Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Περιμένεις να σου έρθουν τα εισιτήρια (σε 3 ημέρες αν διάλεξες courier)
και μετά αρχίζεις τα τηλέφωνα ...

Το transaction number της κράτησης το κράτησες?

σε μενα παντως δεν εβγαλε....

το ιδιο συμβαινει και με εμενα...

Θα ξεδεσμευτουν μετα απο 15 ημερες και φυσικα η αγορα ειναι σαν να μην εγινε ποτε...

το Χ Α Ο Σ!!!

Γιώργο είσαι σίγουρος για αυτό?

Όταν τελείωσε η κράτηση δεν σου έβγαλε μια σελίδα με όλες τις πληροφορίες
και το transaction number?

Στην σελίδα έλεγε:
"Please print this page as the sale evidence. In case you cannot print please note
the Transaction number."
Transaction number XXXXX

εγώ έχω πάντως transaction number (5αψήφιος - σωστά;). Και τι κάνω; Ούτε δέσμευση έχω στη visa, ούτε να κάνω κάτι παραπάνω από το site μπορώ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Και που να παμε, κερκιδα?? Στον George Michael ηταν χαλια!

Εγω πουχω μια εικονα του ΟΑΚΑ παντως σας λεω οτι και στις εξεδρες και στην αρενα Β θαστε σαν να βλεπετε τηλεοραση.....

ενα μυρμηγκακι στο βαθος να χτυπιεται και θα βλεπεις μονο στις γιγαντοοθονες. Το βλεπω μια χαρα και στο σπιτι μου στο προβολλι παρεα με τα 90 ευρα.....

με το διαρκειας της ΑΕΚ μπαινουμε μεσα....;;

Και απο την 13 θα βλεπουμε μια χαρα τα..καθετα της Μαντόνα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Εγω πουχω μια εικονα του ΟΑΚΑ παντως σας λεω οτι και στις εξεδρες και στην αρενα Β θαστε σαν να βλεπετε τηλεοραση.....

ενα μυρμηγκακι στο βαθος να χτυπιεται και θα βλεπεις μονο στις γιγαντοοθονες. Το βλεπω μια χαρα και στο σπιτι μου στο προβολλι παρεα με τα 90 ευρα.....

Σωστον...

Αλλα ρε Ναθ, μια φορα στη ζωη μας ερχεται... να τη χασουμε?:worshippy:

οκ, μετά προσπάθησε να κάνεις log-in στο ticket pro και πήγαινε στα orders και δες. Εκεί κόλλησα κι εγώ και έκανα αυτό που σου λέω και είδα πως έχω transaction number. Μετά βέβαια κόλλησα εκεί...

ναι οκ βλεπω και εγω transaction number (5ψήφιο) με σχόλιο Ready to pay - Ready to delivery/pick up...

Ωωωραια κααατσαμε..... περιμενουμε να κληρωσει τωρα τον λήγοντα....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Σωστον...

Αλλα ρε Ναθ, μια φορα στη ζωη μας ερχεται... να τη χασουμε?:worshippy:

εγω θα θελω να την δω απο κοντα οπως ολες τις συναυλιες που τιμω, να την δω να ιδρωνει να χτυπιεται ζωντανα......αντε και να δω αμα εχει καμμια παρενεργεια ο χορος της πανω στους χορευτες της!!

αν μπω θαναι μονο για την μπροστινη σκηνη.

Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Ρε παιδιά κολλάω στο σημείο που θέλει να με παέι στο site deltapay.gr και το site ειναι κάτω. Με refresh και εκεί θα μπώ???

Το ενδιαφερον επισης ειναι πως εκανα και 2η αποπειρα παραγγελιας σε διαστημα 20 λεπτων περιπου απο την πρωτη.
Στο τελος της διαδικασιας την ακυρωσα και το transaction number της δευτερης ειχε +- 500 νουμερα διαφορα απο το πρωτο.

Δηλαδη με περιπου 25/λεπτο πηγαινε στο site το μεσημερι....

Φτάνω πάντα σε αυτό το σημείο,

αυτή η σελίδα θα ανανεωθεί αυτομάτως. αν η σελίδα δεν ανανεωθεί περιοδικά, παρακαλώ πατήστε το πλήκτρο Ανανέωση .

Και απο κάτω έχει ένα κουμπί Ηλεκτρονικη Τράπεζα

Εγω κάνω κάτι ή περιμένω να ανανεωθεί η γαμω σελίδα???