Η Panasonic δεν δινει εγγυηση στα 2 καμενα pixel

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

pinelopy

New member
11 October 2008
41
Η Panasonic δεν δινει εγγυηση στα 2 καμενα pixel!!!

Απο 3 και πανω. Αυτη ηταν η απαντηση που πηρα σημερα απο το service της panasonic.

Αρα οσοι σκεφτονται να αγορασουν panasonic πρεπει να το σκεφτουν πολυ.

Δηλαδη εγω ,[εχω 1] ,τι πρεπει να κανω τωρα να παρακαλω να αρχισουν να καιγονται τα πιξελ της τιβι μου?

Εντάξει, με ένα καμμένο/κολλημένο υποεικονοστοιχείο σε τηλεόραση, δεν χάλασε και ο κόσμος, αλλά ούτε εμένα μου αρέσει αυτή η στάση της Panasonic. Ειδικά αν σκεφτούμε πως τα καμμένα/κολλημένα υποεικονοστοιχεία στις Plasma δεν είναι θέμα πάνελ όπως στις LCD, αλλά κάποιου προβληματικού τρανζίστορ είτε σε κάποιο ολοκληρωμένο του οδηγού, είτε του επεξεργαστή εικόνας.

Επειδή υπάρχει και η απειροελάχιστη πιθανότητα του image retention σε ένα sub-pixel (!), δοκίμασες να βάλεις το DVD-στρωσίματος να δουλέψει μερικές ώρες, μήπως και φύγει;

Τα καμμενα Pixel ειναι σαν λαχειο. Εγω σιγουρα το εχω πιασει το λαχειο αυτο καθως μετα απο αγορα 3 LCD Sony κατα καιρους ουτε μια απο τις τρεις δεν ειχε καποιο.

Απο την αλλη και ενα καμμενο subpixel στα τοσα εκ. που εχει μια τηλεοραση ενταξει δεν χαθηκε και ο κοσμος.

42''?Πολύ ψηλά πήγες.Από 19'' και πάνω έχω την εντύπωση.

@pinelopy. Βρε αθεόφοβη πως διέκρινες ένα καμμένο pixel στην 37άρα?Είναι τόσο εμφανές?:itsme: Πάω να εξετάσω εξονυχιστικά την 42άρα μου.:BDGBDGB53:

[offtopic]Θυμάμαι ότι ήταν από 19 και κάτω και μετά είπαν από 42 και πάνω. Μπορεί να κάνω και λάθος [/offtopic]

Μπορεί να είναι από τα έγχρωμα pixel (κολλημένο pixel λέγεταυ αυτό?).