Η μυστική συνταγή της Coca-Cola αποκαλύπτεται

Ζητω τα εμφιαλωμενα και οτιναναι αλλα ναναι απο τον τοπο μας λέμε !! :D

Βάση αναλύσεων του Ι.Γ.Μ.Ε μακραν τα χειρότερα εμφιαλομενα νερά του Λουτρακίου και της αυρας.

Εισαι ανακατωσουρας εσυ μου φαινεται !! :flipout:

συγνωμη, αλλά το να υποστηριζει ενα Κορινθιος προιον του λουτρακιου, και ποσο μαλλον το νερο,ειναι απο τα αγραφα!

τυφλα να εχουν οι βροντακηδες με τους φουρτουνακηδες ενα πραγμα..:argue:

κατα τα αλλα θα συμφωνησω ζητω η Κορινθος ζητω η cocacola,ζητω το avclub !!

Εμένα μου αρέσει η Έψα-Cola λεμόνι (γυάλινο 232ml). Σάββατα και Κυριακές μοιραζόμαστε από μία με τον Μήτσο.

Και εμενα λλα ρε συ δεν εχει γλυκανει εσχατως πιο πολυ ?

Παντως ειναι απιστευτο τι " πορτα" τρωει απο τα σουπερ μαρκετ......Αλλα δεν την εχουν καθολου , αλλα δεν εχουν τα μεγαλα της μπουκαλια και τα κουτακια ....Μιλαμε για γελοιοτητες..

Δεν υποστηρίζω κάτι από θέση, αλλά από πείρα.
Δυστυχώς απ την ώρα που ήρθα στην Αθήνα, τα Zantac πάνε σύννεφο.
Μια αιτία (πέραν των γνωστών), είναι και το νερό, μιας και το Λουτρακίου είναι πλούσιο σε μαγνήσιο. (Γιατρός μου το είπε)
Εννοείται ότι μιλάω για το μη εμφιαλωμένο.

Re: Απάντηση: Η μυστική συνταγή της Coca-Cola αποκαλύπτεται

Δεν υποστηρίζω κάτι από θέση, αλλά από πείρα.
Δυστυχώς απ την ώρα που ήρθα στην Αθήνα, τα Zantac πάνε σύννεφο.
Μια αιτία (πέραν των γνωστών), είναι και το νερό, μιας και το Λουτρακίου είναι πλούσιο σε μαγνήσιο. (Γιατρός μου το είπε)
Εννοείται ότι μιλάω για το μη εμφιαλωμένο.

πρέπει να κόψεις τα ''γνωστά'' μου φαίνεται Δημήτρη...:flipout::flipout::flipout:

Ε ειναι τι σε λεω .....τρωει τρελλο πολεμο απο τις 2 μεγαλοεταιρειες. Ασκουν βετο για την παρουσια της ....ή μαλλον για την απουσια της .

Δεν έχω την υπομονή να διαβάσω όλο το νήμα αλλά δεν υποτίθεται ότι το τι πίνουμε κάποιος (F&D in USA) το ελέγχει; Δηλαδή αν το μυστικό μίγμα ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να περιέχει και λίγη ΚΟΚΑ πώς ελέγχεται αφού είναι τόσο μυστικό;

Ασε κάποτε έκανα επιθεώρηση ποιότητας σε εταιρεία αλλαντικών και δεν με άφηναν να ΔΩ τη συνταγή!

Παντως αν η κοκα κολα περιεχει κοκαϊνη θα διεκδικήσω αποζημείωση γιατι εν άγνοια μου με τροφοδοτούσαν με βαρεως τύπου παράνομα ναρκωτικά, προσθετη αποζημειωση θα διεκδικήσω απο το κράτος για ελλιπεις ελεγχους και συγκάλυψη παρανομης διακίνησης απαγορευμένων ουσίων.
Γιαννη μπορεις σε παρακαλώ να με βοηθήσεις να στοιχειοθετήσω κατηγορία....

Last edited:
Είχε μια μικρή "φαρμακευτική" ποσότητα κόκας μέχρι το 1916 αν θυμάμαι καλά την χρονιά μετά από το επεισόδιο που ανέφερα αφαιρέθηκε και προστέθηκε στη θέση της επιπλέον καφεΐνη.
Η σεξουαλική διέγερση της κόκας είναι ισχυρότερη στους ηλικιωμένους γιατί σε αυτούς έχει ατονίσει η φυσιολογική λειτουργία της διέγερσης με ορμονικό τρόπο.
Έτσι βλέπεις έναν 72χρονο στη Ιταλία να μπορεί να συμμετέχει στα μπούγκα μπούγκα με ανήλικες.
Είχαμε και εδώ ένα τέτοιο παράδειγμα με ένα "σιδερένιο" γέροντα που προσπαθούσε να καταφέρει τις ορέξεις μιας νταρντάνας πρίν από την την εποχή του Βιάγκρα.
Στο τέλος όμως βάρεσε βαλβίδα.