Η Νεα Γριππη

Πήγα να πάρω κάτι φάρμακα από την φαρμακοποιό της γειτονιάς μας.
Πολύ φίλη και με πολλά χρόνια γνωριμίας και γειτονίας, μου είπε ότι σε ένα περιοδικό των φαρμακοποιών έχουν ένα άρθρο που αναφέρει ότι επειδή τα πάρα πολλά εμβόλια για την γρίπη των πτηνών, που έχουν παραχθεί και υπάρχουν ακόμη, κοντεύουν να λήξουν και για να μην πεταχτούν καθώς πρόκειται για πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, έχουν επινοήσει αυτόν τον ιό προκειμένου να προωθηθούν και να πουληθούν.
Παράλληλα έχουν πουληθεί κατά εκατομμύρια σε πολλές χώρες, οι μάσκες μιας χρήσεως, τα γάντια, τα αντισηπτικά κ.λ.π.
Όλο το θέμα είναι απλώς μπίζνες και τίποτα άλλο. Πανικός χωρίς λόγο.

Μιχάλη ή κατάλαβες λάθος ή η φαρμακοποιός σου τον πετάει τον αετό....με το συμπάθειο κιόλας. Τα εμβόλια της εποχικής γρίππης έρχονται κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο και λήγουν τον 'Ιούνιο. Τα εμβόλια για την γρίππη των χοίρων είναι εντελώς καινούργια.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.
Μου είπε για εμβόλια της γρίπης των πτηνών, όχι για τα της κοινής εποχικής γρίπης .
Αύριο μπορεί να παρουσιαστεί η γρίπη των ερπετών και μεθαύριο των τρωκτικών.
Πάντως εγώ δεν πείθομαι με την θεωρία της πανδημίας.

Εσύ μάναμ' μόνο από τη γρίπη των προβολέων κινδυνεύεις.

Τόσοι χοίροι που έχουν καταναλωθεί στο μαγαζί σου, το βλέπουν οι ιοί και κόβουν δρόμο. Το Άουσβιτς των χοίρων το έχεις κάνει :flipout:

Επίσης να προσθέσουμε ότι σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, τελικά θα υπάρξει η υπεύθυνη δήλωση για να κάνεις το εμβόλιο....

Άντε και καλή τύχη μάγκες...:FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: Η Νεα Γριππη

Το Άουσβιτς των χοίρων το έχεις κάνει :flipout:
:blush: . :blush:

E καλά καμιά φορά εμείς απλώς .....
Foodemoticons.gif

Το Νοεμβριο που θα μπω φανταρος λετε εκει με το μπουγιο να εξαπλωθει τιποτα?Τελως παντων,κανω υπομονη και ολα θα πανε οκ πιστευω.

Με το αγχος δε βγαινει τιποτα.

Re: Απάντηση: Η Νεα Γριππη

Ναι αλλά με τις κλίνες στις ΜΕΘ δεν κερδίζουν και τόσα οι εταιρείες, αυτό πού το βάζεις.

Άν ήξερες πόσο κοστίζει μιας μέρας νοσηλεία στη ΜΕΘ....

Το Νοεμβριο που θα μπω φανταρος λετε εκει με το μπουγιο να εξαπλωθει τιποτα?Τελως παντων,κανω υπομονη και ολα θα πανε οκ πιστευω.

Με το αγχος δε βγαινει τιποτα.

Εκεί θα σε πλακώσουν σε τόσα φάρμακα και εμβόλια, που δεν θα σε πλησιάζει ούτε ιός ούτε θιγατέρα....

Re: Απάντηση: Η Νεα Γριππη

Για το κέρδος των φαρμακευτικών μιλώ.

Το κατάλαβα, απλά πρέπει να ξέρεις οτι ο νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ λαμβάνει 2 με τρία ισχυρά (άρα και ακριβά συνήθως) ενδοφλέβια αντιβιοτικά και λοιπή θεραπεία και άμα είναι και διασωληνωμένος σιτίζεται με παρεντερικά σκευάσματα από feeding tube οπότε μια χαρά τα κονομάνε και σε αυτήν την περίπτωση οι εταιρίες!