Η Νόβα ξεκινά HD μεταδόσεις?

Απάντηση: Re: Η Νόβα ξεκινά HD μεταδόσεις?

Επίσης, συμπληρώσω ότι το θέμα της πώλησης έχει αποκτήσει και σταιχεία αντίστοιχα με αυτά του ΟΤΕ, εφόσον η NOVA είναι ο μοναδικός διανομέας των εθνικών καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας σε κάθε γωνιά της χώρας (εθνικές υποδομές κλπ.). Εάν λοιπόν το όλο θέμα πρέπει να εξετασθεί και από τη Διυπουργική Επιτροπή αποκρατικοποιήσεων (βλέπε σχετικές επερωτήσεις στη Βουλή), τότε ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι !!!

Η Nova είναι ο "μοναδικός διανομέας των εθνικών καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας σε κάθε γωνιά της χώρας" , μέχρι στιγμής.... Πόσο σίγουρος είσαι ότι αυτό δεν θα αλλάξει..... ας πούμε μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες ;;;; ;)

Αισιόδοξο σε κόβω. :p Μέσα σε 2-3 μήνες κιόλας!!! Να μας έλεγες χρόνια να πω ΟΚ, αλλά μήνες???!!!

Μάνο, μη βιάζεσαι να αντικρούσεις.
Είναι έκδηλη η αίσθηση ότι κάτι ετοιμάζεται.

Και αυτοί που μιλούν κάτι ξέρουν..

Θεωρώ λίγο δύσκολο ξαφνικά τα 10 μεγάλα Ελληνικά κανάλια να πάνε και σε άλλο πακέτο. Πρέπει να υπάρχει κάποια ρήτρα στα συμβόλαια που έχουν υπογράψει με την NOVA, ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο και μείνει ξεκρέμαστη η NOVA. Τουλάχιστον αυτό μου ακούγετε λογικό.

Στα άλλα κράτη όμως δεν "πουλάνε" τα ελεύθερα αναλογικά, αλλά τα υπόλοιπα κανάλια. Εδώ όμως η NOVA εκτός απ' τα ελεύθερα και τα αθλητικά, τι άλλο να πουλήσει??? Εδώ πουλάει ως δικά της και τα ελεύθερα του Hotbird!!!
Αλλά πάλι. Χλωμό το βλέπω μέσα σε 2-3 μήνες ο ΟΤΕ να βγάλει πακέτο που να συναγωνίζεται την NOVA. Υποθέτω για τον ΟΤΕ μιλάμε, σωστά??? Εκτός και αν θα βγει και άλλη εταιρία στα δορυφορικά κανάλια. :p

Τώρα εγώ τι άλλο να πω..... δεσμεύομαι.... ;)
Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι έρχεται νέος...παίκτης... και μόνο η τιμή πώλησης του (HD παρακαλώ) ιδιοκτησιακού δέκτη του, πακέτο με πιάτο και εγκατάσταση, θα κάνει πολλούς να "αλλαξοπιστήσουν" ..... ;)

Τώρα εγώ τι άλλο να πω..... δεσμεύομαι.... ;)
Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι έρχεται νέος...παίκτης... και μόνο η τιμή πώλησης του (HD παρακαλώ) ιδιοκτησιακού δέκτη του, πακέτο με πιάτο και εγκατάσταση, θα κάνει πολλούς να "αλλαξοπιστήσουν" ..... ;)

Αντώνη, μας χτίκιασες...
icon11.gif

Τι να κάνω;
Να βάλω 3ο LNB για το Αλβανικό;
Να βάλω άλλο πιάτο για HellaSat;
Να μην κάνω τίποτε και να περιμένω;

Βοηθάτε ρε... :bigcry:

εδω τα καταφεραν οι Αλβανοι να μην τα καταφερουμε εμεις? και 2 καναλια μαλιστα

Μπαμπη κολεζα ετοιμασου για 3ο LNB!!!!!!

μαζι γραφαμε......εδω ακομη δεν εβαλες το 2ο ....κλαις για το 3ο?

νομιζα οτι εχεις ενα 2πλο παντως μην αγχώνεσαι Αρχοντα απο παντου το εχουμε(εχεις)

Αλβανικο,Πολωνικο,Ελβετικο,Γερμανικο

Τουλάχιστον πες μας σε ποιον δορυφόρο.
Επίσης πες μας αν ο πρόεδρος της εταιρίας κόντεψε να αυτοκτονήσει την Κυριακή... ρωτάω μπας και είναι αυτός ο τρίτος, γιατί από ότι βλέπω οι ISP θα προσφέρουν δορυφορικά πακέτα στο μέλλον. ;)
Λέτε να γίνει κάνα μπαμ στην δορυφορική, όπως έγινε στο DSL??? Αντώνη αν δεν γίνει τίποτα το καλοκαίρι θα κάψω το αμάξι σου. :p Μας δίνεις ελπίδες... και δεν θέλω πάλι να κάνω όπως με το DSL, που το περίμενα αν θυμάμαι καλά 2-3 χρόνια μέχρι να έρθει και επίσημα στην Ελλάδα. Δεν θα το αντέξω. :(

Τουλάχιστον πες μας σε ποιον δορυφόρο.
Επίσης πες μας αν ο πρόεδρος της εταιρίας κόντεψε να αυτοκτονήσει την Κυριακή... ρωτάω μπας και είναι αυτός ο τρίτος, γιατί από ότι βλέπω οι ISP θα προσφέρουν δορυφορικά πακέτα στο μέλλον. ;)
Λέτε να γίνει κάνα μπαμ στην δορυφορική, όπως έγινε στο DSL??? Αντώνη αν δεν γίνει τίποτα το καλοκαίρι θα κάψω το αμάξι σου. :p Μας δίνεις ελπίδες... και δεν θέλω πάλι να κάνω όπως με το DSL, που το περίμενα αν θυμάμαι καλά 2-3 χρόνια μέχρι να έρθει και επίσημα στην Ελλάδα. Δεν θα το αντέξω. :(
Το αμάξι μου τι σου φταίει το κακόμοιρο;;;;
Κάντε λίγο υπομονή, είναι θέμα λίγου χρόνου πλέον για τις επίσημες ανοκοινώσεις...
Πάντως ότι είναι να γίνει, θα γίνει στις 39Ε (γι'αυτό και θα "βολεύει" το "πακέτο" εγκατάστασης.... ;)

Καλά... θέμα λίγου χρόνου ήταν και η IPTV. 2008 είναι και IPTV δεν βλέπουμε. Πάντως εγώ θα κάνω την νέα εγκατάσταση και βλέπουμε. :p
Πάντως αν είναι δορυφορική από HOL δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε και πολλά. Εκτός αν πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και είναι χαρούμενος ο πρόεδρος. :p

Μήπως θα έπρεπε να αλλάξουμε τίτλο στο θέμα ?????

Ο Άγνωστος Χ ξεκινά HD μετάδοση στους 39 !!!!!!:BDGBGDB55:

Μήπως θα έπρεπε να αλλάξουμε τίτλο στο θέμα ?????

Ο Άγνωστος Χ ξεκινά HD μετάδοση στους 39 !!!!!!:BDGBGDB55:

εδώ μιλάμε για nova , για ποιον X μιλάς; για αυτόν μιλάμε στο άλλο τοπικ , εαν εννοείς την ΕΡΤ ...