Η παιδική ασθένεια του χαι εντ

Το Hi end ειναι μεσα στο μυαλο μας και οριζεται υποκειμενικα και μονο.
Hi end το οριζεις εσυ το συστημα σου και οχι οι αλλοι.
Τι να το κανω το hi end συστημα κυριοι αν δεν ειμαι ψυχολογικα καλα,αν εχω προβληματα στην οικογενεια μου ,την δουλεια μου η την υγεια μου?
Τι να το κανω το συστημα των 50.000 ευρω ,οταν ειμαι μισθωτος των τρεις και εξηντα και δινω με ευκολια 1000 ευρω για ενα καλωδιο,ξεροντας οτι το υπολοιπο του μηνα θα τρωω εγω και η οικογενεια μου ψωμι και ελια ?
Αλλα!!!!!!!!το συστημα μου καταφερα να το κανω hi end και ποσως με ενδιαφερει αν την ζωη την δικια μου και της οικογενειας μου την εχω κανει χαλι εντ.
Πολυ φοβαμαι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των υποτιθεται χαιενταδων ,ετσι παρανοικα λειτουργει γιατι ,δεν εχει συνηδειτοποιησει οτι ,πρωτα την ζωη του πρεπει να κανει Hi end και μετα το συστημα του.
Αυτη ακριβως για μενα ειναι η παιδικη ασθενεια του Hi end,η μηπως κανω λαθος?

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Κατασταλαγμα εμπειριας.

Οτι καλυτερο διαβασα μεχρι σημερα.

Γελαω οταν στο αca μαζευονται καμια δεκαπενταρια και βαβμολογουν το συστημα.
Φωταγραφιζονται, τραβουν βιντεο, γελουν και μετα βαθμολογουν.
Αυτη και αν δεν ειναι ασθενεια.
Και μετα καθεται ο καημενος οικοδεσποτης αφου φυγει και ο τελευταιος δασκαλος του και τον πιανει μελαγχολια.

Re: Απάντηση: Η παιδική ασθένεια του χαι εντ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Κατασταλαγμα εμπειριας.

Οτι καλυτερο διαβασα μεχρι σημερα.

Γελαω οταν στο αca μαζευονται καμια δεκαπενταρια και βαβμολογουν το συστημα.
Φωταγραφιζονται, τραβουν βιντεο, γελουν και μετα βαθμολογουν.
Αυτη και αν δεν ειναι ασθενεια.
Και μετα καθεται ο καημενος οικοδεσποτης αφου φυγει και ο τελευταιος δασκαλος του και τον πιανει μελαγχολια.
Δεν ειναι ακριβως ετσι και ο ανθρωπος παραπανω αν ξερεις ειναι τρομερο παιδι και μελος του aca και εγραψε οτι καλυτερο εχεις ακουσει μεχρι σημερα!

Απο τις παιδικες ασθενειες κινδυνευουν ολοι,απλα οι Ζαμπλουτοι που αναφερεις αν μη τι αλλο εχουν εξασφαλισμενα τα προς το ζειν.
Ξερω εξ αλλου πολλους "μισθωτους" που περνανε πολυ καλυτερα απο πολλους "ζαμπλουτους" ,απλα το μυαλο τους δεν το εχουν για να γεμιζει το κεφαλι τους ,το "κουραζουν" βαζοντας στην σωστη θεση τις προτεραιοτητες της ζωης τους.

+1. Πολυ σωστος!

Το Hi end ειναι μεσα στο μυαλο μας και οριζεται υποκειμενικα και μονο.
Hi end το οριζεις εσυ το συστημα σου και οχι οι αλλοι.
Τι να το κανω το hi end συστημα κυριοι αν δεν ειμαι ψυχολογικα καλα,αν εχω προβληματα στην οικογενεια μου ,την δουλεια μου η την υγεια μου?
Τι να το κανω το συστημα των 50.000 ευρω ,οταν ειμαι μισθωτος των τρεις και εξηντα και δινω με ευκολια 1000 ευρω για ενα καλωδιο,ξεροντας οτι το υπολοιπο του μηνα θα τρωω εγω και η οικογενεια μου ψωμι και ελια ?
Αλλα!!!!!!!!το συστημα μου καταφερα να το κανω hi end και ποσως με ενδιαφερει αν την ζωη την δικια μου και της οικογενειας μου την εχω κανει χαλι εντ.
Πολυ φοβαμαι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των υποτιθεται χαιενταδων ,ετσι παρανοικα λειτουργει γιατι ,δεν εχει συνηδειτοποιησει οτι ,πρωτα την ζωη του πρεπει να κανει Hi end και μετα το συστημα του.
Αυτη ακριβως για μενα ειναι η παιδικη ασθενεια του Hi end,η μηπως κανω λαθος?

