Τι έχω πλέον: Εναν pioneer vsx-921 av χωρίς την δικτυακή του υποστήριξη
Ενα σύστημα 5.1 της tangent όπως φαίνεται στην υπογραφή μου
Ενα σετ από metro PL5 στην ζώνη 2 (και ένα σπλιττερ για να συνδέσω και άλλα 2 ηχεία metro PL5, ως πρόβλεψη μελλοντική)
Τι χρειάζομαι.. το προφανές:
Κάποιον ενισχυτή για να
_Μου οδηγήσει σωστά τα 4Ω ηχεία της tangent
_Να έχει δικτυακή υποστήρυξη.
Λύση Α
Αγοράζω έναν ενισχυτή με ζώνη Β στην οποία όμως να μπορώ να έχω ιντερνετικό ραδιόφωνο και airplay ανεξάρτητα από τα κύρια ηχεία
Συνδέω εκεί τα πάντα, και πουλάω/χαρίζω/αποσύρω τον 921.
Τέλος λύσεως (ακριβότερη)
Λύση Β
Αγοράζω έναν ενισχυτή όπου δεν με ενδιαφέρει η ζώνη Β
Συνδέω στην έξοδο phono του ενισχυτή αυτού ένα "καρφί" με απόληξη rca και το κουμπώνω σε μια από τις εισόδους του 921. Από εκεί, όποτε θέλω, οδηγώ όποια πηγή θέλω σε στερο φυσικά τα ηχεία της ήδη υφιστάμενης ζώνης Β μου.
Λύση φθηνότερη μιας και χρειάζομαι ποιό απλούς ενισχυτές. Αλλά: είναι η καλύτερη;;
Ποιά λύση προτείνετε και ποιούς ενισχυτές;;;;
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ PIONEER ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΛΕΟΝ, δεδομένου της απόλυτης αναξιοπιστίας της....
Γλυκοκοιτάζω την denon. τόσο τα παλιότερα όσο και τα νεότερα μοντέλα της... αξίζει;;
Κάθε πρόταση σας ευπρόσδεκτη..
Ενα σύστημα 5.1 της tangent όπως φαίνεται στην υπογραφή μου
Ενα σετ από metro PL5 στην ζώνη 2 (και ένα σπλιττερ για να συνδέσω και άλλα 2 ηχεία metro PL5, ως πρόβλεψη μελλοντική)
Τι χρειάζομαι.. το προφανές:
Κάποιον ενισχυτή για να
_Μου οδηγήσει σωστά τα 4Ω ηχεία της tangent
_Να έχει δικτυακή υποστήρυξη.
Λύση Α
Αγοράζω έναν ενισχυτή με ζώνη Β στην οποία όμως να μπορώ να έχω ιντερνετικό ραδιόφωνο και airplay ανεξάρτητα από τα κύρια ηχεία
Συνδέω εκεί τα πάντα, και πουλάω/χαρίζω/αποσύρω τον 921.
Τέλος λύσεως (ακριβότερη)
Λύση Β
Αγοράζω έναν ενισχυτή όπου δεν με ενδιαφέρει η ζώνη Β
Συνδέω στην έξοδο phono του ενισχυτή αυτού ένα "καρφί" με απόληξη rca και το κουμπώνω σε μια από τις εισόδους του 921. Από εκεί, όποτε θέλω, οδηγώ όποια πηγή θέλω σε στερο φυσικά τα ηχεία της ήδη υφιστάμενης ζώνης Β μου.
Λύση φθηνότερη μιας και χρειάζομαι ποιό απλούς ενισχυτές. Αλλά: είναι η καλύτερη;;
Ποιά λύση προτείνετε και ποιούς ενισχυτές;;;;
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ PIONEER ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΛΕΟΝ, δεδομένου της απόλυτης αναξιοπιστίας της....
Γλυκοκοιτάζω την denon. τόσο τα παλιότερα όσο και τα νεότερα μοντέλα της... αξίζει;;
Κάθε πρόταση σας ευπρόσδεκτη..