Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Γύρισα κι εγώ με κλεισμένη τη φωνή από το πολύ τραγούδι... Στις 8 που έφτασα στο ΟΑΚΑ (ανωτέρα βία δεν με άφησε να πάω νωρίτερα) υπήρχε αρκετή ταλαιπωρία για να μπούμε μέσα. Στις 6 που είχε πάει η υπόλοιπη παρέα ήταν χαλαρά τα πράγματα.
Τελικά ήμασταν καμιά 100στη μέτρα από τη κεντρική σκηνή, μπροστά από τον ηχολήπτη που φαίνεται και στις φωτό της Τατιάνας παραπάνω, στην ευθεία από τη σκηνή. Αρκετά κοντά ώστε να μπούμε στο πνέυμα του show. Όμως κάποια κοντά μέλη της παρέας πραγματικά δεινοπάθησαν. Η σκηνή θα έπρεπε να είναι 2-3 μέτρα πιο ψηλά ώστε να μπορούμε να βλέπουμε πάνω από τα κεφάλια των μπροστινών. Κάποιες κοπέλες παραδίπλα που τις πήραν στους ώμους οι φίλοι τους για να βλέπουν δέχτηκαν βροχή αντικειμένων (μπουκάλια νερού και αναπτήρες) από τους από πίσω που τους έκρυβαν τη σκηνή. Καφρίλα....
Ο ήχος μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν πεντακάθαρος και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να ακούσω τέτοιον ήχο σε τέτοια ένταση. Απλά απίστευτος! Οι δε οθόνες πάνω στη σκηνή και δεξιά κι αριστερά της είχαν φοβερή εικόνα παρόλο τον περιβάλλοντα φωτισμό. Τεχνικά ήταν αρτιότατο όλο το show, δε νομίζω ότι θα δω στο άμεσο μέλλον κάτι τεχνικά καλύτερο.
Το πρόγραμμα ήταν γνωστό από τα προηγούμενα show που έχει δώσει φέτος, οπότε δεν ήταν έκπληξη. Δεν μπορώ βέβαια να πω ότι ήταν και το καλύτερο δυνατό. Ιδανικά θα ήθελα ένα 10λεπτο με μιξαρισμένες όλες τις παλιές επιτυχίες της, το candy shop το θεωρώ από τα χειρότερα album της και είναι κρίμα να ακούμε ΜΟΝΟ τις καινούριες μπούρδες και να μένουν απέξω θρυλικά τραγούδια (μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 10-15 τραγούδια που θα μας έκαναν να χορεύουμε μέχρι τελικής πτώσης).
Η κορύφωση της βραδιάς ήταν το τελευταίο 2λεπτο του she's not me που όλο το στάδιο παραληρούσε και εκεί που βρισκόμουν χορεύαμε όλοι με όλους, γνωστοί-άγνωστοι. Χοροπηδούσαμε, αγκαλιές...χαμός! Πάρτυ χωρίς αύριο!
Μεγάλο ξενέρωμα φάγαμε στο τέλος. Εκεί που χοροπηδάμε στο give it to me, πέφτει στην οθόνη το game over και ανάβουν τα φώτα...ούτε ένα encore! Λες και γυρνάς ένα διακοπτάκι και βγαίνεις από το dance mode και επιστρέφεις στην καθημερινότητα! Το ξέραμε ότι ήταν το τελευταίο τραγούδι, αλλά όχι κι έτσι βρε παιδί μου! O George Michael είχε επιστρέψει 3 φορές στο τέλος, αυτή δεν μπορούσε να γυρίσει έστω μια φορά για τους τύπους? Άλλοι το λένε "πολύ επαγγελματικό", εγώ το λέω αντι-επαγγελματικό να αφήνεις το κοινό σου έτσι στα κρύα του λουτρού.

Για το σχόλιο παραπάνω με τα "μωρή" κλπ, να σας πω ότι στην αρένα τουλάχιστον γινόταν χαμός. Δεν αναφέρομαι σε νορμάλ καταστάσεις τύπου Γκάζι, μιλάω για drug queen show που το make-up πάνω από τα γένια πήγαινε σύννεφο. Όλα καλά, απλά σαν εικόνα δεν μας ήταν οικεία σε αυτό τον βαθμό και αν πω ότι μου πέρασε χωρίς να το προσέξω θα είναι ψέματα.

