Η Μουσική Κατηγορία έχει και δεύτερο Μαραθωνοδρόμο!!

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,358
Αθήνα
Από χθες η Μουσική Κατηγορία έχει κι άλλο Μαραθωνοδρόμο!!
Χθες μετά τον δικό μου τερματισμό κι ενώ περίμενα τα δυο μου αδέρφια να τερματίσουν, ήμουν μάρτυρας της συγκινητικής προσπάθειάς του στην είσοδο του Σταδίου και ενώ φανερά υπέφερε από πόνους στη γάμπα. Του φώναξα για να τον εμψυχώσω αλλά είχε ακουστικά και δεν με άκουσε.

Για λόγους διακριτικότητας δεν μπορώ να αποκαλύψω την ταυτότητά του (αν θελήσει ο ίδιος μπορεί να αποκαλυφθεί). Το αφήνω να αιωρείται...:D

Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, πρέπει να τονίζονται οι μικρές και κυρίως οι μεγαλύτερες υπερβάσεις που κάνει ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας ή του διπλανού... post. Ο Μαραθώνιος δρόμος λοιπόν είναι ένας άθλος για τον μέσο άνθρωπο. Άσχετα με την επίδοση, ο τερματισμός και μόνο είναι μια μεγάλη νίκη διότι απαιτείται προσπάθεια που αγγίζει ή και ξεπερνά τα όρια (σωματικά και ψυχικά).
Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος (χθες) τρέξαμε και τα τρία αδέρφια την Κλασσική διαδρομή και τερματίσαμε, οι δύο σε καλούς χρόνους και ο άλλος πιο αργά αλλά με ελλιπή προετοιμασία και με ίωση και πυρετό. Αυτού η προσπάθεια έχει τη μεγαλύτερη αξία.

Από χθες η Μουσική Κατηγορία έχει κι άλλο Μαραθωνοδρόμο!!
Χθες μετά τον δικό μου τερματισμό κι ενώ περίμενα τα δυο μου αδέρφια να τερματίσουν, ήμουν μάρτυρας της συγκινητικής προσπάθειάς του στην είσοδο του Σταδίου και ενώ φανερά υπέφερε από πόνους στη γάμπα. Του φώναξα για να τον εμψυχώσω αλλά είχε ακουστικά και δεν με άκουσε.

Για λόγους διακριτικότητας δεν μπορώ να αποκαλύψω την ταυτότητά του (αν θελήσει ο ίδιος μπορεί να αποκαλυφθεί). Το αφήνω να αιωρείται...:D

Λές; Πές το μου αυτό....
files.php

Διαχειριστά μου, τα σέβη μου!!:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Η Μουσική Κατηγορία έχει και δεύτερο Μαραθωνοδρόμο!!

Λές; Πές το μου αυτό...

Βρε Elina μου, είναι ο πρωθυπουργός μέλος της Μουσικής Κατηγορίας και δεν το ξέρουμε...;
:D

Re: Απάντηση: Re: Η Μουσική Κατηγορία έχει και δεύτερο Μαραθωνοδρόμο!!

Βρε Elina μου, είναι ο πρωθυπουργός μέλος της Μουσικής Κατηγορίας και δεν το ξέρουμε...;

Wrong guess εεε ;;;

:laugh:

Re: Απάντηση: Re: Η Μουσική Κατηγορία έχει και δεύτερο Μαραθωνοδρόμο!!

Δεν το νομίζω ούτε εγώ. Στη μουσική κατηγορία γενικά γράφουν καλοί χειριστές της Ελληνικής. Αν έγραφε κανένας λαζοελληνικά θα φαινόταν σαν τη μύγα μες το γάλα.

Διονύση μου τελευταία θα σε συγχαρώ;:blush::frown:

Too many things to do, δεν καταφέρνω ποτέ να σας διαβάσω σε χρόνο dt....
Mη με παρεξηγείς όμως, ξέρεις πως πάντα είμαι εκεί για να σας διαβάζω... πραγματικά εννοώ...

Έστω και αργοπορημένα λοιπόν, σέ συγχαίρω (και τους αδελφούς σου ασφαλώς)για την προσπάθεια σας.:award:

Να πω ότι δεν εκπλήσσομαι; Αλήθεια θα είναι. Χρειάζεται δύναμη, αντοχή, πείσμα και μεθοδικότητα ακόμα και για να το προσπαθήσεις αυτό, και ξέρω ότι τα διαθέτεις και τα τέσσερα....(γι' αυτό εγώ δεν είμαι ούτε για 100άρι :flipout::flipout: )

Σας ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια και τα καλά σας λόγια αλλά μην ξεχνάμε ότι το νήμα δεν το άνοιξα για μένα αλλά για να εξάρω την προσπάθεια και για να συγχαρούμε ένα μέλος της Μουσικής Κατηγορίας.
Δεν είδα όμως καμμία απόπειρα να μαντέψετε για ποιόν μιλάω...

Last edited:
Re: Απάντηση: Η Μουσική Κατηγορία έχει και δεύτερο Μαραθωνοδρόμο!!

Σας ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια και τα καλά σας λόγια αλλά μην ξεχνάμε ότι το νήμα δεν το άνοιξα για μένα αλλά για να εξάρω την προσπάθεια και για να συγχαρούμε ένα μέλος της Μουσικής Κατηγορίας.
Δεν είδα όμως καμμία απόπειρα να μαντέψετε για ποιόν μιλάω...

Ας το πάρουμε λογικά:δε θα πρέπει να καπνίζει. Και θα πρέπει να είναι αθλητικός τύπος που να φαίνεται ότι προσέχει το σώμα του.

Εγώ ποντάρω στον Δημοκηδή.

Λυπάμαι, η μόνη μου απόπειρα ήταν προ διετίας, ότε και κατάφερα να διανύσω 27 χλμ. πριν κάποιοι μυς των ποδιών μου αρχίσουν να ''τανίζουν'' σαν ρίμπον από μάγκνεπαν... βέβαια δεν είχα ολοκληρώσει την τότε προετοιμασία λόγω τραυματισμού (από υπερ-ενθουσιασμό στις προπονήσεις) του αχίλλειου ...

...πλέον στα 48 μου, με την έλευση και της μπέμπας ως τρίτου τέκνου, το μόνο που προλαβαίνω να κάνω, είναι να τρέχω 3 φορές την εβδομάδα, χαράματα, μέχρι και 10 χλμ. την φορά ...

είμαι και γω περίεργος να δω το αγαπητό και προκομμένο μέλος της κατηγορίας μας για να το συγχαρώ ... μιλάμε για πολύ δύσκολη υπόθεση, παίδες ...

Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους σας :SFGSFGSF:
Χρειαζόμαστε μικρές ή μεγαλύτερες “νίκες” στην ζωή μας.
Πέρασα και εγώ από εκεί και η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα λίγο…

Παρακαλώ όπως αποκαλυφθεί ο νικητής!

Ας το πάρουμε λογικά:δε θα πρέπει να καπνίζει.

Γιατί θα πρέπει απαραιτήτως να απορρίψουμε εντελώς τους καπνιστές?
Δηλαδή τόσος κόσμο έλαβε μέρος στον Μαραθώνιο, κανένας δεν κάπνιζε?

Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να ημουν εγω......αλλα δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα, γιατι τις προηγουμενες μερες καζανευαμε ρακες στην Κρητη και οπως καταλαβαίνετε.....!!!!!!:flipout::flipout::

Γιατί θα πρέπει απαραιτήτως να απορρίψουμε εντελώς τους καπνιστές?
Δηλαδή τόσος κόσμο έλαβε μέρος στον Μαραθώνιο, κανένας δεν κάπνιζε?
Απο αυτους που περασανε τη γραμμη του τερματισμου, σιγουρα κανενας δεν καπνιζε.