i phone 4

Πρεπει να κλεισεις και το wi-fi αλλα και το itunes.
Ακομη πρεπει να φυγει και το εικονιδιο του Ipod.....

Ναι ρε Τασο, υπερβαλλεις!
Απο μαμα εχει αρκετα πραγματα το iphone (ακομα και της πρωτης γενιας).
Πχ ipod, videos, youtube, internet browser, calendar, camera κλπ
Σιγουρα δεν εχει σχεση με το τι μπορεις να προσθεσεις και να γινει αστακος, αλλα, ειδικα οταν βγηκε, δεν θυμασαι που το χαζευαμε τι κανει με multitouch oθονη, scrolling,interface, εικονικο πληκτρολογιο κλπ? Και τοτε ο ανταγωνισμος ηταν το "κρεμασμενο πενακι"! :p

Μα ακριβώς γι αυτό και έγινε η έκρηξη. Λόγω του GUI και της πρωτόγνωρης touch οθόνης όταν οι άλλοι προσπαθούσαν να στοχεύσουν με τα πενάκια.

Πλέον όμως είμαστε στο 2010 και ευτυχώς ο ανταγωνισμός ξύπνησε και έχει έρθει πάααααααρα πολύ κοντά.

ούτε εγώ θα συμφωνήσω Τάσο μαζί σου...εγώ jb είχα κάνει το 3G λόγω έλλειψης ελληνικού πληκτρολόγιου..

από κει και πέρα δεν τόχω πειράξει..κι ας λέτε ό,τι θέλετε...:p

Για εμένα το παιχνίδι θα κριθεί στους developers και στα κίνητρα που θα τους δώσει η κάθε πλευρά. Όσο οι οπαδοί του μήλου συνεχίζουν να το υποστηρίζουν, τόσο περισσότεροι developers θα ασχολούνται στο να φτιάχνουν εφαρμογές και τόσο θα υπάρχει και καλύτερο γενικά support.
Κάτι σαν τους dreambox στους δορυφορικούς δέκτες. ;)

τελικά βρε παιδιά τι είναι προτιμότερο,

να βάλεις την micro sim στο αιφόνι ή να κόψεις την παλιά (κανονική) sim ?

και γιατί?!

τελικά βρε παιδιά τι είναι προτιμότερο,

να βάλεις την micro sim στο αιφόνι ή να κόψεις την παλιά (κανονική) sim ?

και γιατί?!

Σίγουρα προτιμότερο είναι να βάλεις την micro-sim. Αλλά και να κόψεις την παλιά σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Μα ακριβώς γι αυτό και έγινε η έκρηξη. Λόγω του GUI και της πρωτόγνωρης touch οθόνης όταν οι άλλοι προσπαθούσαν να στοχεύσουν με τα πενάκια.

Πλέον όμως είμαστε στο 2010 και ευτυχώς ο ανταγωνισμός ξύπνησε και έχει έρθει πάααααααρα πολύ κοντά.
Συμφωνοι, χρειαστηκαν ομως 4 ολοκληρα χρονια... ;)
Το σκετο iphone ειναι μισο τηλεφωνο χωρις το apple store (και 3/4 χωρις το jb :p)
Δεν το λες ομως σκουπιδια σε καμια των περιπτωσεων....

Να πω την αληθεια, παιζοντας λίγο με το 4αρι το Σ/Κ και με το Desire και μετα προσπαθωντας να ''μεταφερθω'' στο 4 αρχισα να σκεφτομαι ότι μαλλον η διαφορα στην αισθηση δεν ειναι χαοτικη πλεον και οτι πιο πολυ θα με κουρασουν οι μ@λ@κιες της Apple παρα το λιγο που θα χασω σε αισθηση με το droid.

Anyway, θα το παλεψω παντως (ετσι για το γμτ) :p

ΥΓ Και εδω πεταγεται ο Τακης να μας πει κλασικα οτι δεν ξερουμε τιποτα απο Apple κλπ κλπ και θα μας τα μάθει όλα (βλ. πως θα κάνουμε search) :p

Περαν της πλακας, οπως βολευεται καλυτερα ο καθενας μας...
Πλεον εχουμε σοβαρες εναλλακτικες προτασεις. Ακομα και τα νεα wmobile φαινονται ελπιδοφορα.

παντως με το Ι4 ο Τακης ειναι ενα κλικ καλυτερος και γρηγοροτερος στο τεννις.....ακολουθει αραγε τα πατηματα των iphones?:flute::flute:

Lol, οπως σου εγραψα στο msn, "ειμαι ανωτερος ανθρωπος"

:p

Αν ησουν δεν θα το εγραφες εδω. Αλλα δεν μπορεις να αφήσεις να πεσει τίποτα κάτω.

(οπως εχω ξαναπει, ο μονος λόγος που δεν εχω πει στον ΓΔ να σου αρχισει τα infractions ειναι ότι τρομάζω ωρες ωρες με το ποσο μοιάζουμε)

:p :p :p

Οσο ζω μαζι του θυμαμαι τι εστι Apple...

Κατι που φοβομουν: Την κακη (εως μηδαμινη) υποστηριξη της αναλυσης της νεας οθονης (του μεγαλύτερου ατου δλδ του 4):

Πχ στo calendar δεν βλεπω να εχει επιλογη ρυθμισης μεγεθους font.

Αποτελεσμα: Εγω πχ που εχω περιπου καμια 30αρα events την ημερα να πρεπει να σκρολαρω πανω κατω ενω με τα win mob εβλεπα πολύ περισσότερα events χωρις να σκρολάρω.

Επισης με την τερατούμπα γραμματοσειρά που χρησιμοποιει δεν μπορω καν να διαβασω τον τιτλο του καθε event χωρις να πρεπει να το κλικάρω.

ΟΚ σκρολάρει βεβαια αστραπιαία αλλά χάθηκε να κάνουν το προφανες; Μία μικρότερη γραμματοσειρά (ή εστω, επιλογή για κάτι τέτοιο). Τι διάολο, εβαλαν την super οθόνη και ακόμη την χρησιμοποιούν σαν την παλια με την /4 ανάλυση.

Μαλλον η κατάρα της συμβατότητας με τα παλιά iphone (που κράζουμε αντίστοιχα στην ms για αλλα πραγματα) ή ότι ο Στιβάκος θα μας το δωσει σε μελλοντικό firm (αν και πολύ αμφιβάλλω γι αυτό...)

Απάντηση: Re: i phone 4

Αποτελεσμα: Εγω πχ που εχω περιπου καμια 30αρα events την ημερα να πρεπει να σκρολαρω πανω κατω ενω με τα win mob εβλεπα πολύ περισσότερα events χωρις να σκρολάρω.

Αν πηρες Iphone με σκοπο να βλεπεις events να στα υπενθυμιζει, tasks, και τετοια αλλα ομορφα που εκανες με τα wm και και καποιο σοβαρο pocket informant τοτε πολυ φοβαμαι οτι θα απογοητευτεις γρηγορα οπως και εγω....

tasks δεν χρησιμοποιω εδω και καιρο (καλως ή καλως ειναι αλλη ιστορια) οποτε με ενδιαφερει μονο το calendar

μακαρι να μου διαφεύγει κάτι...

(please μονο, μην ακούσω εξυπνάδες ή τις γνωστές γενικότητες μεχρι 3rd party plugins κλπ....)

Edit
Και τι εκανα με τα win mob ασε τωρα...Με το πενακι και με delay σου σπαγε τα νευρα πολλες φορες ενα απλο edit...

Last edited:
Εε το κυριότερο ειναι το calendar, εγω κάηκα πάντως απο αυτο, ουτε βρηκα καμμια προσθετη εφαρμογη που να δουλευει οπως πρεπει.
Εκτος αν σε βολεψει να ανοιγεις ολη την ωρα και να ψαχνεις να δεις τι εχεις να κανεις απο το να τα βλεπεις με μια ματια ολα τα προσεχως στην αρχικη οθόνη, Και μη μου πεις για υπενθυμιση με alarm... για κλαματα εντελως αν δε το βλεπεις μπροστα σου...