Η μυρωδιά του βινυλίου - Atomic Rooster

Ως συνήθως θα είμαι η καταστροφή της τόσο όμορφης ροής του νήματος, αλλά, προσπαθώ να καταλάβω πως από τους Roosters (Atomic or not) καταλήξαμε στους Stones, αλλά οι γνώσεις μου δεν είναι επαρκείς ....

Some help?

.....

παρεμπιπτόντως οι κιθαριστικές επιλογές του chief εμένα μου αρέσουν πολύ!!!

Τους δύο από τους τέσσερεις τους έχω λατρέψει :firstprize:
και δεν έχουν παραμόρφωση...:ernaehrung004:
Γιατί πρέπει να καταλάβεις ; :Banane0: Ε , παρακολούθα και μη ερεύνα τότε ....

ποιοί σ' άρεσαν ; ποιοί ;

καλέ χωρίς έρευνα πως θα μάθω;

και αν δεν ερευνώ πως θα ανακαλύπτω αυτήν την ισλανδέζα που λατρέψατε Παύλε; :Banane0:

Ας μου πει κάποιος λοιπόν τι σημαίνουν τα ονοματάκια και τι σχέση έχουν μεταξύ τους;
Μην ξεχνάτε πως κάποια από τα κορίτσια του φόρουμ ΔΕΝ τα ξέρουν όλα....

:worshippy:

καλέ χωρίς έρευνα πως θα μάθω;

και αν δεν ερευνώ πως θα ανακαλύπτω αυτήν την ισλανδέζα που λατρέψατε Παύλε; :Banane0:

Ας μου πει κάποιος λοιπόν τι σημαίνουν τα ονοματάκια και τι σχέση έχουν μεταξύ τους;
Μην ξεχνάτε πως κάποια από τα κορίτσια του φόρουμ ΔΕΝ τα ξέρουν όλα....

:worshippy:

Brian Jonew , Mick taylor κιθαρίστες των Stones ( συμφωνώ με Λύμπε εδώ ) . Το νήμα ξεστράτησε από την αναφορά του Κώστα σε άλλους δίσκους που κυκλοφόρησαν την ίδια εποχή με τους Ατομικούς Κόκορες μεταξύ των οποίων το Μπλε της Τζόνι Μίτσελ το οποιο αντιπαθώ - και πολύ περισσότερο όταν μου το συγκρίνουν με το αριστουργηματικό Εγίρα , οπότε τάπα και μετά γύρισα πάλι στους κλασικούς - τις πέτρες φυσικά ....

μα το προβλημα εδω Καλλη ειναι οι πολλοι μεντορες (αν βεβαια ηθελες ποτε εναν)
κατα τα αλλα εχουμε μια συνηθη εκτροπη που αν την πιασεις απ την αρχη ολα καλα
Posted via Mobile Device

και το Who's Next που προσωπικά Δεν μου αρέσει αλλά, όπως και να το κάνεις, είναι Σημαντικό (για ...τουρίστες, εννοείται-γαμώ τα synthesizers και τον καργιόλη τον γκουρού. Ασε που ο Keith ήταν σε methadone course και είναι η σκιά του εαυτού του).

Τις προάλλες καθόμουν βράδυ στο σπίτι χωρίς διάθεση να κάνω κάτι αξιόλογο γι'αυτό ανοίγω την ΤV και πετυχαίνω στο ΣΚΑΪ μία από αυτές τις Αμερικανικές αστυνομικές σειρές όπου κανένας φόνος δεν μένει ανεξιχνίαστος (μετά την 9/11 ο Αμερικανός πρέπει να νιώθει σίγουρος ότι κανείς δεν απειλεί την ασφάλειά του). CSI Las Vegas με μουσικό σήμα το "Who are you", μετά από αυτό ακολουθεί άλλη μια σειρά με τίτλο CSI Miami με μουσικό σήμα το "Won't get fooled again" και στο τέλος ακολουθεί το CSI New York με σήμα το "Baba O'Reilly"!!!!!!!!!!!!!!
Και φαν του δίσκου να είναι κάποιος σίγουρα θα τον αντιπαθήσει, πάντως τα εναπομείναντα μέλη και οι συγγενείς των θανόντων θα τα κονόμησαν καλά από τα royalties του δίσκου.

Τέλος του off topic.

Last edited:
Ως συνήθως θα είμαι η καταστροφή της τόσο όμορφης ροής του νήματος, αλλά, προσπαθώ να καταλάβω πως από τους Roosters (Atomic or not) καταλήξαμε στους Stones, αλλά οι γνώσεις μου δεν είναι επαρκείς ....

