i phone 4

Απάντηση: Re: i phone 4

Αν πηρες Iphone με σκοπο να βλεπεις events να στα υπενθυμιζει, tasks, και τετοια αλλα ομορφα που εκανες με τα wm και και καποιο σοβαρο pocket informant τοτε πολυ φοβαμαι οτι θα απογοητευτεις γρηγορα οπως και εγω....

Αυτο το pocket informant λες;

http://itunes.apple.com/us/app/pocket-informant-calendar/id302503702?mt=8

Re: Απάντηση: Re: i phone 4

Αυτό που εχει ακριβως από κάτω στα customer reviews (στα 2 από τα 3)

Very disappointed!!!!!
by Torria J
Blank screen since the last update. All of my appointments are LOST!!! So far the developer has not offered a solution. It was a nice app when it worked. I will say that I think it's a bit pricey to have so many problems! If you are considering buying this app all I will say is a word to the wise should be sufficient.

app crash
by luivic
i just bought this app today, august 31, 2010. Entered all my appointments and before the day is over it already crashed. whenever I tried to open to app all i can see is a black screen. i need my money back. Lousy and expensive. don't buy this app. you will regret it.

;

(το οποίο υποθετω δεν εχεις δοκιμασει καν....)

Οχι δεν το εχω δοκιμασει. Απλα μιλησε γιαυτο ο Φρανκ και αναρωτηθηκα αν αυτο χρησιμοποιουσε.
Αν ψαξεις παντως στο itunes θα βρεις δεκαδες προγραμματα calendar.Δεν μπορει, καποιο θα σου κανει! :p

Αντι να απαντάτε με ενα link (πόσο μάλλον σαν το παραπάνω) και να ειρωνεύεστε τον Φρα.Πε. και τον Δημητρακούδη όταν λένε κάτι επί της ουσίας τεχνικό και ουσιαστικό, έχετε κάτι άλλο να προσφέρετε;

Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή ειναι η κλασική τακτική πολλλές φορές με αποτέλεσμα να μην αποφεύγονται οι γνωστοί χαρακτηρισμοί...

Ξαναλέω λοιπόν, επί της ουσίας, υπάρχει κάποια λύση;

ΥΓ Αυτό που λέει ο Φρα.Πε. επίσης, το να βλέπεις δλδ ότα τα επόμενα events κάπου μαζεμένα, ειναι προφανώς επίσης σημαντικότατο. Απλως δεν το ανέφερα γιατί δεν το χρησιμοποιούσα ούτε στα win mob (λόγω του μεγάλου αριθμού των events)

Edit
Ελεος πλεον Τακη με την ατακα ''ψαξε λίγο, κατι θα βρεις''....ελεος....

Αντι να απαντάτε με ενα link (πόσο μάλλον σαν το παραπάνω) και να ειρωνεύεστε τον Φρα.Πε. και τον Δημητρακούδη όταν λένε κάτι επί της ουσίας τεχνικό και ουσιαστικό, έχετε κάτι άλλο να προσφέρετε;

Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή ειναι η κλασική τακτική πολλλές φορές με αποτέλεσμα να μην αποφεύγονται οι γνωστοί χαρακτηρισμοί...

Ξαναλέω λοιπόν, επί της ουσίας, υπάρχει κάποια λύση;

ΥΓ Αυτό που λέει ο Φρα.Πε. επίσης, το να βλέπεις δλδ ότα τα επόμενα events κάπου μαζεμένα, ειναι προφανώς επίσης σημαντικότατο. Απλως δεν το ανέφερα γιατί δεν το χρησιμοποιούσα ούτε στα win mob (λόγω του μεγάλου αριθμού των events)

Edit
Ελεος πλεον Τακη με την ατακα ''ψαξε λίγο, κατι θα βρεις''....ελεος....

Καλα, εχεις χαζεψει εντελως! :p
Εγω φταιω που χανω τον χρονο μου να σου βρω εφαρμογες για να κανεις την δουλεια σου! Εισαι απλα τραζικ! :(

Αν ηταν για καμια σοβαρη εφαρμογη να σου απαντουσαμε ρε Συριε... αλλα για calendar ?
Ουτε ξερω πως ανοιγει ....
Α, μάλιστα.... το calendar δεν ειναι σοβαρή εφαρμογή δλδ....

Δεν μπορω να κάνω δλδ, όπως θα μπορούσα τουλάχιστον, με την super αυτή οθόνη, ουτε τα βασικά....

Πολύ ώριμη απάντηση ρε Γιάννη, μπράβο...

Μπράβο ρε παιδιά, σας λέει ενας που το πήρε πως θα κάνει κάτι και πεφτετε όλοι μαζι στην ειρωνεια και στις εξυπνάδες...Και μετα μου λετε γιατι ακουτε μετα για φανμπους κλπ...

Αυτο το λινκ μπορει να βοηθησει....
http://www.iphoneness.com/iphone-apps/10-best-calendar-apps-for-iphone/

Edit.
Ουπς το εβαλε ο φιλος πιο πανω.
Παντως το πρωτο λινκ που μου εβγαλε το google ηταν.

Τσαμπα ασχολεισαι ρε φιλε... Εδω το ατομο, αντι να πει ευχαριστω που του δωσαμε ενα λινκ που μπορει να κανει την δουλεια του, μας την ειπε κιολας που δεν ειχε παρει το προγραμμα καλα review! :p

Δεν μπορω να κάνω δλδ, όπως θα μπορούσα τουλάχιστον, με την super αυτή οθόνη, ουτε τα βασικά....

Μπράβο ρε παιδιά, σας λέει ενας που το πήρε πως θα κάνει κάτι και πεφτετε όλοι μαζι στην ειρωνεια και στις εξυπνάδες...Και μετα μου λετε γιατι ακουτε μετα για φανμπους κλπ...

Δες και εδω για planner apps...
http://www.iphoneness.com/iphone-apps/7-best-iphone-planner-apps-that-improve-productivity/

Αν δεν βρεις τοτε εδω σιγουρα..
http://www.smallnetbuilder.com/other/other-howto/30712-how-to-write-an-iphone-app-in-14-days

Re: Απάντηση: i phone 4

ΥΓ. Μην με ξαναρωτησεις τιποτα περι iphone.Σοβαρα.
Μασημενη τροφη, τελος.
Τωρα δλδ με το να το γραφεις αυτό δημοσίως νομίζεις ότι κατοχυρώνεις κάτι;

Θα σε στενοχωρήσω αλλά η συνεισφορά σου σε αντίστοιχες ερωτήσεις που έχω κάνει είναι αντίστοιχη με αυτή στο παρόν θέμα. Αξιολόγησέ την (εγώ ειμαι τραζικ και βλέπω ότι περιορίζεται σε ενα λινκ που οι χρηστες λενε ότι ειναι για πεταμα και εσυ δεν εχεις καν δουλέψει).

Εγω φταιω που χανω τον χρονο μου να σου βρω εφαρμογες για να κανεις την δουλεια σου! Εισαι απλα τραζικ! :(

Σε γνωρίζω και δεν σε παρεξηγώ. Ούτε καν τον τρόπο σου. Το γεγονός όμως οτι μεταμορφώνεσαι έτσι όταν μιλάμε για την Apple παραμένει φαινόμενο άξιο απορίας.

Τσαμπα ασχολεισαι ρε φιλε... Εδω το ατομο, αντι να πει ευχαριστω που του δωσαμε ενα λινκ που μπορει να κανει την δουλεια του, μας την ειπε κιολας που δεν ειχε παρει το προγραμμα καλα review! :p
Ναι, εχεις δικιο. Το ''άτομο'' επρεπε να βαλει ενα προγραμμα που βρηκε με ενα googlaρισμα στην τυχη ενας ''guru'', που δεν το εχει δοκιμασει ποτε και απο κατω τα reviews φωναζουν ''μη το βαλετε - χαθηκαν τα δεδομένα μου''

Last edited:
Καλα, καλα, οταν ηρεμησεις, διαβασε τι εγραψες πιο πριν και θα καταλαβεις!
Και αφου η "συνεισφορα" μου στις κατα καιρους ερωτησεις σου δεν ειναι ικανοποιητικη, σταματα να με πληρωνεις! :p

ΥΓ. Κλασσικη περιπτωση "δωσε χωρο στον χωριατη..."

Re: Απάντηση: i phone 4

Καλα, καλα, οταν ηρεμησεις, διαβασε τι εγραψες πιο πριν και θα καταλαβεις!
Είναι προφανες ότι εχω χάσει την ηρεμία μου, φαίνεται άλλωστε από αυτά που γράφω:
…. Εισαι απλα τραζικ! :(

Τσαμπα ασχολεισαι ρε φιλε... Εδω το ατομο, αντι να πει ευχαριστω …..
Γ. Κλασσικη περιπτωση "δωσε χωρο στον χωριατη..."

Χαιρομαι που κάποιος απανταει επι της ουσίας.

Thanx, θα τα κοιταξω και θα επανελθω.

Το προβλημα βεβαια ειναι ότι, όπως ειπα από την αρχή, δεν θελω να μπλέξω με 3rd party ιστορίες για τοσο βασικά πράγματα...

Edit
Απο λίγο που κοιταξα δεν βλεπω κάτι που να αντικαθιστα το calendar...Πολύ ''βαρια'' μου φαινονται αυτά εκεί...

Last edited:
Τιποτα αλλο δεν εχεις να κανεις quote? :p

Προσπαθησε να καταλαβεις, οτι δεν ειμαστε υπαλληλοι σου, ουτε customer support της Apple, ωστε να απαιτεις για λυσεις στα προβληματα σου εδω και τωρα, οπως με το calendar. Οι περισσοτεροι, οταν εχουμε ενα προβλημα, ψαχνομαστε μονοι μας. Εσυ, ενω σου εδωσα ενα link προγραμματος που ο ιδιος ο Φρανκι ανεφερε και σου ειπα οτι υπαρχουν 10δες παρομοια στο itunes, μας την ειπες χωρις λογο! Τι ηθελες, να κατσω να δοκιμασω ολα τα προγραμματα , μπας και βρω ενα που να σου κανει; Ελεος ρε Συριε!

Mαλλον εχεις ξεφυγει εντελως !!!

Οτι για σενα ειναι βασικο , για μενα ειναι εντελως αχρηστο... δεν εχω ανοιξει ποτε Calendar ουτε για να δω πως ειναι.
Αντιθετα , επειδη ειμαστε ομοιοπαθεις με το home cinema, εχω βρει πολλες και καλες εφαρμογες που μου εχουν λυσει τα χερια , οσον αφορα τη διαχειρηση των WHS και αλλα πολλα.
Απλα δεν εχουμε τις ιδιες αναγκες. Αν θες "επαγγελματικο" τηλεφωνο , παρε blackberry. Μεχρι τοτε , εμεις που δεν ξερουμε τις δικες σου αναγκες, απλα προσπαθουμε να σε βοηθησουμε...:smash::smash::smash: