i phone 4

Χαιρομαι που κάποιος απαντασει επι της ουσίας.

Thanx, θα τα κοιταξω και θα επανελθω.

Το προβλημα βεβαια ειναι ότι, όπως ειπα από την αρχή, δεν θελω να μπλέξω με 3rd party ιστορίες για τοσο βασικά πράγματα...

To δευτερο λινκ ειναι χιουμοριστικο και διαβασε το αφου μετρησεις πρωτα μεχρι το 100. :2thumb22sup:
(λαθος στιγμη το εβαλα :D)

Συριε , εισαι (οπως και πολλοι αλλοι) αρνητικοι απεναντι σε οτι διαφερει απο το δικο σας τροπο σκεψης.
Δεν ειναι κακο, απλα το λεω, τα μηχανηματα της Apple δεν ειναι για ολους.
Αν θελεις να ψαχνεσαι και να ταλαιπωρεισαι με τα πως, γιατι , που κλπ , αστο καλυτερα, παρε ενα blackberry και τελειωσες.
Τα μηχανηματα της apple θελουν αλλη αντιμετωπιση , και βασικα καλη διαθεση.
Αν δεν ταχεις ολο προβληματα θα εχεις !!!

Re: Απάντηση: i phone 4

Τιποτα αλλο δεν εχεις να κανεις quote? :p
Ξερω ότι σε στενοχωρώ που σε δείχνω ότι μπορω να κάνω την δουλεια σου (δικηγόρος) καλά :p

Προσπαθησε να καταλαβεις, οτι δεν ειμαστε υπαλληλοι σου, ουτε customer support της Apple, ωστε να απαιτεις για λυσεις στα προβληματα σου εδω και τωρα, οπως με το calendar. Οι περισσοτεροι, οταν εχουμε ενα προβλημα, ψαχνομαστε μονοι μας. Εσυ, ενω σου εδωσα ενα link προγραμματος που ο ιδιος ο Φρανκι ανεφερε και σου ειπα οτι υπαρχουν 10δες παρομοια στο itunes, μας την ειπες χωρις λογο! Τι ηθελες, να κατσω να δοκιμασω ολα τα προγραμματα , μπας και βρω ενα που να σου κανει; Ελεος ρε Συριε!
Μαλλον εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και να γράψεις άλλ αντα αλλων και να βάζεις λόγια στο στόμα μου (περί ʽʼυπαλλήλωνʼʼ κλπ – so low dear…) και να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς γιατί απλούστατα δεν απαίτησα τίποτα και από κανέναν.

Εγραψα απλώς κάτι και ρώτησα αν έχει κανείς λύση. Και αμέσως άρχισαν οι γνωστές ειρωνείες, χαρακτηρισμοί (για τον Φρα.Πε. και για το αν είναι σοβαρό προγραμμα το calendar) και ένα link για ενα προγραμμα που προφανως είναι μάπα (το οποίο καλώς ανέφερες και μπράβο για την προθυμοποίησή σου (και σορρυ αν δεν το καταλαβες αυτό) αλλά δυστυχώς δεν δίνει λύση (όπως περίμενα – εξʼ ου και το σχόλιό μου).

Τωρα η απάντηση ʽʼυπάρχουν 100αδεςʼʼ τι να σου πω…αν νομίζεις ότι προσφέρει κάτι (πέραν της ψυχολογικής υποστήριξης προς την Apple).

Btw Το ότι εσύ συνέχεια προσφέρεσαι, ανεπιτυχώς συνήθως, να καλύψεις κάθε κενό, μικρό ή μεγάλο, της Apple δεν σημαίνει ότι οι άλλοι το ζητάνε ή το απαιτούν από εσένα και σίγουρα δεν σου δίνει το δικαίωμα να τους χαρακτηρίζεις όπως έκανες με εμένα.

Γιάννη,

Είναι απλά τα πράγματα για μένα: Το να μην μπορεί να κάνει, όπως θα μπορούσε τουλάχιστον – με την οθόνη που έχει, ένα τόσο απλό και βασικό πράγμα όπως το calendar, είναι μεγάλη πατάτα.

Από εκεί και πέρα αν δεν θέλετε να το δείτε / παραδεχτείτε, δικαίωμά σας.

Αλλά είναι τουλάχιστον αστείο να γίνεται όλη αυτή η κουβέντα αντί να πούμε πχ ʽʼΟΚ, μαλακία, πάμε παρακάτωʼʼ.

Εκτός βέβαια αν εγώ ειμαι η εξαίρεση που θελω να χρησιμοποιω το calendar και εσύ που σου είναι αδιάφορο και θες να ελεγχεις τον whs ο κανόνας (αν ηταν όμως έτσι μάλλον δεν θα το ειχε βάλει ο Στηβάκος default στο iphone…)

Για τα αλλα που λες (περί διάθεσης κλπ) δεν θα διαφωνήσω.

Να σου πω απλώς ότι όταν θες κάτι για να κανεις τη δουλεια σου, το πληρωνεις για αυτό τον λόγο. Αλλιώς αν είναι να απαιτεί την καλή μου διάθεση, ας με πληρώσει αυτό.

Και δουλεια σημαινει δουλεια. Δεν είναι θεμα τρόπου σκέψης. Κάποια πραγματα (όπως η σωστή υλοποίηση ενός calendar με το να μαζεύει πχ τα reminders μπροστα) είναι αντικειμενικά και δεν είναι θεμα ʽʼτροπου σκέψηςʼʼ.

Τεσπα, για να επανελθουμε στο θεμα μας, να υποθεσω ότι κανα τροπο να μικρύνουμε τα fonts προφανως δεν ξέρουμε, ε;

Επειδη βλεπω οτι σε συγχυσα, σου υποσχομαι οτι θα σταματησω εδω και τωρα, αρκει το βραδυ να κερασεις simply burgers! :D

Βρε κουτα παιδια, ακόμα δεν εχετε καταλαβει ότι πλακωνόμαστε μόνο και μόνο γιατί μετά το sex....ε τα burgers ήθελα να πω....είναι καλύτερα;

lol @ robo/γκαβοJohn

:p

Μη σοβαρη εφαρμογη το ημερολογιο??? ναι για καποιους που δεν εχουν πολλες σκοτουρες και υποχρεωσεις ισως. Για ολους τους υπολοιπους εφαρμογη που να καλυπτει 100% οπως εναν wm απλα ΔΕΝ υπάρχει.
Και μαλιστα το ειχαμε συζητησει πριν λιγο καιρο το ιδιο θεμα ακριβως και εκει apple friends απλα σηκωσατε τα χερια ψηλα.
Απο την στιγμη που δε μπορω να δω τις υποχρεωσεις μου ευκολα γρηγορα με μια ματια χωρις να εχω την αναγκη να μπω σε 3-5 υπομενου CASE CLOSED.
Εγω οπως προειπα, συμβιβάστικα εκανα και κανω γκαφες (ξεχναω συναντησεις, υποχρεωσεις, διπλα ραντεβου την ιδια ωρα) αλλα what the heck μου βγηκε το ονομα ο "ασυνεπής" και ηρέμησα, δε με ενοχλουν πια τοσο πολυ.
THanks apple!

LOL @ Φρα.Πε.

Εισαι κι εσυ αδερφάκι μου όμως (πως το λένε, τα θελει ο αυτός σου)....

:p :p :p

ΧΑΧΑΧΑ !!!!! το αλλο με το Τοτο το ξερεις ?

Blame Apple for everything ... κι εγω ξεχασα την επετειο του γαμου μου, αν με χωρισει η γυναικα μου , η apple φταιει !!!

Απάντηση: Re: i phone 4

Αντι να απαντάτε με ενα link (πόσο μάλλον σαν το παραπάνω) και να ειρωνεύεστε τον Φρα.Πε. και τον Δημητρακούδη όταν λένε κάτι επί της ουσίας τεχνικό και ουσιαστικό, έχετε κάτι άλλο να προσφέρετε;

Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή ειναι η κλασική τακτική πολλλές φορές με αποτέλεσμα να μην αποφεύγονται οι γνωστοί χαρακτηρισμοί...

Ξαναλέω λοιπόν, επί της ουσίας, υπάρχει κάποια λύση;

ΥΓ Αυτό που λέει ο Φρα.Πε. επίσης, το να βλέπεις δλδ ότα τα επόμενα events κάπου μαζεμένα, ειναι προφανώς επίσης σημαντικότατο. Απλως δεν το ανέφερα γιατί δεν το χρησιμοποιούσα ούτε στα win mob (λόγω του μεγάλου αριθμού των events)

Edit
Ελεος πλεον Τακη με την ατακα ''ψαξε λίγο, κατι θα βρεις''....ελεος....

Καμία ειρωνία δεν υπάρχει ! Για αυτό άλλωστε έβαλα κ τα smilies σε ότι έγραψα, πλάκα ήταν.

Κ επιπλέον, έχω βαρεθεί να βλέπω κάποιοι να γράφουν ότι τους την σπάει το χ τηλέφωνο, το οποίο όμως το έχουν κ 2-3 χρόνια κ δεν το αλλάζουν. Εμένα αν κάτι που έχω αγοράσει δεν μου αρέσει, το πουλάω, το χαρίζω κ αγοράζω κάτι άλλο.

