ekigonzalez
Senior Member
Το Digitalb μεταδιδει φετος απο Ελλαδα ζωντανα μονο τα ντερμπυ μεταξυ Παναθηναικου, Ολυμπιακου, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αρη.
Το Digitalb μεταδιδει φετος απο Ελλαδα ζωντανα μονο τα ντερμπυ μεταξυ Παναθηναικου, Ολυμπιακου, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αρη.
Το θέμα είναι αν ενδιαφέρει τη Nova το ότι στην Αλβανία έχουν HD.
Εχει κέρδος το digialb με την προσθήκη HD καναλιών η όχι;
Αυτό τους ενδιαφέρει.
Μακάρι να είναι επικερδής επένδυση και να δούμε κινητικότητα.
Αν όμως υπολογίσουν τα έξοδα να είναι παραπάνω από τα έσοδα δε νομίζω να τους ενδιαφέρει αν έχουν στην Αλβανία και στην Ουγκάντα hi def.
Στις χώρες όπως Γερμανία, Αγγλία κτλπ υπάρχει η μαγική λέξη "ανταγωνισμός" και αρκετά μεγάλος αριθμός συνδρομητών που να εμπνέουν τέτοιου είδους επενδύσεις. Επίσης ο αριθμός αυτών που έχουν HD τηλεοράσεις είναι μεγάλος για να τον αγνοήσουν.
Για μένα ο καλύτερος τρόπος να δούμε hi def είναι να το απαιτήσουμε μόνοι μας και όχι να περιμένουμε πότε θα φιλοτιμηθούν.
Διακοπή της συνδρομής και όταν θα πάρουν τηλέφωνο να ρωτήσουν τον λόγο, απλά τους λες "Θέλω 16/9 και hi def για να μη πάει χαμένη η καινούργια μου tv των 2000 ευρώ"
Αυτό τουλάχιστον έκανα εγώ.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.