταν πεσμένο για επαρχία και εξωτερικό και μόνο από Αθήνα γινόταν δουλειά. Τελικά Σάββατο ξημερώματα ήρθε το confirmation mail και ησυχάσαμε.

Ρε παιδια, απο μαρκετινγκ δεν έχετε ακούσει? Σε μια συναυλία, και ειδικά τετοιου μεγεθους η προπωληση ειναι το Α και το Ω... μπορει και να εχουν εξαντληθεί τα εισητηρια, για Μαντονα μιλαμε αλλωστε, αλλα 70.000 σε 3 μερες ούτε στο ονειρό της δεν το βλεπει , νομιζω και η ιδια...

Σε ενα στενακι που πουλουσαν στο κεντρο της πολυτεχνειου, η σε ενα ταμειο στο οακα, και σε ενα περιπτερο στη θεσσαλονικη ήταν απο την πρωτη μερα 70.000 κοσμος? Μη τρελαθουμε κιολας... ή ολοι ήταν πανω απο ενα πληκτρολογιο?

Τα 20.000 είχαν ήδη προπωληθεί σε τουριστικά γραφεία και σε Fun club. Κρίνοντας δε από την ουρά στο ΟΑΚΑ και τα 6 εισιτήρια που έπαιρνε ο καθένας, τότε καταλαβαίνει κανείς γιατί σπάσαμε το Ευρωπαικό ρεκόρ πώλησης. Σε κανένα κράτος δε δόθηκαν τα πάντα σε 1.5 μέρα. Και είμαστε φυσικά οι ακριβότεροι με διαφορά.

Πάντως αν κανείς θέλει το δικό μου για 2000 ευράκια που το δίνουν στη μαύρη αγορά μπορεί να το έχει...ΧΑΧΑ! Μα τί χαζός που είναι ο κόσμος...