να μας συγχωρείς Κάλλη.
αλλά οι όμορφες ροές, όμορφα καταστρέφονται.
ειδικά όταν μιλάμε για ροκ δίσκους.
το έχει το ιδίωμα φαίνεται. -bye-

δεν νομίζω ότι καταστράφηκε τίποτα.
Αλλη μιά εποικοδομητική συζήτηση με αφετηρία τον ταλαιπωρημένο Vincent Crane και τέρμα στον πειρατή αφού έκανε μιά γύρα από Terry Riley και Meher Baba

πάντως εγώ τις τελευταίες μέρες που ξανακούω τους ατόμικ με πιάνει μιά γλυκειά νοσταλγία του πρώιμου προγκ που όμοιά της δεν υπάρχει...

Τον τελευταιο καιρό τριγύριζα σε ''κλινικές αποτοξίνωσης''...Ξέρετε σ' αυτά τα μουχλιασμένα κτίρια με τις πράσινες πολυκαιρισμένες μινιμαλ γωνίες και τα γδαρμένα από τις ρόδες των καροτσιών πατώματα...

Η κουβέντα για τους Κόκορες μου άνοιξε την όρεξη (για την διάθεση δεν το συζητώ)...Σήμερα στην δουλειά θα τους τιμήσω...Όπως θα τιμήσω και τα υπόλοιπα 3 που μπορείτε να διακρίνετε στην παρακάτω φώτο...)...

ps..Τα έχουμε ξαναπεί...Όποιος δεν έχει το κάτω δεξιά χάνει ένα μεγάλο κεφάλαιο του prog rock μυθιστορήματος....

ps 2..Η φώτο τραβήχτηκε με σταθερό, 35αρη φακό...Η σημερινή ακρόαση περιλαμβάνει και άλλα καλούδια...:2thumb22sup:

hhgHH_1016100.jpg

η μία διαγώνιος είναι πολύ ισχυρή...
η άλλη έχει ένα υπερεκτιμημένο στην άνω πλευρά της....

Θα έλεγα να μείνεις με το προτεινόμενο του νήματος.
Πολύ κοντά στους Camel αλλά με εντελώς αδύναμο=ανύπαρκτο κιθαρίστα και πιό τολμηρό από τον Bardens τον Crane. Φωνητικά χωλαίνουν αμφότερα για διαφορετικούς λόγους.
Εγώ διαλέγω ατόμικ.

η μία διαγώνιος είναι πολύ ισχυρή...
η άλλη έχει ένα υπερεκτιμημένο στην άνω πλευρά της....

Θα έλεγα να μείνεις με το προτεινόμενο του νήματος.
Πολύ κοντά στους Camel αλλά με εντελώς αδύναμο=ανύπαρκτο κιθαρίστα και πιό τολμηρό από τον Bardens τον Crane. Φωνητικά χωλαίνουν αμφότερα για διαφορετικούς λόγους.
Εγώ διαλέγω ατόμικ.

Με σειρά (προσωπικής) προτεραιότητας,,,,

Κάτω δεξιά,,πάνω δεξιά,,κάτω αριστερά,πάνω αριστερά...:ears:

Συγνώμη αλλά έχετε πέσει να τους προσεταιρισθείτε όλους και να τους βαφτίσετε δικούς σας.
Δεν μας χέζετε λέω εγώ;
Τι δουλειά έχουν οι Quicksilver με το prog; ε;
Τι δουλειά έχει ο Cipollina με αυτόν τον μπουχέσα τον Collins των Genesis;:icon15:

:Banane0:

:ernaehrung004:

Τι δουλειά έχει ο Cipollina με αυτόν τον μπουχέσα τον Collins των Genesis;:icon15:

:Banane0:

:ernaehrung004:

Γιατί συγκρινεις νταμερ με κιθαρίστα??
Βεβαια θα μπορουσε να γινει μια τετοια σιγκριση εαν ο ντραμερ λεγοταν Brann Dailor:ADFAD2::ernaehrung004:

μην αρχίσω τώρα με αυτούς τους γλυκερούς, τους Camel.
μη στεναχωρήσω το φίλο μου, τον Δημοκηδή.
και τα λίγα ψήγματα ροκ που εξακολουθούν να ζούν μέσα του.

Γιατί συγκρινεις νταμερ με κιθαρίστα??

PROG δεν είναι οι Genesis; (βοηθείστε με: δεν αξιώθηκα ν ακούσω ούτε μία πλευρά δίσκου τους μέχρι το τέλος)
PROG δεν θεωρείται ο ντράμερ τους;
Καλός, δε λέω: για γηραιές κυρίες που διαβάζουν Αγκάθα Κρίστι και οργανώνουν φιλανθρωπικά τσάγια.

Καλα... κι ο τσιπολίνας....όταν του δίνανε την κιθάρα νόμιζε ότι του την εμφυτεύανε....

έπρεπε κάποιος να κατεβάσει το γενικό για να σταματήσει...