Η οθόνη της Pen μου "τά έπαιξε" :-(

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,819
Αθήνα
Εντελώς ξαφνικά, κυριολεκτικά στα χέρια μου , η οθόνη της EP-1 έβγαλε τρελά χρώματα. Την έσβησα, την άναψα, έκανα reset, έβγαλα την μπαταρία, μία από τα ίδια. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι κανονικές... συμπεραίνω ότι πάω για οθόνη?

Για σερβις σιγουρα.

Νομιζω οτι ισως εχει κουνηθει το βυσμα που δινει το σημα στην οθονη.
Οποτε με ενα απλο λυσιμο θα φτιαχτει.

Εντελώς ξαφνικά, κυριολεκτικά στα χέρια μου , η οθόνη της EP-1 έβγαλε τρελά χρώματα. Την έσβησα, την άναψα, έκανα reset, έβγαλα την μπαταρία, μία από τα ίδια. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι κανονικές... συμπεραίνω ότι πάω για οθόνη?

Αντιπροσωπεια σιγουρα.

Εγω θα ζητουσα αντικατασταση καμερας....

Επίσκεψη στην Fotmatic σήμερα. Ευγενέστατη κοπέλα την παρέλαβε , και με ενημέρωσε ότι φεύγουν κατ' ευθείαν εξωτερικό. Χρόνος επιστροφής 15-17 εργάσιμες...
Τώρα τι κάνουμε? Έχω ξεσυνηθίσει τις μικρές μου Fuji, κι επί πλέον οι κόρες τις κουβαλάνε συνεχώς μαζί τους (καλό αυτό), και με αφήνουν μόνο μου με την Kiev... μμμ!!!

και εμενα ενας φακος της ολυ που επαθε βλαβη τον στηλανε εξω, και εκανε λιγο παραπανω απο 2 ευδομαδες, αλλα εδω και ενα χρονο δουλευει αψογα

Περιμένοντας, σκέφτομαι ότι μάλλον είναι ευκαιρία να προχωρήσω στην αγορά της τσεπάτης super zoom που αναβάλω συνεχώς, από φόβο μηπως με απογοητεύσει ποιοτικά... Ποιός? Εγώ ο "compactάκιας"...

Η Pen επέστρεψε, με ειδοποίησαν (!) από 1η Ιουνίου ότι την είχαν έτοιμη αλλά πήγα χθές. Αλλαγή της οθόνης, και προσέξτε τι έκαναν οι άνθρωποι: η μηχανή ήταν "ντυμένη" με το leatherette του τρελογιαπωνέζου Aki... το οποίο όμως εμπόδιζε το άνοιγμα της μηχανής. Οι μάγκες του service γνωρίζουν τον τρόπο να το βγάλουν (αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο), το τοποθέτησαν σε ειδική επιφάνεια και μου το έστειλαν πίσω ώστε αν θέλω να το ξαναβάλω...

Είναι πολύ καλό το service της Olympuw εδώ. Θυμάμαι τους είχα πάει μια compact που που είχε πρόβλημα το AF. Μαζί είχε καταγρατζουνιστεί η οθόνη και τους είπα να μου αλλάξουν και το τζαμάκι με έξοδάμου.

Αυτοί και μου πρότειναν να μου δώσουν μηχανή αντικατάστασης για όσο καιρό θα ήταν σε αυτούς η μηχανή μου και δεν μου ζητήσαν τίποτα για το τζαμάκι...