Edit: Τάκη ποστάραμε ταυτόχρονα. Τώρα που βλέπω τα σχόλιά σου για τον ήχο τα οποία σέβομαι, υποθέτω ότι το γεγονός ότι καθόμουν μπροστά από τον ηχολήπτη πρέπει να έπαιζε ρόλο, καθώς υποθέτω ότι σε εκείνο το σημείο ο ήχος είναι ο καλύτερος δυνατός. Επαναλαμβάνω ότι εκεί που καθόμουν ήταν πραγματικά τέλειος!

Last edited:
Οντως εχει σημασια που καθεσαι... Εγω ημουν σχεδον στα διαχωριστικα Pitch A-Pitch B, αλλα στα αριστερα οπως κοιτας την σκηνη οποτε μαλλον να μην ηταν ακουγοταν σωστα εκει...
Ασχετο, εντυπωσιακοι οι HD προβολεις που ειχαν βαλει αντι video wall αριστερα-δεξια! Επαιζαν μαλιστα 2+2 μαζι stacked σε οπισθια προβολη για extra φωτεινοτητα...Μιλαμε για τρελες ιντσες!

Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Ασχετο, εντυπωσιακοι οι HD προβολεις που ειχαν βαλει αντι video wall αριστερα-δεξια! Επαιζαν μαλιστα 2+2 μαζι stacked σε οπισθια προβολη για extra φωτεινοτητα...Μιλαμε για τρελες ιντσες!

Είπα και εγώ, δεν θα βρεθεί κάποιος να τους σχολιάσει;

Εύγε, εύγε.. :p

Re: Απάντηση: Re: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

?????????????????????????????

Επειδή το βιβλίο χωρίζεται στα δέκα κομμάτια του "δέντρου της ζωής", της Καμπάλα, γι' αυτό...

Αλλά το θεωρώ υπερβολικά αποκρυφιστικό δόγμα για τα γούστα μου...

Απάντηση: Re: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Ε είναι προφανές ότι υποστηρίζει τον Ομπάμα και είναι λογικό ο Μακέην να παρομοιάζεται με το Χίτλερ αλλά αυτό ήταν λιγότερο από 4 λεπτά...

Η Μαντόνα είναι επαγγελματίας έκανε φοβερό show και θα έλεγα ότι η επαφή της με το κοινό (μέχρι και m@therf@ckers...μας αποκάλεσε...τιμή μας...αλλά anyway μιλούσε γενικά με το κοινό) ήταν καλύτερη από ότι περίμενα...

Ήταν καταπληκτικό show (εμένα η αντίθεσή μου ήταν περισσότερο στα θρησκευτικά της) αλλά παρολαυτά δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο show αν εξαιρέσουμε το Confessions που παραμένει το αγαπημένο μου

την επαφη με το κοινο δεν καταλαβα που την ειδες ?
στο μ@ther@ckers ..?
μερικοι περιμεναν και encore ..
πρωτη φορα ακου στις θεατρικες παραστασεις να εχει και encore

,

την επαφη με το κοινο δεν καταλαβα που την ειδες ?
στο μ@ther@ckers ..?
μερικοι περιμεναν και encore ..
πρωτη φορα ακου στις θεατρικες παραστασεις να εχει και encore

,

Φυσικά όχι σε αυτό μόνο...στο πρώτο μισό της συναυλίας ήταν αποτραβηγμένη αλλά ηταν λογικό γιατί και το κοινό δεν ανταποκρινόταν (αν ο λόγος ήταν ο δίσκος που δεν άρεσε λίγη σημασία είχε το γεγονός ήταν ότι το κοινό ήταν ψυχρό)

Στη συνέχεια σχεδόν τους ανάγκασε να ανταποκριθούν αν ήσουν στη συναυλία δεν ξέρω αλλά αν ήσουν θα είδες όλο το διάλογο με τα uh-uh και το this is how you get what you want athens κτλ κτλ

Όσο για encore....συνήθως ακόμα και στο confessions δεν κάνει encore η Madonna όχι ότι σαφώς δεν θα το ήθελα....