Πολύ γκρίνια όμως γενικότερα...όποιος θέλει το προϊόν αυτό το αγοράζει, αποδεχόμενος τις πιθανές ελλείψεις του, ή διαφορετικές του προσεγγίσεις σε ότι αφορά ένα θέμα.

Κ για να πάμε κ στο θέμα μας, τι πρόβλημα έχει το Ημερολόγιο ; Αν θέλω να δω όλες τις σημερινές μου σημειώσεις, πατάω το κουμπί Λίστα κ τις βλέπω την μία κάτω από την άλλη. Μάλιστα βλέπω κ τις επόμενες ή προηγούμενες ημέρες που έχω σημειώσεις. Δεν δείχνει ότι μπορεί να έχω γράψει, αλλά στα ελληνικά περίπου 20 χαρακτήρες κ μετά βάζει 3 τελίτσες. Μπορώ επίσης να δω με βάση την ημέρα κ με μικρότερη αρκετά γραμματοσειρά με την επιλογή Ημέρα. Εμφανίζει περίπου 40 χαρακτήρες στα ελληνικά. Έχει ήχο υπενθύμισης, έχει γενέθλια, μπορώ να το ρυθμίσω να χτυπήσει η υπενθύμιση 2 φορές μέσα στην ίδια ημέρα κτλ.

Κ φυσικά, αν δεν μας ικανοποιεί, τότε πάμε στο επίσημο app store αγοράζουμε κάποια άλλη εφαρμογή που μας κάνει καλύτερα, είτε δωρεάν, είτε επί πληρωμή.

Last edited:
Κι εγω, περα απο τη πλακα , δεν εχω καταλαβει τι δεν κανει η εφαρμογη.
Δεν τη χρησιμοποιω φυσικα , αλλα δεν καταλαβαινω τι ελλειψεις εχει ?
Απο το λιγο που την εψαξα τωρα, εχει υπενθυμιση, βλεπεις ευκολα τι εχεις μεσα στην ημερα σου, και δεν νομιζω οτι χρειαζεται μικροτερη γραμματοσειρα, δεν θα την εβλεπα κιολας ο γκαβουλιακας!!!

Απάντηση: Re: i phone 4

Κι εγω, περα απο τη πλακα , δεν εχω καταλαβει τι δεν κανει η εφαρμογη.
Δεν τη χρησιμοποιω φυσικα , αλλα δεν καταλαβαινω τι ελλειψεις εχει ?

Εγώ την χρησιμοποιώ κ μάλιστα καθημερινά. Ποτέ δεν έχει τύχει να ξεχάσω κάτι, αν το έχω γράψει σε αυτήν.

Το εγραψα στο 1ο post ρε παιδια, διαβάστε το.

Δεν ειπα ότι δεν κανει κάτι, ειπα πως με μια μικρότερη γραμματοσειρά και τη νεα οθόνη θα μπορούσε να το κάνει απείρως καλύτερα. Δεν εκμεταλλευεται δλδ την οθόνη του.

Ο Φρα.Πε. είπε κατι σημαντικό που δεν κάνει (απλως εγω δεν τυχαίνει να το χρησιμοποιώ).

Η μικρότερη γραμματοσειρά στο day, βοηθάει λίγο αλλά αν εχεις πολλά events την ιδια ωρα, δεν βλέπεις τελικά τον τίτλο κανενος.

Τεσπα, μια ρυθμιση στο μεγεθος font θα ηταν η λυση σε ολα (κατι αντίστοιχο πχ εχει νομίζω για τα emails).

Πλακα μας κάνετε?

Τι εχεις βαρεθει βρε Μιχάλη να τα ακους, αφου 3 χρόνια την ιδια χαζο εφαρμογη εχει το τηλεφωνακι εμεις φταιμε?
Αυτη η ερωτηση επεσε στο τραπεζι αυτη αξιολογουμε!

και ΟΧΙ δεν υπαρχει εφαρμογη ανταξια του Pocket informant για τα wm, ουτε καν η ιδια εφαρμογη για το iphone δεν ειναι αντάξια. Τωρα αν θυμομουν να μπω στο ημερολογιο καθε τρεις και λιγο να δω τι εχω να κανω τοτε δε θα τα εγραφ καν εκει, θα τα θυμομουν ετσι και αλλιως....

τεσπα, παμε παρακάτω, οποιος καει απο αυτο κάηκε, εμεις προειδοποιησαμε παντως :P

Μα έγραψα παραπάνω καθαρά : βάζεις ηχητική υπενθύμιση την ώρα που θες ή δύο ώρες που θες για το ίδιο σημείωμα και αυτό στο εμφανίζει αυτή την ώρα, με ήχο ακόμα κ όταν το κινητό είναι σε standby. Δεν χρειάζεται να ανοίγεις την εφαρμογή για να δεις κάτι !