Η ώρα του Πολεμου

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
103,750
Εκεί ψηλά.....

Κοινή αεροναυτική άσκηση μεταξύ ΗΠΑ, Γαλλίας και Μ.Βρετανίας που πραγματοποιήθηκε σε γαλλικό έδαφος με αεροσκάφη που επέδραμαν από αεροπλανοφόρα, δείχνει για τους ειδικούς απειλή επίθεσης στο Ιράν.




Κοινή αεροπορική άσκηση της Γαλλίας, των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας πραγματοποιήθηκε στα γαλλικά χωρικά ύδατα, με σενάριο την προσομοίωση επίθεσης ναυτικών Δυνάμεων με στενή αεροπορική κάλυψη.
Σύμφωνα με στρατιωτικούς αναλυτές, η άσκηση αποτελεί προετοιμασία των τριών χωρών για πιθανή επίθεση στο Ιράν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η περιοχή Canjuers κοντά στην Τουλόν θεωρήθηκε ως ιρανικός στόχος από τα μαχητικά αεροπλάνα που έλαβαν μέρος στα γυμνάσια.
Στα αεροπλανοφόρα «USS Harry S. Truman» και το «Charles De Gaulle» έγιναν οι απαραίτητες μετατροπές προκειμένου να είναι συμβατά μεταξύ τους, ενώ για τα βρετανικά αεροσκάφη χρησιμοποιήθηκαν οι βάσεις τους στη Μεγάλη Βρετανία.
Επίσης πραγματοποιήθηκε επιτυχής δοκιμή επισκευής γαλλικού αεροσκάφους στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο.
Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της άσκησης ήταν ότι, για πρώτη φορά, έγινε αλλαγή πιλότων στα αεροσκάφη των τριών χωρών!
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS Harry S. Truman», μετά την άσκηση, θα κατευθυνθεί προς την Αραβική Θάλασσα, απέναντι από το Πακιστάν και το Ιράν, μέσω της Διώρυγας του Σουέζ ενώ το γαλλικό πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο «Charles De Gaulle» θα κατευθυνθεί αρχικά στον Ινδικό Ωκεανό και στη συνέχεια στον Περσικό Κόλπο.
 
Αυτό μάς έλειπε..
Αν συμβει κάτι τέτοιο η οικονομική κριση απο μονη της θα μοιάζει Παράδεισος.

Εδώ προετοιμάζεται η Κολαση κανονικά.
 
Τοσο σημαντικος αντιπαλος ειναι η Τεχερανη ? Και το Ιρακ δεν πηγαινε πισω και το εκαναν μια μπουκια...
 
Τοσο σημαντικος αντιπαλος ειναι η Τεχερανη ? Και το Ιρακ δεν πηγαινε πισω και το εκαναν μια μπουκια...

Μπα. Από στρατιωτικής άποψης και μόνο του το Ισραήλ μάλλον το διαλύει το Ιράν.


Πάντως η είδηση μούφα μου φαίνεται. Αφού η Αμερικανοί έχουν τώρα βάσεις και στο Ιρακ και στο Αφγανιστάν που είναι δίπλα. Τι τα θέλουν τα αεροπλανοφόρα και τις αποβάσεις;;; (Τα πολύ βαριά βομβαρδιστικά νομίζω ότι δεν μπορούν να σηκωθούν από αεροπλανοφόρα).
 
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
 
Ο δημοκρατικός τύπος διακυβέρνησης είναι ο πιο υπέροχος. Ακριβώς όμως, επειδή είναι υπέροχος, απαιτεί υπέροχους ανθρώπους, κάτι που δεν υπάρχει πουθενά.
Χ. Σπένσερ

Άσχετο, αλλά το παραπάνω δεν το καταλαβαίνω. Μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς;;;

1. Ποιος είναι ο Σπένσερ;;;

2. Ποιο είναι το συμπέρασμα του Σπένσερ; Ότι αυτό που μας ταιριάζει είναι δικτατορία;

3. Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι υπάρχει τεράστιο λογικό χάσμα; Ας πούμε δείτε το εξής: "Οι μπανάνες είναι το πιο υπέροχο φρούτο. Ακριβώς όμως, επειδή είναι υπέροχο, απαιτεί υπέροχους ανθρώπους, κάτι που δεν υπάρχει πουθενά."
 
Το άρθρο πάντως γράφει ότι για τα πυρηνικά του Ιράν, περισσότερο και από το Ισραήλ ανησυχούν οι άλλες αραβικές χώρες, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, Ιορδανία.

Ως γνωστόν στο Ιράν η μεγάλη πλειοψηφία είναι Σιίτες ενώ στον υπόλοιπο κόσμο μόνο γύρω στο 15% είναι Σιίτες. Οι υπόλοιποι είναι Σουνίτες και αυτοί οι δύο δεν είναι αγαπημένοι!

http://en.wikipedia.org/wiki/Shiite
 
Άσχετο, αλλά το παραπάνω δεν το καταλαβαίνω. Μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς;;;

1. Ποιος είναι ο Σπένσερ;;;
http://en.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer

2. Ποιο είναι το συμπέρασμα του Σπένσερ; Ότι αυτό που μας ταιριάζει είναι δικτατορία;
Μπα... Ίσως πως και η Δημοκρατία δεν είναι πάντα το τέλειο πολίτευμα


3. Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι υπάρχει τεράστιο λογικό χάσμα; Ας πούμε δείτε το εξής: "Οι μπανάνες είναι το πιο υπέροχο φρούτο. Ακριβώς όμως, επειδή είναι υπέροχο, απαιτεί υπέροχους ανθρώπους, κάτι που δεν υπάρχει πουθενά." Δε νομίζω οι μπανάνες να έχουν τέτοιες απαιτήσεις.
Για να το καταλάβεις καλλίτερα σκέψου το κοινοβούλιο σαν το σπίτι σου και το βουλευτή σα κάποιο άσχετο που στέλνεις σπίτι σου να φροντίζει τη περιουσία σου, τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου. Τι άνθρωπος πρέπει να είναι αυτός, υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι?
Ελπίζω να βοήθησα
 
Last edited:
Είναι στο πρόγραμμα...Δεν υπάρχει περίπτωση,να τους αφήσουν να αναπτύξουν πυρηνικό οπλοστάσιο.

Την πάτησαν μιά φορά με την Β.Κορέα.
 
Ελπίζω να βοήθησα

Ναι, βοήθησες! Έχει κάποιο νόημα τώρα. Να πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα ποιος είναι ο Σπένσερ και ο μόνος Σπένσερ που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο ... Μπαντ Σπένσερ! :ADFADF1:
 
Re: Απάντηση: Η ώρα του Πολεμου

Είναι στο πρόγραμμα...Δεν υπάρχει περίπτωση,να τους αφήσουν να αναπτύξουν πυρηνικό οπλοστάσιο.

Την πάτησαν μιά φορά με την Β.Κορέα.

Πάντως επειδή και οι Ρώσοι έχουν κάτι προβληματάκια με μουσουλμάνους, και ακόμη και οι Κινέζοι κάτι λίγα ... μάλλον κάποιος κάτι θα κάνει στο τέλος... Να δούμε ποιος...
 
Και φυσικά αν ισχύσει κάτι τέτοιο μιλάμε και για τον αποπροσανατολισμό της διεθνούς γνώμης απο τα "θεάρεστα" μέτρα....

Αχχχχ αυτη η παγκόσμια ιστορία, συνεχώς επαναλαμβάνεται....