Αλλά αυτή είναι πως να το κάνουμε σε όποιον αρέσει, έτσι έχει πετύχει άλλωστε, και μένα με χάλασε ότι τελείωσε εκεί που περνούσα καλά αλλά τραγούδησε 2 ώρες συνέχεια......και σκοτωνόταν πάνω στη σκηνή (όσοι την έβλεπαν) και πραγματικά τα έδινε όλα

Θεωρώ ότι το ελληνικό κοινό ήταν εκτός κλίματος είχε πάει πολύς κόσμος απλά για να πει ότι πήγε, όχι κακό αλλά σίγουρα από άποψη ανταπόκρισης ήταν...περίεργα τα πράγματα...

Κορυφαίοι όπως λέει ο Τακης οι οπίσθιοι HD προβολείς.......απίστευτοι...ο ήχος μπάσος αλλά σε τέτοιο στάδιο τι περιμένεις...

Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι είδα και απόλαυσα όλη τη συναυλία και ευχαριστως θα ξαναπήγαινα

Επειδή το βιβλίο χωρίζεται στα δέκα κομμάτια του "δέντρου της ζωής", της Καμπάλα, γι' αυτό...

Αλλά το θεωρώ υπερβολικά αποκρυφιστικό δόγμα για τα γούστα μου...

Εγώ το θεωρώ Δόγμα...τελεία. Και είναι ένα ιουδαιστικό πολύ απαιτητικό δόγμα και αυτού του είδους οι θρησκείες με βρίσκουν αντίθετη. Είμαι αγνωστικιστής όπως έχουμε ξαναπεί αλλά η Καμπάλλα το παρατραβάει IMHO

Γούστα......

Εννοείται ότι το παρατραβάει.
Αλλά αν βρίσκει την αλήθεια της η Madonna σ' αυτό, ποιος είμαι εγώ που θα της πει τι να κάνει;

Απλώς μου φάνηκε ενδιαφέρον, δεν το ήξερα ότι είναι καβαλίστρια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Φυσικά όχι σε αυτό μόνο...στο πρώτο μισό της συναυλίας ήταν αποτραβηγμένη αλλά ηταν λογικό γιατί και το κοινό δεν ανταποκρινόταν (αν ο λόγος ήταν ο δίσκος που δεν άρεσε λίγη σημασία είχε το γεγονός ήταν ότι το κοινό ήταν ψυχρό)

Στη συνέχεια σχεδόν τους ανάγκασε να ανταποκριθούν αν ήσουν στη συναυλία δεν ξέρω αλλά αν ήσουν θα είδες όλο το διάλογο με τα uh-uh και το this is how you get what you want athens κτλ κτλ

Όσο για encore....συνήθως ακόμα και στο confessions δεν κάνει encore η Madonna όχι ότι σαφώς δεν θα το ήθελα....

Αλλά αυτή είναι πως να το κάνουμε σε όποιον αρέσει, έτσι έχει πετύχει άλλωστε, και μένα με χάλασε ότι τελείωσε εκεί που περνούσα καλά αλλά τραγούδησε 2 ώρες συνέχεια......και σκοτωνόταν πάνω στη σκηνή (όσοι την έβλεπαν) και πραγματικά τα έδινε όλα

Θεωρώ ότι το ελληνικό κοινό ήταν εκτός κλίματος είχε πάει πολύς κόσμος απλά για να πει ότι πήγε, όχι κακό αλλά σίγουρα από άποψη ανταπόκρισης ήταν...περίεργα τα πράγματα...

Κορυφαίοι όπως λέει ο Τακης οι οπίσθιοι HD προβολείς.......απίστευτοι...ο ήχος μπάσος αλλά σε τέτοιο στάδιο τι περιμένεις...

Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι είδα και απόλαυσα όλη τη συναυλία και ευχαριστως θα ξαναπήγαινα

η εντος η εκτος κλιματος να ηταν το Ελληνικο κοινο
η Μαντονα τις ιδιες ασκησεις γυμναστικης θα εκανε
.

