Η nova αλαζει λογοτυπα στα καναλια novacinema.

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,838
Αθήνα...
Τα καναλια novacinema απο 1η Μαιου πιθανοτατα θα αλαξουν τα λογοτυπα τους και θα γινουν παρομοια με αυτα του novasports,μπορειτε να το δειτε και στο nova guide μαιου αλλα και εαν παρετε τηλεφωνο την εταιρια θα σας το επιβεβαιωσει.Ελπιζουμε μαζι με τα λογοτυπα να αλαξει και η ποιοτητα εικονας των καναλιων.Δωστε μας και εσεις εαν εχετε καποια περαιτερω πληροφορία.

Παντως ηδη υπαρχει μια βελτιωση στην ποιοτητα εικονας και αφκιζει αυτην του dvd.

Τι, πως, που;;;;;;;;

Eξαρτάται απο το τι παίζει. To CSI ας πούμε επειδή είναι καινούργια παραγωγή ή γενικά οι ταινίες του 2009 όντως σχεδόν αγγίζουν αυτές των DVD. Μέχρι εκεί όμως... δεν το συζητάω απο 2008 και κάτω...

Τουλάχιστον αυτό βλέπουν τα μάτια μου!

Ενοω τον τελευταιο καιρο υπαρχει βελτιωση,πιο παλια ηταν ξεβαμενα χρωματα και θολα.
Σε καμια ομως περιπτωση δεν θα μπορουσαμε να πουμε αντιθετως οτι βελτιωθηκε η εικονα του novasports,η οποια πολλες φορες αγκιζει ποιοτητα vhs.

Last edited:
Ενοω τον τελευταιο καιρο υπαρχει βελτιωση,πιο παλια ηταν ξεβαμενα χρωματα και θολα.
Σε καμια ομως περιπτωση δεν θα μπορουσαμε να πουμε αντιθετως οτι βελτιωθηκε η εικονα του novasports,η οποια πολλες φορες αγκιζει ποιοτητα vhs.

Στο Novasports 3 πάντως έχει τύχει πολλές φορές να δω ΝΒΑ σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Προς Θεού δεν εννοώ DVD,αλλά απέχει παρασάγκας απο αυτή του 1.

Ναι αλλα να λεμε οτι ειναι και θεμα τηλεορασης φιλε TerI , εγω μολις αλλαξα τηλεοραση βελτιωθηκε η εικονα 20%....:ernaehrung004:

Ναι αλλα να λεμε οτι ειναι και θεμα τηλεορασης φιλε TerI , εγω μολις αλλαξα τηλεοραση βελτιωθηκε η εικονα 20%....:ernaehrung004:

Σαφώς και ισχύει. Με την παλιά LG LF75 που είχα ήταν ΟΛΑ τραγικά.Απο την Samsung 8000 όμως μέχρι και την τωρινή που έχω τώρα είναι μέρα με την νύχτα.

Τα καναλια novacinema απο 1η Μαιου πιθανοτατα θα αλαξουν τα λογοτυπα τους και θα γινουν παρομοια με αυτα του novasports,μπορειτε να το δειτε και στο nova guide μαιου αλλα και εαν παρετε τηλεφωνο την εταιρια θα σας το επιβεβαιωσει.Ελπιζουμε μαζι με τα λογοτυπα να αλαξει και η ποιοτητα εικονας των καναλιων.Δωστε μας και εσεις εαν εχετε καποια περαιτερω πληροφορία.

Ελπίζω τουλάχιστον να έχουν διαφάνεια, γιατί του sports δεν έχουν...

Δεν θα εχουν απο οτι καταλαβα,θα ειναι ακριβως οπως του sports δηλαδη,το nova θα ειναι σε ενα αδιαφανο πλαισιο και το cinema χωρις πλαιδιο με αδιαφανα γραμματα.

Το οτι η ποιοτητα εικονας εξαρταται και απο το μεσον προβολης ειναι σιγουρο. Πηρα τον δεκτη Spiderbox 9000hd, και η ποιοτητα της Νοβα απογειωθηκε αγγιζοντας τα ψηφιακα της ΕΡΤ, και στα δικα της καναλια αλλα, κυριως, στα αναμεταδιδομενα επιγεια, που σε καποιες περιπτωσεις ειναι ανωτερα της αριστης αναλογικηςληψης που εχω. Εννοειται στην ιδια τηλεοραση (Φιλιπς 720ρ). Ωστοσο τα καναλια της Digea, σε τιβι CRT 32", ειναι καλυτερα

Απάντηση: Re: Η nova αλαζει λογοτυπα στα καναλια novacinema.

Δεν θα εχουν απο οτι καταλαβα,θα ειναι ακριβως οπως του sports δηλαδη,το nova θα ειναι σε ενα αδιαφανο πλαισιο και το cinema χωρις πλαιδιο με αδιαφανα γραμματα.

"Plasma killer" δηλαδή...
Μόνο ο Alpha μας σκέφτεται...

Re: Απάντηση: Re: Η nova αλαζει λογοτυπα στα καναλια novacinema.

"Plasma killer" δηλαδή...
Μόνο ο Alpha μας σκέφτεται...

Ο alpha και τα περισσότερα δορυφορικά...:worshippy:

Ενταξει,δεν νομιζω να εχετε μεγαλο προβλημα,τωρα κατι αλλο,πανω αριστερα στο novacinema 1 βγαζει πολυ αχνα την λεξη CODERT ξερει κανενας τι ειναι;

Το codert σημαίνει οτι το συγκεκριμένο κανάλι εκπέμπει επίγεια σε συχνότητα που είναι ιδιοκτησίας της ερτ. Υπήρχε και στο novasports1 αλλά το έχουνε βγάλει, δεν ξέρω για ποιο λόγο..

εγινε η αλλαγη στα λογοτυπα τελικα? γιατι εγω απο χθες εχω αλλαξει πακετο λογω καλοκαιριου και δεν μπορω να δω το novacinema :-)