Φιλε μου, παρα πολυ λιγοι θα καταλαβουν αυτα που εγραψες, οι περισοτεροι θα πουν... αστον αυτος εχει καποιο προβλημα και τα λεει.

Φιλε μου, παρα πολυ λιγοι θα καταλαβουν αυτα που εγραψες, οι περισοτεροι θα πουν... αστον αυτος εχει καποιο προβλημα και τα λεει.

Έχεις κάνει καμιά έρευνα ή κάποιο γκάλοπ? :D :D :D

Έχεις κάνει καμιά έρευνα ή κάποιο γκάλοπ? :D :D :D

Ερευνα οχι αλλα απο προσωπικη εμπειρια θα σας πω οτι δικος μου συγγενης εχασε σπιτι και αυτοκινητο για χαρη του ανυπαρκτου HI END.Δεν χρειαζεται να πω περισοτερα, τωρα δεν ζει.

Ερευνα οχι αλλα απο προσωπικη εμπειρια θα σας πω οτι δικος μου συγγενης εχασε σπιτι και αυτοκινητο για χαρη του ανυπαρκτου HI END.Δεν χρειαζεται να πω περισοτερα, τωρα δεν ζει.

Φιλε μου για αυτο φταει ο φιλος σου, θεος χωρεστον, οχι το hi-end.

Ημαρτον, τι αλλο θα διααβασουμε.

Καθε αποτυχημενος hi-endας ας πει λοιπον τον πονο του σε αυτο το thread.

Κάθε μανία (και τελειο-μανία) είναι ασθένεια και μάλιστα πολύ σοβαρή.
Μιλάει ένας αρκετά τελειομανής (όχι στο Ηι-end) που βλέπει πότε-πότε το πρόβλημά του αλλά δεν ...

Πάλι μούρχεται στο μυαλό έκεινο που διάβασα κάπου για τους μουσικούς από την πρώην Σοβ. Ένωση που άκουγαν τα πάντα με ένα πολύ φτηνό συστηματάκι. Η μουσική δεν είναι μονο ήχος. Καλύτερα να ασχολείται κανείς με την τέχνη της μουσικής (να πα να μάθει να παίζει κανα όργανο ας πούμε...) και ο χρόνος του δεν θα πάει χαμένος. Θα γλυτώσει και τα λεφτά στον ψυχαναλυτή.

(Κοίτα ποιός μιλάει...)
:hanged:

Εδώ κλείνω το κομπούτερ και πάω για μπύρες...-bye-

Φιλε μου για αυτο φταει ο φιλος σου, θεος χωρεστον, οχι το hi-end.

Ημαρτον, τι αλλο θα διααβασουμε.

Καθε αποτυχημενος hi-endας ας πει λοιπον τον πονο του σε αυτο το thread.

Συμφωνω...

αγαπητοι φιλοι, οπως σε καθετι, ετσι και στο χωρο μας υπαρχουν υπερβολες, ακρα

υπαρχουν ανθρωποι που εχουν χασει περιουσιες, απο τραπεζες, κακη διαχειριση, ψυχολογικα και αλλα

νομιζω οτι αυτος που διαλυει την οικογενεια του εξ αιτιας του χομπυ του, ειναι πειραγμενος ο ανθρωπος
αν δεν ειχε το χομπυ, θα ειχε βρεθει κατι αλλο, καποια αλλη μ@λακια να κανει (για να το πω τελειως λαϊκα)

ας μην συγχεουμε μια πολυ ωραια ενασχοληση, με τα ακρα.

