Η νέα Γενική Διαχείριση του AVClub

Ας ελπίσουμε ότι ο γνωστός κύκλος κλειδοκρατόρων θα επιτρέψει στα νέα διαχειριστικά μέλη να εργασθούν για το κοινό καλό...

Αλλοι ελπίζουν κι άλλοι κάνουν Κώστα...

Στο είπα κι άλλες φορές.Ετσι δεν βοηθάς,σύγχυση κι αναστάτωση δημιουργείς με τις σπόντες σου,που ο καθένας τις καταλαβαίνει όπως νομίζει.Περνάς μιά εικόνα,προς τα μέλη που διαβάζουν,που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οπως βλέπεις,δύσκολα μέν,αλλά σε θετική κατεύθυνση τα πράγματα αλλάζουν.Αφού δεν βοηθάς στην πράξη,τουλάχιστον μην δημιουργείς κι άλλα ζητήματα.

Re: Απάντηση: Η νέα Γενική Διαχείριση του AVClub

Περνάς μιά εικόνα,προς τα μέλη που διαβάζουν,που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Διονύση, τα αμαρτήματα κάποιων δεν θα επωμίζονται σε μέλη που διατυπώνουν την άποψή τους.
Την αυστηρή κριτική στις ενέργειες και όχι στις απόψεις.

H πραγματικότητα λέει πως μερικοί άρχισαν να στήνουν φράγματα.

Τα υπόλοιπα είναι δικά σου-bye-

Τα κλειδιά του φόρουμ τα έχει ένας άνθρωπος τον οποίο τον εμπιστευόμαστε όλοι και αυτός είναι ο Δημήτρης Παναγιωτίδης, οπότε τα περί κλειδοκρατόρων δεν έχουν καμία βάση.
Από εκεί και πέρα και εγώ και ο Τάσος θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να λειτουργήσει η διαδικτυακή μας κοινότητα όσο πιο αρμονικά μπορεί.

Εγώ σαν νέο μέλος έχω να πω ότι όλοι είναι ένα σε αυτό το "club" και πραγματικά έχετε εξαιρετικά "στελέχοι" και εμείς σαν απλά μέλοι το εισπράτουμε και το ανταποδίδουμε.. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν mod να καταχράζεται την θέση του..

Καλή δύναμη και όρεξη για δουλειά στους νέους που αναλαμβανουν, και για τους παλιούς τι να πω, απλά ένα μπράβο και καλή συνέχεια σε ότι και κάνουν και που έχουν φέρει το forum σε μία θέση που του αρμόζει!!

:a0210: