Ενταξει ρε παιδια και ο IAN GILLAN τραγουδησε με τον Ρακιντζη στη μετεπειτα καριερα του... Ημαρτον! Αλλαζουν οι ανθρωποι αλλα αυτο δεν αναιρει το παρελθον τους!
πχ το ταγάρι...
δε στέκει με τίποτα σε σχέση με το σήμερα ή με το τί αντιπροσωπεύουν τα μέλη σήμερα, αλλά είναι μιά εποχή που έμεινε λίγο στο πετσί μας.
Έγραψε και τον ύμνο της ΝΔ.Καλά θεός, ο τύπος δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο Ροκ, να φανταστείτε το 2001 ή 2002 έπαιξε σε εκδήλωση που οργάνωνε η ΠΑΣΠ στο ΤΕΙ Ηρακλείου, λίγο αργότερα κατέβαινε με τους γαλάζιους, ο ορισμός του Ροκ δηλαδή :music-smiley-005::bang:
Έγραψε και τον ύμνο της ΝΔ.
Μάλλον λάθος θα έκανα!Ο Ρομπερτ Γουιλλιαμς ευθυνετα γι'αυτο το αριστουργημα.Οχι ο Τουρνας.
Πάντως γενικά σε αυτά τα θέματα το έργο, (κατά την γνώμη μου πάντα) παίζεται ως εξής:
Όταν εξ αρχής σου αρέσει κάτι υπάρχει η τάση να συγχωρείς τα πάντα (αν όχι τα πάντα, αρκετά ).
Στην αντίθετη περίπτωση, απλά όλα έρχονται και κλειδώνουν με την αρχική γνώμη που έχεις για κάποιον
Παράδειγμα που αφορά εμένα:
Stevie Wonder: Μου αρέσει και παραβλέπω τα κολλητιλίκια με Obama και τα σχετικά!
Σαββόπουλος : και νερό να πιει θα στραβώσω, αλλά δεν τον χώνεψα ποτέ, ούτε ποτέ μου άρεσε κάτι δικό του! (ακόμα και το “βρώμικο ψωμί” δεν μου αρέσει )
η "δικαιολογημένα" ρομαντική αποψη!
Εγώ θα έλεγα πως είναι από μία εποχή, που αυτοί που πρωτοστατούσαν σε διάφορα τότε, απλά σήμερα μας έχουν “κατσικωθεί” στον σβέρκο. Αν ήμουν από εκείνη την εποχή, σήμερα θα ήμουν σε τρελή σύγχυση! εκτός αν όταν τελειώνουν τα λεφτά του "καλλιτέχνη" είναι νόμος να ασχολείται με την πολιτική ....
Καλυτερα είναι να μη κολλαει κανείς με τα πρόσωπα αλλα με τα έργα..
Αμα ένα τέτοιο έργο κολλήσει πάνω σου και προσπαθήσεις να το ξεκολλήσεις ...φεύγει και δέρμα μαζί...
Καλυτερα είναι να μη κολλαει κανείς με τα πρόσωπα αλλα με τα έργα.. Μπορει ένας δισκός να σου αρέσει ενος τραγουδιστη και ενας αλλός οχι.. Αρα τι να συγχωρήσεις? Απλα δεν τον ακους...
Πας παρακάτω... και επιπλεον σημασία έχει με ποιον ειναι κολλητος κτλ; Δικό του θέμα! Δεν τον γνωριζω προσωπικα για να έχω αποψη, η αποψη βγαινει απο αυτό που ακουω
Μπορει στη ζωη του ο καθενας να είναι ο χειροτερος ανθρωπος τι σημασια εχει? τη φωνη ακους, τα οργανα, δε χρειάζεσαι την εικονα... βαλε δικες σου εικόνες σε ολο αυτο!
Και μιας κ ειπες για το Σαββοπουλο ουτε εμενα μου αρεσει αλλα ο δισκος που ανεφερες τον θεωρο κορυφαιο και ειναι ο μονος δισκος που εχω απο εκεινον!
Αμα ένα τέτοιο έργο κολλήσει πάνω σου και προσπαθήσεις να το ξεκολλήσεις ...φεύγει και δέρμα μαζί...
πχ το ταγάρι...
δε στέκει με τίποτα σε σχέση με το σήμερα ή με το τί αντιπροσωπεύουν τα μέλη σήμερα, αλλά είναι μιά εποχή που έμεινε λίγο στο πετσί μας.
την προσωπική μου γνώμη για την ποιότητα του περιεχομένου την έγραψα.
επεκτάθηκα λίγο παραπάνω στο αν ο δίσκος αυτός μπορεί να χαρακτηρίζεται 'Ροκ'.
κατά την προσωπική μου άποψη, Δεν μπορεί.
τα ναρκωτικά, όπως και το ξεσάλωμα γενικώς, είναι μέρος του Ροκ.
τα βουλευτιλίκια όμως, Δεν είναι.
είναι θέμα γενικότερου attitude.

Εξαρταται τα βουλευτιλικια... Υποψηφιος για το Αγγλικο κοινοβουλιο, πηρε 200+ ψηφους...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.