Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Φίλε μου, αν παρατήρησες δεν έκανα quote το μήνυμα σου, άρα δεν απαντούσε σε εσένα συγκεκριμένα. Μια άποψη έλεγα...Ω, ρε μάνα μου, δεν είναι να ανοίξει το στόμα του κανείς σε thread σχετικό με το iphone και ανεξαρτήτως του τι λέει, αμέσως πέφτετε να τον φάτε.
Με τη φόρα που έχετε πάρει και καλό λόγο να πει κανείς για το, πάλι τα ίδια ʽακούειʼ.
Βρε Μιχάλη, σχολίασα εγώ το iphone και μου απαντάς (για νιοστή φορά) γιατί είναι ότι καλύτερο υπάρχει;
Ειλικρινά relax παιδιά, καταντάει γελοία η ιστορία.
Στο θέμα μας:
Εγώ είπα απλά ότι αισθάνομαι μ@λ@κας που έδωσα 400 Ευρω για να αγοράσω το ipod touch και που μου ζητάει αλλά 10 η Apple για firmware update.
Και προφανώς δεν είναι το θέμα τα 10, 20 ή 1000 Ευρώ, είναι η όλη, κατά τη γνώμη μου απολύτως γύφτικη και τσίπικη, λογική.
Να ήταν καμιά εταιρία που πουλάει ένα προιον με ελάχιστα περιθώρια κέρδους (όπως πολλές άλλες), να το καταλάβω (να πληρώσω για ανάπτυξη software).
Αλλά εδώ μιλάμε για τον ορισμό του ακριβώς αντιθέτου!
ΥΓ Τα σχόλια δε περί ʽαντιγραφώνʼ για κακή σου τύχη, τα έκανες μάλλον στον λάθος άνθρωπο (ναι, καταλαβαίνω ότι λογικά ήταν μία γενική αναφορά, αλλά, μιας και ήταν απάντηση στο post μου, το λέω).