Η Πετρούλα στα χνάρια της Τζούλιας;

Re: Απάντηση: Η Πετρούλα στα χνάρια της Τζούλιας;

Πάντως οι περιπτεράδες τρίβουν από τώρα τα χέρια τους.....:eating:

Μπα, προπονηση κανουν.

Οι φαρμακοποιοι τα τριβουν (επειδη θα πουλησουν hand creams στους περιπτεραδες...)

. Θα έχει κι άλλα κορίτσια, λιγότερο γνωστά, αδικημένα απ' τη ζωή, επειδή έτυχε να μη μιλάνε ελληνικά... Αίσχος!

Γιατί, οι ''άλλες'' μιλάνε Ελληνικά και δεν το ξέρω; :p

Λέτε να είναι απλά μαζεμένα τα δελτία καιρού; :flipout::flipout::flipout:
LOL!

(ψιτ, πες την αλήθεια τωρα, ήταν ατάκα κλεμμένη από Μπίκο :p)

ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ.

ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ. ΦΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΓΥΡΟΒΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ Η ΤΡΥΠΑ.:firstprize:

ΚΛΑΙΩ!!!! :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

παιδία είναι απλό...η κοπέλα εχει κάνει επενδύσεις πάνω της...πρέπει να αποσβεστούν και να βγάλει και κέρδος!!!

ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ. ΦΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΓΥΡΟΒΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ Η ΤΡΥΠΑ.:firstprize:

:grinning-smiley-043:flipout::grinning-smiley-043

Εμένα δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη. Το ποιόν της μας το έχει δείξει εδώ και χρόνια και ήταν η φυσική εξέλιξη της (όπως και της Τζουλιας, της Ντουβλη και της Βαβάτση). Εμένα αυτό που με θλίβει είναι ότι ο αριθμός των αιτήσεων (από γυναίκες) για να πρωταγωνιστήσουν σε τσόντες είναι μεγάλος (κάπου διάβασα για ~3000). Το ευκολο χρήμα, η δημοσιότητα αλλά και η απελπισία σκότωσαν την αξιοπρέπεια. Κρίμα.

.........(κάπου διάβασα για ~3000). Το ευκολο χρήμα, η δημοσιότητα αλλά και η απελπισία σκότωσαν την αξιοπρέπεια. Κρίμα.

3000??
Πάει χάλασε η πιάτσα!
Άσε που τα κλειστα επαγγέλματα είναι πλέον στα χέρια του ΔΝΤ!:flipout:

Που είναι το κακό ρε παιδιά?

Βιομηχανία δεν θέλατε?

Ε ορίστε παράγουμε!!!!!

Ισως τελικά είναι η λύση που θα μας βγάλει απο την κρίση!!!!!!

Εμένα αυτό που με θλίβει είναι ότι ο αριθμός των αιτήσεων (από γυναίκες) για να πρωταγωνιστήσουν σε τσόντες είναι μεγάλος (κάπου διάβασα για ~3000).
Για άντρες διάβασες κάτι?????:BDGBGDB55:

Γρηγορη μας πεθανες ρεεεεεε :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Η Πετρούλα στα χνάρια της Τζούλιας;

Μπαρντόν ;; 3D;;;;;

Εξυπνο κολπάκι για να φρενάρουν τα "αντίγραφα ασφαλείας" ....

http://www.madata.gr/diafora/showbiz/85616.html

Υ.Γ. Αν είναι με τις πρασινοκόκκινες ζελατίνες θα είναι επιεικώς για τα σκουπίδια....

LOL ρε Τάσο....Μερικές φορες με στέλνεις....Δλδ, τι ηθελες BD3D; :p