i phone 4

γενικά τα iphone δεν φημίζονται για την ένταση του ηχείου τους. Λόγο πολύ compact κατασκευής είναι εξαιρετικά μικρό.

Απάντηση: iphonedisk:Επιτέλους δουλεύει σαν φλασάκι!

Κακώς έχει και το τηλέφωνο ξεκλείδωτο!!!!

Θα έπρεπε να χρειάζεται ξεχωριστό πρόγραμμα για να κάνεις εξερχόμενες και να δέχεσαι εισερχόμενες κλείσεις.

Ήμαρτον πια!!!!!

Το πέταξα απο την πρώτη μέρα.

Το πήρε άλλος να το χαρεί.

Πάλι με το arena ξέμεινα (κλάψ).

Κρίμα γιατί η φωτο και το βίντεο ήταν καταπληκτικά.

Ξεκινάς με την καλλίτερη διάθεση να πληρώσεις 700 και τελικά ξενερώνεις αφάνταστα.

Re: iphonedisk:Επιτέλους δουλεύει σαν φλασάκι!

ειναι θεμα συνηθειας ( κι εγω ειχα ακουσει τα χιλια μυρια για το τηλεφωνο και περσυ πηγα και πηρα το 3gs και μετα απο μερικες μερες εμαθα ολα τα μυστικα του ... μεχρι και jb και αναφορα παραδοσης εβαλα και ολα ...

τα τραγουδια και βιντεο αμα θελει κανεις να μην κανει συγχρονισμο συνεχεια κανει manually manage music and videos ... drag n drop κανονικα ... ( μεσω itunes παλι βεβαια ... )

το iphone explorer το βαλα ως proof of concept δε μου χρειαστηκε ποτε ( μονο μια φορα )

το πουλατε ? ( μεταχειρισμενο )

Last edited:

Ξεκινάς με την καλλίτερη διάθεση να πληρώσεις 700 και τελικά ξενερώνεις αφάνταστα.

Είναι γενικό "μυστικό" ότι αν δεν υπήρχε jailbreak και ένα σωρό εφαρμογές/developers/πατέντες , το iPhone θα ήταν όντως για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Αν δεν δεχθείς να μπεις σ' αυτό το τρυπάκι, επόμενο είναι να το μισήσεις.

Υ.Γ. Που να 'βλεπες και το πρώτο iPhone......

Re: Απάντηση: iphonedisk:Επιτέλους δουλεύει σαν φλασάκι!

Είναι γενικό "μυστικό" ότι αν δεν υπήρχε jailbreak και ένα σωρό εφαρμογές/developers/πατέντες , το iPhone θα ήταν όντως για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Αν δεν δεχθείς να μπεις σ' αυτό το τρυπάκι, επόμενο είναι να το μισήσεις.

Υ.Γ. Που να 'βλεπες και το πρώτο iPhone......

Δεν συμφωνω καθολου φυσικα.
Εγω και το πρωτο που ειχα , το ειχα λατρεψει ... ακομη το χει η γυναικα μου.
Και χωρις jailbreak , παλι iphone θα παιρνα, ειναι αλλη εμπειρια, που φυσικα ολοι αντεγραψαν τωρα και το προχωρησαν αρκετα!

Ούτε εγώ συμφωνώ ότι το τηλ χωρίς jailbreak δεν αξίζει.

Το jailbreak σου δίνει πρόσβαση σε κάποια πράγματα, αλλά το βασικό για αυτό είναι τα "αντίγραφα" προγράμματα-εφαρμογές...

Ουτε το δικο μου το εχω jd, και το βρισκω υπεροχο.
(Συμφωνω με Γιαννη εδω δλδ)

Edit. Και με Μιχαλη :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: iphonedisk:Επιτέλους δουλεύει σαν φλασάκι!

, ειναι αλλη εμπειρια, που φυσικα ολοι αντεγραψαν τωρα και το προχωρησαν αρκετα!

