Η μυρωδιά του βινυλίου - Atomic Rooster

Αντιγράφω από το booklet του ''Death walks behind you''...

''The opening number locks into a heavy rockgroove in which John Cann's guitar plays an important pole.Critics have cited this track,with its doom laden lyrics,as one of the earliest examples of Heavy Metal....

Άρα,, θα πρέπει να το παραδεχτείτε...Εσείς οι παλιο-ροκάδες,heavy metal ακούγατε στα νιάτα σας:flipout::flipout:

Last edited:
Αντιγράφω από το booklet του ''Death walks behind you''...

''The opening number locks into a heavy rockgroove in which John Cann's guitar plays an important pole.Critics have cited this track,with its doom laden lyrics,as one of the earliest examples of Heavy Metal....

Άρα,, θα πρέπει να το παραδεχτείτε...Εσείς οι παλιο-ροκάδες,heavy metal ακούγατε στα νιάτα σας:flipout::flipout:

πράγματι έτσι είναι... άλλωστε το heavy netal ως όρος με τους Zεππελιν και του Sabbath ήρθε σε χρήση ....και φυσικά μας άρεσε :ernaehrung004:

Πιάστηκες αδιάβαστος (για πρώτη φορά:Banane0:)
Τον υπόλοιπο δίσκο τον έχεις ακούσει??

Το Dust in the wind ήταν μια μικρή παρένθεση....Όπως άλλωστε και το Epitaph των παλαβιάρηδων που χορεύαμε με τα πιπίνια (τρομάρα τους) στα,,, ανακαλύπτω-την-τσουτσου-πάρτι ....:ADFADF1:

ε όχι και για πρώτη φορά : έχω 'συλληφθεί' πολλάκις. :elefant:
και, προϊούσης της ηλικίας, τα κρούσματα θα αυξάνονται.
παρακαλώ για την τρυφερή ανοχή σας. :blush:

όχι, Kansas δεν έχω ακούσει.
στην εποχή τους, εγώ έκανα επαναλήψεις και 'μπάλωνα' κενά.
έκανα ...αντίσταση στη δικτατορία του prog.
έκανα και τα πρώτα δειλά μου βήματα στη τζαζ.

βρε σείς: με τα πιπίνια την ανακαλύπτατε την ...τσουτσού;
Τυχεράκηδες! :frown:
στα εφηβικά χρόνια τα δικά μου, αυτή η ...ανακάλυψη ήταν μία διαδικασία που ...ελάμβανε χώρα αυστηρά κατά μόνας ;) :D

και νομίζεις μας κόφτει αν δεν έχεις ακούσει Κάνσας?
εδώ δεν έχεις ακούσει Ντούμπις....

εδώ δεν έχεις ακούσει Ντούμπις....

σιγά μην ακούσω Ντούμπις: ακόμα κι οι πέτρες ξέρουν πως τα μόνα καλά πράγματα που έγιναν στο Λος Αντζελες στα 70s ήταν οι Dan και οι Fleetwood Mac (στην τρίτη τους αναβίωση). Κι από singers/songwritters ο Randy Newman, η Joni Mitchell, άντε ίσως λίγο και ο Warren Zevon.
ο Ζappa, μετά τους Mothers πήγαινε με σβησμένες τις μηχανές και ποτέ μου δεν χώνεψα τον Jackson Brown.

κάνεις λάθος πάντως με τους Ντούμπις....
θα έλεγα, διάβαζε λιγότερα και άκου περισσότερα...:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Η μυρωδιά του βινυλίου - Atomic Rooster

Τους δίσκους χρειάζομαι μόνο.
Στις "nasty" details ποτέ δέν είχα έλλειμα, ...αντίθετα, μου περίσσευαν

σας κατηγορώ για ληστεία σκέψης....:furious3:

Τους δίσκους χρειάζομαι μόνο.
Στις "nasty" details ποτέ δέν είχα έλλειμα, ...αντίθετα, μου περίσσευαν

δεν εννοώ ...τηλεπεριοδικά: εννοώ όλους εκείνους που στοχάζονται πάνω στο αντικείμενο της λατρείας μου, προεκτείνουν, καταριούνται ή ...τραγουδούν. Σας χαίρομαι που νιώθετε τόσο αυτάρκεις. Εγώ όμως, οφείλω πάρα πολλά σε 3-4 από δαύτους. Και στον προσδιορισμό και την αποτύπωση από μέρους τους του ίχνους της μουσικής στους καιρούς μου. Οχι, αγαπητοί φίλοι: οι δίσκοι, από μόνοι τους, Δεν μου ήταν αρκετοί.
Ηταν η πόρτα μου σε έναν ολόκληρο κόσμο.
το 'nasty' κολλάει στο ότι η Καλλιτεχνική έκφραση είναι όντως αντικοινωνική και 'βρώμικη' - και τόσο το καλύτερο γι αυτήν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η μυρωδιά του βινυλίου - Atomic Rooster

...
Σας χαίρομαι που νιώθετε τόσο αυτάρκεις.
...

Δέν είναι αυτάρκεια, στούμπωμα είναι.
Κοκάλωμα από στούμπωμα
Πολυετής η ανάρρωση από overdose

cannot do that. you see, when it comes to music, I'm very interested to Who-Is-Doing-What-To-Whom-Where-And-For-What-Reason.
all the nasty little details :rolleyes:

bbc ....world service
αγγλικα μετα μουσικης αρχες 80's μου θυμιζει η ολη φαση...

θυμαμαι μια εκπομπη ειχε σαν κεντρικο κομματι το
''with a little luck'' και μαθαιναμε αγγλικα μετα μουσικης...:ernaehrung004:

10 ζωές χρειάζονται
γιά να μπούνε όλ'αυτά στη θέση τους

61m2816-b7l__ss500_1.jpg

δεν εννοώ ...τηλεπεριοδικά: εννοώ όλους εκείνους που στοχάζονται πάνω στο αντικείμενο της λατρείας μου, προεκτείνουν, καταριούνται ή ...τραγουδούν. Σας χαίρομαι που νιώθετε τόσο αυτάρκεις. Εγώ όμως, οφείλω πάρα πολλά σε 3-4 από δαύτους. Και στον προσδιορισμό και την αποτύπωση από μέρους τους του ίχνους της μουσικής στους καιρούς μου. Οχι, αγαπητοί φίλοι: οι δίσκοι, από μόνοι τους, Δεν μου ήταν αρκετοί.
Ηταν η πόρτα μου σε έναν ολόκληρο κόσμο.
το 'nasty' κολλάει στο ότι η Καλλιτεχνική έκφραση είναι όντως αντικοινωνική και 'βρώμικη' - και τόσο το καλύτερο γι αυτήν.

Χμμμ..Θα δανειστώ την τελευταία πρόταση για να την συνδέσω με τα τηλεπεριοδικα που αναφέρεις στην αρχή,το εξώφυλλο του Easter και μια ρήση ενός καλού φίλου που αν και θα ακουστεί ''κάπως'',φτιάχνει ένα ιδιόμορφο παζλ....Λέει λοιπόν ο φίλος....''Παλιά οι γυναίκες είχαν τρίχες στην μασχάλη, τώρα έχουν κάλο στο κεφάλι''....:Banane0:

κριστγκαου, σκαρούφι, κ.δ.σ.

Lester Bangs. Greil Marcus. Robert Christgau. Richard Cook. Nick Kent. Simon Reynolds. Αργύρης Ζήλος.
Αυτοί.
και το γεγονός ότι με κάποιους απ αυτούς, σε κάποια, διαφωνείς, δεν λέει τίποτα: κι εγώ διαφωνώ με το Yellow Submarine. και με το Something.

Last edited:
θυμαμαι μια εκπομπη ειχε σαν κεντρικο κομματι το
''with a little luck'' και μαθαιναμε αγγλικα μετα μουσικης...:ernaehrung004:

κοίτα να δείς: αγγλικά, δεν ξέρω αν έμαθες.
Από μουσική όμως...έχεις κενά.
Πολλά κενά. :Banane0:

:ernaehrung004: