Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Απλώς το ανέφερα σαν ευτράπελο (κατά την
γνώμη μου)! Πιστεύεις ότι δεν θα σχολιαστεί?!

Ε όσο σχολιάστηκε και με τις άλλες....κάτι έγινε η Μαντόνα φίλησε κάποια στο στόμα το ίδιο έκανε και στο Confessions big f@cking deal που λέει και η ίδια -bye-

.....καλά θα κάνεις να κρατήσεις μακρυά από δω IMHO

Αυτό δεν είναι διάκριση?

Δηλαδή άν πω ότι η Μαντόνα είναι η Άντζελα Δημητρίου της Αμερικής τι έχω να πάθω?

Αυτό δεν είναι διάκριση?

Δηλαδή άν πω ότι η Μαντόνα είναι η Άντζελα Δημητρίου της Αμερικής τι έχω να πάθω?

Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ οπότε καλύτερα μην ασχολείσαι....δεν επικοινωνούμε......

Δεν έκανα σχόλιο για την κριτικη της Μαντόνα αλλά τη διάκριση του κοινού σε ένα συγκεκριμένο τομέα....ας το αφήσουμε εκεί παρακαλώ.

Όσο για το αν η Μαντόνα είναι η οποιαδήποτε της Αμερικής σου υπενθυμίζω ότι ζει μόνιμα στο Λονδίνο. (και δεν έκανε ούτε ένα σαρδάμ στη συναυλία της...επίσης δεν είναι σκυλού-κάι κάι που λέει και ο συνάδελφος)

Όσο για το αν η Μαντόνα είναι η οποιαδήποτε της Αμερικής σου υπενθυμίζω ότι ζει μόνιμα στο Λονδίνο. (και δεν έκανε ούτε ένα σαρδάμ στη συναυλία της...επίσης δεν είναι σκυλού)

Ζεί τα τελευταία χρόνια στη Βρετανία μόνιμα. Τα τελευταία 8. Τα υπόλοιπα 41 στις ΗΠΑ. Ειναι Αμερικανίδα και μάλιστα του χρόνου θα βρίσκεται μόνιμα πάλι στις ΗΠΑ. Ειναι δε γνωστό ότι είναι περισσότερο δημοφιλής στην Ευρώπη παρά στην Αμερική. Ευρωπαικής κουλτούρας πάντως δεν είναι.

Ζεί τα τελευταία χρόνια στη Βρετανία μόνιμα. Τα τελευταία 8. Τα υπόλοιπα 41 στις ΗΠΑ. Ειναι Αμερικανίδα και μάλιστα του χρόνου θα βρίσκεται μόνιμα πάλι στις ΗΠΑ. Ειναι δε γνωστό ότι είναι περισσότερο δημοφιλής στην Ευρώπη παρά στην Αμερική. Ευρωπαικής κουλτούρας πάντως δεν είναι.

Για κάποιον που δεν του αρέσει η Μαντόνα ξέρεις πολλά για αυτήν (ανέφερα τελευταία τη Wiki και το google?)

Η Ευρωπαική κουλτούρα είναι μία μίξη από πολλές κουλτούρες και δύσκολα αναγνωρίζεται και αποσαφηνίζεται....

Αλλά για μία γυναίκα που έχει τραγουδήσει το American Pie και λέει αυτά που λέει για τον Μπρους και τον Μακέην έχει πολλά κότσια αν ξαναγυρίσει...το οποίο είναι φήμη ούτως ή αλλως η οποία βασίζεται στο υποτιθέμενο διαζύγιο της...μα τι μλκίες συζητάμε τώρα? Για τη συναυλία λέγαμε ας γυρίσουμε εκεί η πολιτιστική κριτική γενικώς ας πάει σε δικό της thread.

Nice try...but nope

δεν έχω ιδέα που είχαν στήσει τη σκηνή, αν η πλάτη της σκηνής ήταν προς τη Σπύρου Λούη τότε ήσουν μάλλον στην 5 ή στην 7.

Σύμφωνα με τις αριθμήσεις που ήδη έχουν οι θύρες του σταδίου, δεν γνωρίζω αν τις είχαν αλλάξει μόνο για τη συναυλία....-bye-

δεν έχω ιδέα που είχαν στήσει τη σκηνή, αν η πλάτη της σκηνής ήταν προς τη Σπύρου Λούη τότε ήσουν μάλλον στην 5 ή στην 7.

Σύμφωνα με τις αριθμήσεις που ήδη έχουν οι θύρες του σταδίου, δεν γνωρίζω αν τις είχαν αλλάξει μόνο για τη συναυλία....-bye-

Ειλικρινά δεν ήμουν σε καμμία από αυτές τις θύρες...δεν έχει και σημασία άλλωστε ε? -bye-

Ηταν οντως ενα εντυπωσιακο show, πολυ επαγγελματικο θα ελεγα και καθολου αρπαχτη, ομως η Madonna δεν εδειχνε να εχει ιδιαιτερη επαφη με το Ελληνικό κοινο οπως και το κοινο στην πλειοψηφία του ηταν ανεξοικειωτο με τα νεα τραγουδια της Madonna και ετσι δεν υπηρχε ο απαραιτητος "παλμος" που θα περιμενε κανεις σε τετοια συναυλια. Εξαιρεση, το Pitch A της Αρενας που ηταν οι hardcore fans και οταν φυσικα τραγουδησε παλαιοτερα τραγουδια (οπως με την διασκευη του Like a Prayer) οπου κυριολεκτικα εγινε χαμος! Πρεπει ομως και η ιδια να ψιλο-ξενερωσε διοτι δεν βγηκε ουτε για ενα encore...
Τωρα δυο λογια για το Ολυμπιακο Σταδιο: Ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για οποιον θελει να απολαυσει συναυλιες κατα την γνωμη μου, διοτι αν εξαιρεσεις οσους καθονται μπροστα-μπροστα στην Αρενα (Pitch A). Αυτο διοτι λογω τεράστιου μεγεθους , ειτε καθεσαι στις εξεδρες (οπουδηποτε) ειτε στην υπολοιπη αρενα (pitch B-οπου καθομουν εγω σε καλη μαλιστα θεση) ειναι σχεδον αδυνατο να παρακολουθησεις το stage που χορευουν τα "ανθρωπακια" (τοσο μικροι φαινονται οι ανθρωποι στο stage) οποτε αρκεισαι να βλεπεις απο ενα videowall.. Επισης, ο ηχος ειναι πολυ κακος με αντηχήσεις και μπουμαρισματα... Χιλιες φορες να δεις τετοια συναυλια σπιτι σου αν διαθετεις καλο Home Theater με προβολεα...
Τεσσερεις φορες εχω παει σε συναυλια στο ΟΑΚΑ αλλα αυτη ειναι μαλλον η τελευταια...Η απολαυση μιας συναυλιας απαιτει μικροτερο θεατρο (Λυκαβηττο) ή γηπεδο (πχ Καραισκακη)..Θα μου πειτε που να χωρεσει η Madonna εκει....
Συμπερασματικα, περασα καλα, δεν ξενερωσα, αλλα δεν ενθουσιαστηκα κιολας...Περιμενα (κακως?) το κατι παραπανω..

Last edited: