Η μεταμόσχευση στον Χριστόδουλο...

Status
Not open for further replies.
Larry... Γιατί ορίζεις το πως και πότε τελειώνει ένα thread που κυλάει ομαλά ? Με αιφνιδιάζεις τώρα με αυτό που κάνεις...

διοτι καλε μου φιλε δεν θελω να αρχισουμε τα κατα την γνωμη μου σχολια περι των θεραπειων, θεραποντων γιατρων και διαδοχων

και οπως ειδες παρακληση κατεθεσα που και να μην την σεβαστείτε δεν χαθηκε και ο κοσμος

Βρε Λαρρυ ομως, τα φορα και τα θεματα τους πρεπει ειναι ελευθερα καθοδηγησεων. Δεν σταματανε τα θεματα συμφωνα με τις ορεξεις των διαχειριστων. Ο διαχειριστης φροντιζει για την ευρυθμη λειτουργια, οχι για την διαρκεια ενος θεματος, αν αυτο δεν παρεκτραπει αστοχως με υβρεις...

To θλιβερότερο θέαμα είναι αυτό τού ιατρικού κατεστημένου.
Βέβαια ο ´αγαπητός´Ιατρικός σύλλογός μου στον οποίον υποχρεούμαι επι ποινή διαγραφής να πληρώνα ετήσια συνδρομή απουσιάζει.Μονον νουθεσίες,αλλά στίς παραβιάσεις τού ιατρικού απορρήτου απο τηλεοράσεως,στίς οποίες προέβησαν καθηγητές,κουβέντα.

Βασιλη

διαφωνω σε καποια σημεια με τον τροπο που αντιλαμβανεσαι την εννοια διαχειριστης
διοτι πιστευω οτι ενα απο τα προσοντα και ας με διορθωσουν και οι υπολοιποι ειναι να προλαμβανει τυχον παρεκτροπες πριν καν αυτες λαβουν χωρα και να οριοθετει χωρις να "πνιγει" τα θεματα

δεν ειμαστε χωροφυλακες φιλαρακια ειμαστε

...πιστευω οτι ενα απο τα προσοντα και ας με διορθωσουν και οι υπολοιποι ειναι να προλαμβανει τυχον παρεκτροπες πριν καν αυτες λαβουν χωρα και να οριοθετει χωρις να "πνιγει" τα θεματα

δεν ειμαστε χωροφυλακες φιλαρακια ειμαστε

Δεν αμφιβάλλω γιά τις καλές σου προθέσεις, αλλά κάποιος (ο Γκαίτε?) είπε ότι ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις. Η η πρόληψη εκτροπών - πριν υπάρξει δείγμα αυτών - μπορεί να είναι αιτία να χαθούν καλά ποστς, αλλά και να μείνει αδοκίμαστη η αντοχή του φόρουμ σε πραγματική εκτροπή. Σαν παράδειγμα, εγώ θα συμπλήρωνα στο παρόν thread, ότι

"Σήμερα στον Αντ1 ο Τζάκης σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι σε ανάλογες με αυτή του Χριστόδουλου περιπτώσεις, ο μέσος χρόνος αναμονής στην λίστα στο Μαιάμι είναι 40 ημέρες" (σε απάντηση πολλών ποστς στο φορουμ για το αν ήταν αλλος στην θέση του, ακόμα θα περίμενε...) Η Αμερική δεν είναι Ελλάδα...

τετοιες τοποθετησεις φιλε μου ειναι απολυτος σεβαστες και χρησιμες(40 μερες) και αποσαφηνιζουν αποριες και αποστομώνουντους κακοθελητες , αν αληθευουν, για το priority που δοθηκε στον Αρχιεπισκοπο

κατα τα αλλα οι παρατηρησεις σου με βρισκουν συμφωνω

Eχει δίκιο ο Τζάκης.
Και αυτό έλεγα και χτές οτι η νομοθεσία στην Αμερική είναι διαφορετική απ´ότι στην Ευρώπη.
Δυστυχώς δεν μπορώ όμως επωνύμως να μιλήσω για το καθεστώς μεταμοσχευσεων στην Ελλάδα και για καταδίκες επιστημόνων για το εδώ εμπόριο..

Στις ειδήσεις είπαν ότι ήδη κλείδωσαν το εν λόγω site.
Δεν ξέρω αν ισχύει .... αν κάποιος ξέρει το site ας το τσεκάρει.

δεν έχει κλειδώσει Αλέξη, δουλεύει κανονικά

edit: τώρα κανονικότατα!!!!

Last edited:
Status
Not open for further replies.