Ειχα ποοοοολυ καιρο να λειτουργησω το συστηματακι μου, τοσο για μουσικη οσο και για ταινιες. Λιγο τα προβληματα,λιγο τα τρεχαματα, λιγο η ελειψη διαθεσης, ασε που εχς και πολυ χαμηλο παραγοντα WAF. Πριν κανα μηνα ειπα να κανω μια επαεκκινηση. Και...μου ειρθαν τα μαντατα. DVD player ταπαιξε και παει καλια του. Μαλλον χαρηκα γιατι της πλακος ειταν και απο καιρο τωρα, ελεγα να παρω ενα blue ray.Εδω θελω ολιγη κατηχηση γιατι εχω χασει την μπαλα με τοσα καλουδια που κυκλοφορουν. Τι πως διαλεγω κατι αναλογο με τα υπολοιπα, σε πια τιμη κτλ. Η Τουβουλα τσαφ παει κι αυτη. Επρεπε να την ειχα αλλαξει με μια lcd 42αρα. Εδω ξερω τι και πως, αλλα κανω το κοροιδο μπας και φιλοτιμηθει κανενας απο τους δυο μανταχαλεους που αναστησα και μου την κανουν δωρο. Προενισχυτης, εδω πονεσε, δεν το κρυβω. Στο κοματι που εχω η επιλλογη εισοδου πηγης (cd-dvd-tuner) καθως και επιλλογη συστηματος ηχου(mono-stereo-dolby) γινεται μονο απο το κοντρολ και δεν υπαρχει διακοπτης επιλλογεας. το κοντρολ μαλον χαλασε κι εμεινε κλειδομενο στις θεσεις cd και stereo. Δοκιμασα να συνδεσω ενα tuner στην εισοδο cd του προ, αυξομοιωνει ο ηχος αλλα ο μονος ηχος που ακουω ειναι ενα βουισμα απο τα mildrange μεγαφωνα. Τι κανω εδω? Πως ελεγχω? Τα πεταω, επισκευαζω. πειτε καμια γνωμη γιατι ψιλοβραχυκυκλωσα.