Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

areamap.jpg

Απάντηση: Re: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

και στο Badmington παντως που εβγαλα προσφατα εισητηρια το ιδιο συμβαινει......στο γκισε ειναι πιο φτηνα.

Ναί,έ???

Την ψώνισαν φαίνεται και αυτοί.

Γιατί στο Μαμμα Μία είχε προσφορές online, (1+1 δώρο κλπ..):ADFADF1:

Συγνώμη ρε παιδιά, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ή όχι: Από το Internet τα εισιτήρια είναι ακριβότερα κατά 10 περίπου! Δηλαδή αντί να προωθήσουν το να τα ψωνίσει ο κόσμος on line, σε βάζουν να μπαίνεις σε ουρές! Ούτε υπάλληλοι χρειάζονται ούτε τίποτα στο On line!

Μα γι αυτό βρε Δώρε μου το χτυπάνε online..
Σου λένε :"Δεν γουστάρεις τις ουρές? Πλήρωσε παραπάνω και κλείσε το απ το σπίτι σου"..:twoguns:

ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΣΙΤΕ..ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?

Στο ΟΑΚΑ απέξω είχε καμιά 200αριά άτομα στις 9. Στο on-line, άστο! Μου απάντησαν σε e-mail πως δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ο server τα hits που δέχεται!

Πανεπιστημίου γίνεται το έλα να δείς....

Πάντα πρωτοπόροι είμαστε, βγάλανε το link απο το site του ticketpro. Υποθέτω δεν περιμένανε αυτή την εξέλιξη, ενώ είχανε φυσικά προνοήσει για το bandwidth...

Α, ρε κάτι οργανώσεις.... :award::award::music-smiley-005::smash:

Το αδιαχώρητο στα σημεία πώλησης εισιτηρίων για τη συναυλία της Μαντόνα

914458_b.jpg

Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί έξω από τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων για τη συναυλία της Μαντόνα στην Ελλάδα. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και εκατοντάδες άτομα αναζητούν ένα από τα μαγικά χαρτάκια.

Περίπου 400 άτομα περίμεναν από τις 05:00 το πρωί στην Πανεπιστημίου έξω από τα εκδοτήρια της Ticket House για να προμηθευθούν τα εισιτήριά τους, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ.

Δύσκολη είναι η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο, πιθανώς λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας.

Υπενθυμίζεται ότι οι θαυμαστές της Madonna μπορούν να σπεύσουν στα παρακάτω σημεία προπώλησης για να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο:

-Ticket House Αθήνα: Πανεπιστημίου 42 (εντός Στοάς) – Τηλ: 210 3608366
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30-21:00 Σάββατο: 10:30- 16:00

-Εκτάκτως και στο ΟΑΚΑ: Στην Πύλη Α, είσοδος από Σπύρου Λούη
Από την Παρασκευή 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 4 Ιουλίου
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00

Οι διοργανωτές προτείνουν στο να προτιμήσει τις πρώτες ημέρες της προπώλησης των εισιτηρίων το ΟΑΚΑ με δεδομένο ότι στο χώρο αυτό υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης.

-Θεσσαλονίκη (ως την 1η Αυγούστου): Πλατεία Αριστοτέλους 10 (Tαμείο 2 Κινηματογράφου Ολύμπιον) – Τηλ: 2310 378691
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00

-Στο TICKETPRO.GR για on line αγορές 24 ώρες το 24ωρο με πιστωτική κάρτα.

Είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια έρχεται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της Sticky & Sweet Tour για την προώθηση του νέου της, ενδέκατου, άλμπουμ Hard Candy, που ήδη είναι Νο1 σε πωλήσεις σε 27 χώρες.

Newsroom ΔΟΛ

ΤΑ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:music-smiley-005::music-smiley-005::drummer::drummer::Banane0::Banane0:

Εγω καταφερα και μπηκα στο online συστημα τους (το F5 εχει ξεβαψει!).
Ενω τα παραγγειλα κανονικα στο τελος μου εβγαλε unexpected error και αφου ειχα δωσει τα στοιχεια της καρτας (AMEX).

Τσεκαρα στο Online banking της Alpha (εκδουσα τραπεζα της καρτας) και το ποσο εχει δεσμευτει κανονικα!

Εστειλα email και περιμενω την απαντηση τους για το θεμα αφου δεν ελαβα confirmation στο email μου....

Της Φουτάνας γίνεται....

Εμένα ευτυχώς μου ήρθε και το confirmation e-mail ...... Σε 3 ημέρες θα μου στείλουν τα μαγικά χαρτάκια ....