Στελιο, η γυναικα δεν ειναι γυμναστρια, performer ειναι και μαλιστα του υψιστου βεληνεκούς στο ειδος της (Pop) ...
Ελαχιστοι καλιτεχνες εχουν την ενεργεια που εχει η Madonna on stage και ακομα πιο λιγοι την διαρκεια της στο καλιτεχνικο προσκηνιο ολα αυτα τα χρονια...
Ακομα και αν δεν σου αρεσει λοιπον, οφειλεις να παραδεχθεις (οπως ολοι μας) την ακτινοβολία και την χαρισματικότητα της..

Στό είδος της καί στίς επιλογές τών συνεργατών της είναι όντως εξαιρετική.Οπως και σάν performer.
Προσωπικά άν και όχι fan του είδους ,αγόρασα το Confessions θεωρώντας το ένα απο τά καλύτερα χορευτικά άλμπουμς τής δεκαετίας.

Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Στό είδος της καί στίς επιλογές τών συνεργατών της είναι όντως εξαιρετική.Οπως και σάν performer.
Προσωπικά άν και όχι fan του είδους ,αγόρασα το Confessions θεωρώντας το ένα απο τά καλύτερα χορευτικά άλμπουμς τής δεκαετίας.

Σπύρο συμφωνώ απόλυτα για το Confessions και πρέπει να θυμηθώ να σου δείξω κάτι σχετικό την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε το οποίο και απέκτησα στη χθεσινή συναυλία και κάθομαι και το χαζεύω(συλλεκτικό του Confessions).

Προσωπικά για μένα ο μεγαλύτερος και καλύτερος (και όλα τα -ύτερος) ήταν και πάντα θα είναι ο Φρέντι Μερκιουρι, μπροστά του όλοι για μένα είναι απλά...λιγότεροι.

Αλλά αφήνοντας εκείνον στην άκρη η Μαντόνα είναι ότι κοντινότερο στη ζωντάνια και στο sparkle, στην επικοινωνία με το κοινό και στην απίστευτη ενέργεια που είχε εκείνος. Και είναι φυσικά άσχετα από τα γούστα του καθενός μία εκπληκτική showoman που ότι και να κάνει δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Εμένα προσωπικά δεν μου έκανε ούτε κρύο ούτε ζέστη...μέχρι το Confessions....από κει και πέρα την ερωτεύτηκα.

Στελιο, η γυναικα δεν ειναι γυμναστρια, performer ειναι και μαλιστα του υψιστου βεληνεκούς στο ειδος της (Pop) ...
Ελαχιστοι καλιτεχνες εχουν την ενεργεια που εχει η Madonna on stage και ακομα πιο λιγοι την διαρκεια της στο καλιτεχνικο προσκηνιο ολα αυτα τα χρονια...
Ακομα και αν δεν σου αρεσει λοιπον, οφειλεις να παραδεχθεις (οπως ολοι μας) την ακτινοβολία και την χαρισματικότητα της..

και φυσικα την παραδεχομαι, ακτινοβολια δυναμικοτητα
πεισμα ..ειναι η απολυτη super star

.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

+30.000

Ειδικά όταν ανοίξαμε τις πόρτες στις 22.15 και μπήκαν όλοι όσοι ήταν από έξω. Εννοείται ότι είχαν βγάλει παραπάνω εισητήρια από όσα δηλώσανε.
Το καταπληκτικό ήταν που έρχονταν πολλοί με εισιτήρια τα οποία είχαν επάνω σφραγίδα "Περιορισμένη ορατότητα" αλλά η κατοστάρα, κατοστάρα.
Τέλωσπάντων, πολύ κακό για το τίποτα νομίζω. Αυτοί που την περιμένανε πως και πως το ευχαριστηθήκανε γενικά και ας ήτανε επαγγελματική παράσταση. Οι άλλοι θα λένε ότι είδανε την Madonna στην μια και ίσως μοναδική φορά που ήρθε στην Ελλάδα.
Δεν ήτανε άσχημα, ο πλαμός ήταν αρκετά καλός και σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο show εδώ.
Μένει να δούμε έαν θα την ξεπεράσουν οι U2 του χρόνου, ή ακόμα καλύτερα όταν επιτέλους πατήσουν το πόδι τους στο Ελλαδιστάν οι θεοί AC (For Those About To Rock We Salute You) DC. Να ακούσω τα κανόνια να βαράνε και να παραδώσω!!!!!