Η περιπετεια μου με την samsung και οχι μονο

Re: Απάντηση: Η περιπετεια μου με την samsung και οχι μονο

Ακομη δεν πειρατε χαμπαρι οτι το "3D" ειναι μια απατη του μαρκετινγκ?

Ασε που ηδη εχουν ξεκινησει δοκιμες για τηλεορασεις 3D χωρις γυαλια...

Σε 2 χρονια τα σημερινα 3D μοντελα θα ειναι ηδη κατα πολυ ξεπερασμενα...

Ακομη δεν πειρατε χαμπαρι οτι το "3D" ειναι μια απατη του μαρκετινγκ?

Ασε που ηδη εχουν ξεκινησει δοκιμες για τηλεορασεις 3D χωρις γυαλια...

Σε 2 χρονια τα σημερινα 3D μοντελα θα ειναι ηδη κατα πολυ ξεπερασμενα...

Ακομα και ετσι για να παρεις την απλη πλασμα της samsung (6500) η διαφορα κατα την αποψη μου ειναι αμελητεα. Μιλαμε για ποσο της ταξης των 100-200 ευρω. ΑΝ η διαφορα ηταν οπως στις led που τα entry level 40 αρια κανουν απο 1300++ τοτε ναι ουτε και εγω θα επαιρνα. Αλλα για 50αρα και πλασμα και με αυτη την τιμη...ε δεν θα τα κλαιω και τα λεφτα. Αλλωστε αν εξαιρεσεις το 3d παιρνεις και μια πολυ καλη plasma ...οχι κορυφαια αλλα vt20 ή g20 αλλα αρκετα κοντα.

Οσο για το 3d αμφιβαλω αν θα βγουν τοσο γρηγορα τα νεα μοντελα χωρις γυαλια. Θα γινει πολυ αρμεγμα πρωτα απο την τωρινη τεχνολογια και ισως καποια στιγμη να βγαλουν και το 3d χωρις γυαλια.

Σε αυτο που λες συμφωνω , απλως το "3d" εχει πολυ μελλον ακομη μεχρι να ξεπερασει τα προβληματα που εχει...

Τα 100 ευρώ της διαφοράς της 6900 από την 6500 αξίζουν όχι τόσο για το 3D όσο για την PVR λειτουργία. Για αυτό την σκέφτομαι και εγώ, αρκεί να υπάρχει διαθέσιμη άμεσα.

Τώρα σχετικά με το 3D σαν τεχνολογία θα αργήσει πράγματι να καθιερωθεί είτε με γυαλιά είτε χωρίς. Είδα από κοντά 50άρες 3D Samsung και Panasonic με γυαλιά, πολύ όμορφο το αποτέλεσμα όμως για να έχεις πραγματική αίσθηση 3D θα πρέπει να κάθεσαι στο 1 μέτρο το πολύ από την τηλεόραση. Αυτή η τεχνολογία μόνο σε video games μπορεί για την ώρα να έχει κάποια επιτυχία, για να πιάσει σε ταινίες θα πρέπει οι 70"+ τηλεοράσεις να φτάσουν σε λογικές τιμές πρώτα, άρα έχουμε πολύ μέλλον ακόμα.

Όσο για τις τηλεοράσεις 3D χωρίς γυαλιά, πιστεύω έχουμε ακόμα μεγαλύτερο μέλλον, θα έλεγα τουλάχιστο μία 5ετία μέχρι να πούμε ότι μπορεί να βρίσκεται στο σαλόνι του καθενός και να έχει ουσιαστική χρήση.

Η διαφορα ειναι ενα φιλτρο στην οθονη οπως ειχε γραψει και το full hd και κοστιζει γυρω στα 100 φθηνοτερα.

δεν το είχε γράψει το fullhd.
Το είχαμε γράψει πρώτοι εμείς στο forum του avclub από Link του avforums
http://www.avforums.com/forums/3d-p...ng-reviews-owners-thread-22.html#post12147410
Επειδή δεν υπάρχει απολύτως καμμία πληροφορία σχετικά με την C6900 στο site στο google και στο site της samsung, από post του avforum έχουμε βρεί ότι η C6900 δεν έχει το real black filter (υπεύθυνο για την αντίθεση και για τις λιγότερες αντανακλάσεις) αλλά θα έχει το τιτάνιο φινίρισμα της LED C8000 και θα'ναι λίγο φθηνότερη.
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1209777&postcount=55

Ξέρω ότι θέλουν πολλά παιδιά να έχουν την τηλεόραση λόγω mundial, αλλά προσωπικά δεν θα θυσίαζα κάτι για να την έχω λίγες ημέρες νωρίτερα, δεδομένου ότι αν αντικατασταθεί από την c7700 τελικά, θα έχει στην ίδια τιμή και δορυφορικό δέκτη.