θα το ξαναγραψω, δεν φταιει το χομπυ μας. ο τρελος και ο ηλιθιος θα βρει τον τροπο να την κανει τη μ@λακια του, και αν δεν τα ξοδευε σε... καλωδια των 1000ευρω θα τα ξοδευε αλλου. ποσοι μ@λακες εχουν χρεωθει ενα σωρο λεφτα σε αμαξι και τους παιρνει το κολαμαξο στο τελος η τραπεζα?
εδω υπαρχουν τοσο ηλιθιοι που παιρνουν δανειο για διακοπες!

τα παραπανω με καθε σεβασμο σε ολους τους προλαλησαντες (αντε , και οι περισσοτεροι ειναι και καπως μεγαλυτεροι και πρεπει να τους σεβομαι:grinning-smiley-043:grandpa:)
:flipout::flipout::flipout:

-bye-

Last edited:
και να γραψω και το αλλο, αντε ποσες αλλαγες πρεπει να κανει καποιος που εχει ξοδεψει περιουσιες πια για να εχει καλο ηχο???

τι διαολο, καποια στιγμη αν κινηθει με συνεση και σωστη κριση, αν τελος παντων αρχισει να ακουει στο χωρο του καποιες συσκευες, τι διαολο θα το κανει το συστημα να παιζει τρελα.

τοσο δυσκολο ειναι πια? τι ειναι, rocket science, στελνουμε πυραυλους στο φεγγαρι?

ελεος...

αλλα το προβλημα ειναι οταν του φταινε ολα, οταν αλλαζει συνεχως

οταν γινεται και ο ιδιος θυμα του καινουριου μοντελου, ξυπνατε !!!

οταν του φταιει η οικογενεια του

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ

αγαπητοι φιλοι, ας κανουμε και λιγο αυτοκριτικη

ας σταματησουμε να μας "πιανουν κοροϊδα" οι καθε ειδους μ@λακες

τα παραπανω με καθε σεβασμο και καμμια προσωπικη εμπαθεια

:a0210:

Απάντηση: Re: Η παιδική ασθένεια του χαι εντ

και να γραψω και το αλλο, αντε ποσες αλλαγες πρεπει να κανει καποιος που εχει ξοδεψει περιουσιες πια για να εχει καλο ηχο???

τι διαολο, καποια στιγμη αν κινηθει με συνεση και σωστη κριση, αν τελος παντων αρχισει να ακουει στο χωρο του καποιες συσκευες, τι διαολο θα το κανει το συστημα να παιζει τρελα.

τοσο δυσκολο ειναι πια? τι ειναι, rocket science, στελνουμε πυραυλους στο φεγγαρι?

ελεος...

αλλα το προβλημα ειναι οταν του φταινε ολα, οταν αλλαζει συνεχως

οταν γινεται και ο ιδιος θυμα του καινουριου μοντελου, ξυπνατε !!!

οταν του φταιει η οικογενεια του

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ

αγαπητοι φιλοι, ας κανουμε και λιγο αυτοκριτικη

ας σταματησουμε να μας "πιανουν κοροϊδα" οι καθε ειδους μ@λακες

τα παραπανω με καθε σεβασμο και καμμια προσωπικη εμπαθεια

Δεν εχω γνωρισει κανεναν που να παραδεχθει οτι του φταιει ο εαυτος του πριν την καταστροφη του.

Πραγματικα απολαμβανω την αυτοκριτικη μερικων ανθρωπων.
Θελει δυναμη ψυχης να παραδεχεσαι οτι εισαι αποτυχημενος χαιεντας και να μην φοβασαι την "κακοβουλη" κριτικη αλλων.
ΕΥΓΕ KHARMACOMA!!!!
Καταλαβαινω την απογοητευση σου να διαπιστωνεις οτι για να παιξεις τα Sarastro ,πρεπει να εκταμιευσεις χρηματα οσο εχει ενα δυαρι στην Γλυφαδα.
Καταλαβαινω την απογοητευση σου για την επιλογη του Mc intoch να οδηγησει τα ηχεια σου,καταλαβαινω τις αποριες σου που πρωτη φορα ειδες λαμπες να "μπλεδιζουν" και τρελαθηκες,ενα μονο δεν καταλαβαινω!
Ενω εισαι απο τις σπανιες μπορω να πω περιπτωσεις,που εξωτερικευεις τις τυψεις συνειδησης σου μεσα σε αυτο το thread,απορω πως σε αλλα thread,δινεις συμβουλες κατευθυνσης αγορας για transport και dac των 30.000 ευρω ?
Σιγουρα φιλε δεν ειναι καλη η μοναξια του αποτυχημενου,μην προσπαθεις ομως να παρεις και αλλους στον λαιμο σου για να μην εισαι μονος!