Καθαρο evolution ηταν που απλα ηρθε ποιο νωρίς και ηρθε με τον σωστο τρόπο απο την apple (παρα τις χιλιες μυριες ελλειψεις). Δε νομιζω οτι δε περιμεναμε τετοιο GUI και εμπειρια χρήσης κάποια στιγμη....
Ο ανταγωνισμος ιδρωσε πολυ, βλεπε HTC η οποια εδωσε τον καλυτερο της εαυτο να μεταμορφώσει τα δυστροπα wmΧ.Χ σε κατι ποιο φιλικο, το android πλεον κοιτα στα ματια ενω με τις μελλοντικες εκδόσεις αναμενονται ανατροπες. Τα wm7 αν κυκλοφορήσουν οπως δειχνουν και εχουν σταθεροτητα των αλλων 2 μιλάμε για νεο θέμα και νεα εμπειρια χρήσης....

Κερδισμενοι εμεις και τα fora που θα γεμισουν με απειρες διαμάχες....:flipout::flipout::flipout::flipout:

Οσο για το jailbrake, τι λεμε τωρα, χρονια τωρα κραζουμε τις ελλειψεις και ολοι λενε εεε βαλε αυτο και εκεινο και το παραλο και θα εχεις αναφορα, εε βαλε εκεινο το αλλο για να εχεις file browser κοκ κο πλεον τα μπαλωσαν δε λεω, αλλα ακομα το jb χρειαζεται λιγοτερο μεν, αναγκαστηκα για power users...

Last edited:
το χα χωρις jb αρκετο καιρο ...

μια χαρα ... υπεροχο τηλεφωνο ...

απλα το jb του δινει κι αλλες δυνατοτητες ...

ειναι καλο και χωρις jb ...

Μακαρι συντομα να ξεπεραστει το Iphone και μονο καλο θα ειναι για ολους μας.
Απο εκει και περα επειδη αναφερθηκε οτι το πρωτο iphone οτι ηταν χαλια θα ηθελα να ρωτησω , συγκρινομενο με τι , ηταν χαλια?

Ελα ντε.. τα nokia on/off phones ή τα "κρασαρω καθε λιγο και θελω πενακι για να παρω τηλεφωνο" windows mobiles?:p

Ελα ντε.. τα nokia on/off phones ή τα "κρασαρω καθε λιγο και θελω πενακι για να παρω τηλεφωνο" windows mobiles?:p

Δυστυχως ή ευτυχως τα απουστερα nokia των 100 ειναι πολυ ποιο γρηγορα για να παρεις ενα τηλεφωνο ή να κανεις κληση απο μια επαφη απο τον καταλογο, απο ενα iphone4 7πλασιας τιμής. ΑΠΛΑ σαν συσκευη τηλεφωνου (και μονο γι αυτο φυσικα) ειναι αριστα.... και δε χανουν το σημα τους...

Last edited:
Τοτε γιατι χρησιμοποιεις ακομα το παλιο iphone 2g; :p

Χχαχααχαχ ανάγκες βλέπεις.... δεν εχει σχέση αυτο ομως.
Αναλόγως τι κανω με εξυπηρετει η ανάλογη συσκευή, γιατι και με wm6.5 παιζω και με ενα 5140i οποτε βγαινω outdoors...

Παιδιά μίλησα για εφαρμογές/developers/πατέντες και jailbreak.

Θέλετε να σας κλείσω το appstore να δείτε σε τι θα χρησιμοποιείτε το iPhone;

Για calculator και πολύ είναι....

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας τώρα.....

Re: Απάντηση: i phone 4

Παιδιά μίλησα για εφαρμογές/developers/πατέντες και jailbreak.

Θέλετε να σας κλείσω το appstore να δείτε σε τι θα χρησιμοποιείτε το iPhone;

Για calculator και πολύ είναι....

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας τώρα.....

ΟΧΙ Τασο, προς Θεου, μην το κλεισεις !!!
:flipout: