Στο δικο μας το φορουμ αγορασαμε αρκετα κομματια 876 και μερικα 906 σε ομαδικη αγορα και δεν υπηρξαν παραποναΑπαράδεκτοι.
Όλα τα av forum τους εκραζαν από τότε και αυτοί το αναγνωρίζουν 7 χρόνια μετα.
Δεν ξέρω πολλούς 876 που να παίζουν απροβλημάτιστα.
Η εγγύηση είναι άλλη υπόθεση.
Ο δικος μου ειναι μια χαρα παντως. Κανενα προβλημα και απο τη στιγμη που του προσθεσα και ενα απλο εξωτερικο dac παιζει και ..... μουσικη! Το δικο του ειναι προφανως ανεπαρκες.
Το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι ζεσταινει ακομα και στο standby. Ειναι λιγο κουραστικο αλλα το σβηνω παντα χειροκινητα απο το κουμπι
Η πλακέτα HDMI αλλάζεται .Μάλλον είπαν ότι φταίει το network chip για να φανει πιο light. Ασχετα όμως με αυτό, μπράβο στην Onkyo που προχώρησε σε τέτοια κίνηση. Δεν το κάνουν και πολλές.
Η πλακετα hdmi ειχε θεμα στις σειρες 1000 και πανω συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει κατα καιρους στο διαδυκτιο .
Από ότι έχω δει είναι και άλλα μοντέλα πχ εδώ http://www.avsforum.com/forum/90-receivers-amps-processors/1455911-onkyo-hdmi-failures.html
Αλλά όντως η πιο σίγουρη λύση είναι να βάλουμε s/n και ενα τύπο προβλήματος να δούμε τι θα βγάλει στη φόρμα του site
Εγώ που πήρα έναν 606 από Γερμανία και ένας φίλος που πήρε τον ίδιο από Ελλάδα αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τις HDMI. Η δικιά του χάλασε εντελώς και την πήγε σε μάστορα για αλλαγή πυκνωτών, και η δικιά μου χάνει περιοδικά το σήμα σε όλες τις εισόδους εκτός της πρώτης.
Έβαλα το serial number και μου είπε ότι δεν το unit μου "δεν χρειάζεται επιστροφή".
Εγω ξερω ολους και ολους τρεις ( ειμαι φιλος και σε καθημερινη επαφη με τους κατοχους ) τον δικο μου και αλλους δυο και παιζουν ολοι απροβληματιστα και εδω δεν υπαρχει καμμια αναφορα για προβλήματα.......
http://avclub.gr/forum/showthread.php/32920-ONKYO-TX-SR-876?p=1491989&viewfull=1#post1491989
Του κουμπάρου σου τι είχε;
Μιλησα τοτε με την εδω αντιπροσωπεια και ενω ηταν στα πλαισια της εγγυησης δεν ανελαβαν την αποκατασταση .
Εξαιρετική αντιπροσωπεία. Οταν θα καταλάβουν την αξία του aftersales service, μπορεί να αρχίσουν να πουλάνε και τίποτα
ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ E MAIL ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η 125 ΕΥΡΩ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ Η ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.