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το νοημα του post σου.

Tα Saratro παιζουν και με 18W και με πολυ φτηνο ενισχυτη, το θεμα ειναι που θελεις να φτασεις φιλε μου. O MCintosh προυπηρχε οποτε και παλι ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.

Δεν εδωσα συμβουλη για transport dac των 30.000 ευρω.
Καταρχας το παιδι που ρωτησε εχει δωσει 7.000 ευρω για valhalla. Οποτε μαλλον δεν θελει ενα player του 5χιλιαρου. Επισης ρωτησα το budget του και καταλαβα απο την απαντηση του οτι θα δωσει οσα χρειαστει.To σετακι που προτεινα εχει κατω απο 20 πληρωτεα, οχι 30. Η κατηγορια λεγεται hi-end και σε οποιον αρεσει. Σου εκανα εγω παρατηρηση που αναφερθηκες στον ΨΑΘΙΝ? ΝΑΙ, να γραφουμε και για τον TRENDS, αλλα οχι και νο φοβομαστε να γραψουμε για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ hi-end.

Το οτι καποιος δεν εχει φτιαξει ποτε καλο ηχο στη ζωη του, δεν σημαινει οτι πρεπει να τα αφοριζει ολα, αυτη ηταν η μονη ενσταση μου.

Last edited:
ας γαληνεψουμε αγαπητα τεκνα και ας κανονισουμε καμμια ακροαση

στειλτε μου pm αγαπητοι αδερφοι να πιουμε καμμια tequila και να ακουσουμε λιγη μουσικουλα

(τα παραπανω σε βυζαντινη μελωδια)

Ο Πύργας έγραψε κάτι πολύ σοβαρό και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.
Υπάρχει τύπος που ζει σε προσφυγική πολυκατοικία , κάποια δωμάτια δεν έχουν πόρτα αλλά κουρελού και το σύστημα του κάνει 60.000 ευρώ.
Αυτό πάντως hi-end δεν είναι.

Φίλε kharmacoma σε δεύτερο επίπεδο αν δεις προσεκτικά τι σου γράφει, προσπαθεί με τον τρόπο του να σε προστατεύσει.
Μπορεί να μη το χρειάζεσαι αλλά θεωρώ πως καλά κάνει και το γράφει.
Και για άλλους φίλους.

Ξέρω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε πάθη. Και πληρώνουμε γι αυτά.
Υπάρχει όμως ένα όριο.
Και ευτυχώς στο χόμπυ μας δεν είναι δύσκολο να φτάσεις στο στόχο σου με πολύ λιγότερα λεφτά από αυτά που νομίζεις ότι χρειάζονται. Οι εναλλακτικές είναι πάμπολλες.

Εξάλλου ο υγιής στόχος του χόμπυ μας είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύστημα για να ακούμε τις μουσικές με την μεγαλύτερη αλληθοφάνεια που μπορούμε.

Όταν δίνει κάποιος 100.000 χιλιάρικα και έχει 30 cd και 10 βινύλια το κάνει για άλλους λόγους.
Πολύ σοβαρούς που θέλουν άλλου είδους συζήτηση.

Και γι αυτό που έγραψε ο Πάνος ,θα συμφωνήσω μαζί του αλλά με μία διαφορά.
Και οι ζάμπλουτοι σίγουρα κινδυνεύουν από παιδικές ασθένειες.
Απλά σε αυτούς θα παραμείνουν παιδικές.

Στο αντίθετο άκρο όμως μία παιδική ασθένεια μπορεί να είναι ''Θανάσιμη".

Σημείωση:

Το παιδί που έκανε την ερώτηση, αν θυμάμαι καλά, ψαχνόταν για ενισχυτικά και τελικά την καταβρήκε με το Velleman του Ηλία, που τον πήρε πάμφθηνα.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος...