...οι U2 του χρόνου
???????
η εντος η εκτος κλιματος να ηταν το Ελληνικο κοινο
η Μαντονα τις ιδιες ασκησεις γυμναστικης θα εκανε
.
Τατιανάκι μου, ήρθα για την Απόλυτη και ξαναέφυγα εκτός Αθηνών (όπως σου είχα πεί τότε που ήμουν έτοιμος να πουλήσω το εισιτήριο).Σόρρυ που δεν σε πήρα τηλέφωνο,ήμουν με τζετ λανγκ..:grandpa:
Κατά τα λοιπά η τατιάνα τα περιέγραψε όλα ακριβώς όπως ήταν.
Για όσους ξενέρωσαν μην ξεχνούν οτι ήταν το promo tour του Hard Candy (εξ ού και το "Sticky and Sweet Tour").Οπότε έπρεπε να περιμένουν πως θα αφιερώσει το περισσότερο μέρος σε αυτό το άλμπουμ.
Το κοινό ήταν "κάπως " αν σκεφτείς οτι είχε από 8άχρονα μέχρι 68άρια !!!!
Οι διασκευές των παλιών της κομματιών σε ροκιές ήταν όλα τα λεφτά.Της πάει πολύ η κιθάρα.
Συγκινητικό το You Must Love Me απ την Εβίτα της ,με τσιγγάνικα και παραδοσιακά όργανα.Ανατριχιαστικό.
Για όσους θέλαν ανκόρ ..δεν ξέρουν την Μαντόνα.Ούτε στο Confessions έκανε,ούτε στις προηγούμενες συναυλίες της πριν της Αθήνας (Wembley,Cardiff etc..).Οπότε δεν σνομπάρισε το Ελληνικό κοινό.
Διαβάστε και λίγο πριν πάτε..
Δεν μετάνοιωσα ούτε μία στιγμή για την εμπειρία αυτή.
Θα επανέλθω στο θέμα μόλις γυρίσωperator:
Υ.Γ. Με χαλάει να σχολιάζουν άνθρωποι που δεν πήγαν,δεν ξέρουν ,μόνο "άκουσαν.
Οπως και δηλωμένοι "σκυλάδες"..
Τατιανάκι μου, ήρθα για την Απόλυτη και ξαναέφυγα εκτός Αθηνών (όπως σου είχα πεί τότε που ήμουν έτοιμος να πουλήσω το εισιτήριο).Σόρρυ που δεν σε πήρα τηλέφωνο,ήμουν με τζετ λανγκ..:grandpa:
Κατά τα λοιπά η τατιάνα τα περιέγραψε όλα ακριβώς όπως ήταν.
Για όσους ξενέρωσαν μην ξεχνούν οτι ήταν το promo tour του Hard Candy (εξ ού και το "Sticky and Sweet Tour").Οπότε έπρεπε να περιμένουν πως θα αφιερώσει το περισσότερο μέρος σε αυτό το άλμπουμ.
Το κοινό ήταν "κάπως " αν σκεφτείς οτι είχε από 8άχρονα μέχρι 68άρια !!!!
Οι διασκευές των παλιών της κομματιών σε ροκιές ήταν όλα τα λεφτά.Της πάει πολύ η κιθάρα.
Συγκινητικό το You Must Love Me απ την Εβίτα της ,με τσιγγάνικα και παραδοσιακά όργανα.Ανατριχιαστικό.
Για όσους θέλαν ανκόρ ..δεν ξέρουν την Μαντόνα.Ούτε στο Confessions έκανε,ούτε στις προηγούμενες συναυλίες της πριν της Αθήνας (Wembley,Cardiff etc..).Οπότε δεν σνομπάρισε το Ελληνικό κοινό.
Διαβάστε και λίγο πριν πάτε..
Δεν μετάνοιωσα ούτε μία στιγμή για την εμπειρία αυτή.
Υ.Γ. Με χαλάει να σχολιάζουν άνθρωποι που δεν πήγαν,δεν ξέρουν ,μόνο "άκουσαν.
Οπως και δηλωμένοι "σκυλάδες"..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.