Η Panasonic δεν δινει εγγυηση στα 2 καμενα pixel

pinelopy

New member
11 October 2008
41
Η Panasonic δεν δινει εγγυηση στα 2 καμενα pixel!!!

Απο 3 και πανω. Αυτη ηταν η απαντηση που πηρα σημερα απο το service της panasonic.

Αρα οσοι σκεφτονται να αγορασουν panasonic πρεπει να το σκεφτουν πολυ.

Δηλαδη εγω ,[εχω 1] ,τι πρεπει να κανω τωρα να παρακαλω να αρχισουν να καιγονται τα πιξελ της τιβι μου?

Εντάξει, με ένα καμμένο/κολλημένο υποεικονοστοιχείο σε τηλεόραση, δεν χάλασε και ο κόσμος, αλλά ούτε εμένα μου αρέσει αυτή η στάση της Panasonic. Ειδικά αν σκεφτούμε πως τα καμμένα/κολλημένα υποεικονοστοιχεία στις Plasma δεν είναι θέμα πάνελ όπως στις LCD, αλλά κάποιου προβληματικού τρανζίστορ είτε σε κάποιο ολοκληρωμένο του οδηγού, είτε του επεξεργαστή εικόνας.

Επειδή υπάρχει και η απειροελάχιστη πιθανότητα του image retention σε ένα sub-pixel (!), δοκίμασες να βάλεις το DVD-στρωσίματος να δουλέψει μερικές ώρες, μήπως και φύγει;

Τα καμμενα Pixel ειναι σαν λαχειο. Εγω σιγουρα το εχω πιασει το λαχειο αυτο καθως μετα απο αγορα 3 LCD Sony κατα καιρους ουτε μια απο τις τρεις δεν ειχε καποιο.

Απο την αλλη και ενα καμμενο subpixel στα τοσα εκ. που εχει μια τηλεοραση ενταξει δεν χαθηκε και ο κοσμος.

42''?Πολύ ψηλά πήγες.Από 19'' και πάνω έχω την εντύπωση.

@pinelopy. Βρε αθεόφοβη πως διέκρινες ένα καμμένο pixel στην 37άρα?Είναι τόσο εμφανές?:itsme: Πάω να εξετάσω εξονυχιστικά την 42άρα μου.:BDGBDGB53:

[offtopic]Θυμάμαι ότι ήταν από 19 και κάτω και μετά είπαν από 42 και πάνω. Μπορεί να κάνω και λάθος [/offtopic]

Μπορεί να είναι από τα έγχρωμα pixel (κολλημένο pixel λέγεταυ αυτό?).