I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Ω, ρε μάνα μου, δεν είναι να ανοίξει το στόμα του κανείς σε thread σχετικό με το iphone και ανεξαρτήτως του τι λέει, αμέσως πέφτετε να τον φάτε.

Με τη φόρα που έχετε πάρει και καλό λόγο να πει κανείς για το, πάλι τα ίδια ʽακούειʼ.

Βρε Μιχάλη, σχολίασα εγώ το iphone και μου απαντάς (για νιοστή φορά) γιατί είναι ότι καλύτερο υπάρχει;

Ειλικρινά relax παιδιά, καταντάει γελοία η ιστορία.

Στο θέμα μας:

Εγώ είπα απλά ότι αισθάνομαι μ@λ@κας που έδωσα 400 Ευρω για να αγοράσω το ipod touch και που μου ζητάει αλλά 10 η Apple για firmware update.

Και προφανώς δεν είναι το θέμα τα 10, 20 ή 1000 Ευρώ, είναι η όλη, κατά τη γνώμη μου απολύτως γύφτικη και τσίπικη, λογική.

Να ήταν καμιά εταιρία που πουλάει ένα προιον με ελάχιστα περιθώρια κέρδους (όπως πολλές άλλες), να το καταλάβω (να πληρώσω για ανάπτυξη software).

Αλλά εδώ μιλάμε για τον ορισμό του ακριβώς αντιθέτου!

ΥΓ Τα σχόλια δε περί ʽαντιγραφώνʼ για κακή σου τύχη, τα έκανες μάλλον στον λάθος άνθρωπο (ναι, καταλαβαίνω ότι λογικά ήταν μία γενική αναφορά, αλλά, μιας και ήταν απάντηση στο post μου, το λέω).
Φίλε μου, αν παρατήρησες δεν έκανα quote το μήνυμα σου, άρα δεν απαντούσε σε εσένα συγκεκριμένα. Μια άποψη έλεγα... -bye-

Εντάξει βρε Μιχάλη, καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει προσωπικό θέμα (το ανέφερα ήδη άλλωστε στο τέλος του προηγουμένου post μου) αλλά για την απάντησή σου αφορμη ήταν το post μου (αυτό άλλωστε σχολιάζεις - τα ''10 Ευρώ'' δλδ).

Τεσπα, προφανώς, όλοι τις απόψεις μας καταθέτουμε. :)

Τεσπα, προφανώς, όλοι τις απόψεις μας καταθέτουμε. :)

Εγω παντως σε καταλαβαινω απολυτα... τσιπιες απο πολυεθνικες εταιριες κολωσους φαινονται πολυ ασχημα...
Δηλαδη αν εδινε η MS τα SP επι πληρωμη θα ηταν παλι καλα...? Αλλα ξεχασα η MS ειναι κακια... ενω η apple καλη... -bye-

Καλα δε βαρεθηκατε ακομα? Γκομενο-παγιδα ειναι το ριμαδι.. Πανεμοργο gadget, κατι απο τηλεφωνο και κατι απο multimedia player επι αδρου τιμηματος...

Οποιος το 'χει φχαριστιεται την ευχρηστια του, με γεια του με χαρα του. Οι οπαδοι των PPCs εχουν ασχημοτερες συσκευες, περισσοτερο χρηστικες. Με γεια τους και αυτών....

Απάντηση: Re: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Καλα δε βαρεθηκατε ακομα? Γκομενο-παγιδα ειναι το ριμαδι.. Πανεμοργο gadget, κατι απο τηλεφωνο και κατι απο multimedia player επι αδρου τιμηματος...

Οποιος το 'χει φχαριστιεται την ευχρηστια του, με γεια του με χαρα του. Οι οπαδοι των PPCs εχουν ασχημοτερες συσκευες, περισσοτερο χρηστικες. Με γεια τους και αυτών....

Ο λογος που "δεν βαριομαστε ακομα" ειναι ποστ σαν το δικο σου..αν θεωρεις το iphone οτι ειναι απλα "γκομενοπαγιδα" και περισσοτερο χρηστικο απο ενα PPC, τοτε προφανως δεν εχεις πιασει ενα στα χερια σου...(αυτα απο εναν κατοχο και των δυο τεχνολογιων)..

απο ποτε εγιναν γκομενοπαγιδες τα κινητα?
αιφον εχω.
αλλα δεν εριξα καμια με το ibeer.
αν και καταενθουσιαστηκανε πολλες

Re: Απάντηση: Re: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Ο λογος που "δεν βαριομαστε ακομα" ειναι ποστ σαν το δικο σου..αν θεωρεις το iphone οτι ειναι απλα "γκομενοπαγιδα" και περισσοτερο χρηστικο απο ενα PPC, τοτε προφανως δεν εχεις πιασει ενα στα χερια σου...(αυτα απο εναν κατοχο και των δυο τεχνολογιων)..

Εχω παιξει με μερικα (2G & 3G), γι αυτο και εκφερω γνώμη. Αλλα μου φαινεται λιγακι ανουσια η σύγκριση. Σα να συγκρίνουμε Mac με PC ενα πραγμα...

Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

απο ποτε εγιναν γκομενοπαγιδες τα κινητα?
αιφον εχω.
αλλα δεν εριξα καμια με το ibeer.
αν και καταενθουσιαστηκανε πολλες

Δε φτανει απο μονο του βρε 'συ... Ξεκινας απο τον 'κατενθουσιασμο" και προχωρας...!!!

iphonevsstone.jpg
Σήμερα είδα σε ένα blog άλλο δίλημμα:

iphonevsstone.jpg

:flipout::flipout::flipout:

παιδια υπαρχει προγραμματακι για omnia αναγνωρισης μουσικων κομματιων οπως στο iphone? ( ή το truck id στα sony ericcsson?)

παιδια υπαρχει προγραμματακι για omnia αναγνωρισης μουσικων κομματιων οπως στο iphone? ( ή το truck id στα sony ericcsson?)
σουττττττ..... θα σ'ακούσει κανείς και θα αρχίσουμε πάλι....:flipout::flipout::flipout:

Εγώ eNeRGy που είχα το Destinator 7 σε PPC (HP) μπορώ να πώ ότι με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Ήταν σχετικά αργό μιας και είχα τα Win6.1 με ρώσικη βοήθεια, αλλά δεν έχανε τπτ και ήταν αρκετά γρήγορο. Και το τηλέφωνο δούλευε κανονικά όταν είχα το GPS.
Φαντάζομαι στο Samsung θα σπέρνει.
Και κλασικά αλα PC, όταν βγει κάτι νεότερο, η αναβάθμιση γίνεται άμεσα και δωρεάν.