Η ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ!!

Ευχαριστώ.....:chinscratch:...από τιμές είδα ότι έχει καλές...αλλά αυτό με την εγγύηση δεν μου ακούγεται καλό....θα δούμε..

Παρεπιπτώντος....μου πέρασε και μια άλλη ιδέα από το μυαλό.....

...να πάρω μια μικρή και φτηνή για τη δουλειά μου...π.χ. γύρω στα 120-150 ...ούτως ή άλλως, θα την φάει η σκόνη...

...και να χτυπήσω την....

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663237

...με 6 άτοκες, για την διασκέδασή μου...

...τι λέτε...???...θα είναι ζόρικη για κάποιον άσχετο...????...λέτε να κολλήσω κανένα μικρόβιο σαν το δικό σας...???...:flipout::flipout:

...ή να πάρω την TZ3 ...ή ....ΤΖ5....και να ξεμπερδεύω....:ears:

Εάν θέλεις φθηνό και αξιόπιστο πάρε την Canon 720is (170 ευρώ) και ξεμπερεύεις. Όταν νιώσεις ότι χρειάζεται κάτι ανώτερο (μάλλον διαφορετικό, ανώτερη δεν είναι, μιλάμε ιδίως για τον ευρυγώνιο φακό, αυτό είναι το μεγάλο ατού της), παίρνεις και την TZ5 που θα έχει πέσει κάτω από τα 200!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ!!

...να πάρω μια μικρή και φτηνή για τη δουλειά μου...π.χ. γύρω στα 120-150 ...ούτως ή άλλως, θα την φάει η σκόνη...

...και να χτυπήσω την....
:flipout::flipout:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562728

θαρω πως θα κανεις την δουλεια σου πολυ καλα.
αλλα επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα καλυτερα να ακουσεις τα αλλα τα παιδια.

Λοιπόν, στα 449 η Olympus δίνει πλέον την E-510 μαζί με το φακό του kit (14-42).

http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=1&corp_id=6&pr_id=2348

Όμως...:guitarist:

Η Nikon D60 με τον 18-55, έχει πέσει πλέον στα 511.

http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=5118

Ιδιαίτερα αν ο φακός είναι ο VR δεν το συζητάω.
Καταλαβαίνω ότι ξεφεύγεις 60 από το budget σου, αλλά αφού θα την πάρεις με 6 άτοκες είναι 10 παραπάνω η δόση.

Θα την έχεις καιρό οπότε πιστεύω πως αξίζει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ!!

Εάν θέλεις φθηνό και αξιόπιστο πάρε την Canon 720is (170 ευρώ) και ξεμπερεύεις. Όταν νιώσεις ότι χρειάζεται κάτι ανώτερο (μάλλον διαφορετικό, ανώτερη δεν είναι, μιλάμε ιδίως για τον ευρυγώνιο φακό, αυτό είναι το μεγάλο ατού της), παίρνεις και την TZ5 που θα έχει πέσει κάτω από τα 200!

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Send.

Και θα υπερθεματίσω λέγοντας ότι μόλις σου μπει το μικρόβιο (αν σου μπει) πας για μια φθηνή Dslr...όπως D60 ας πούμε.

Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες....

....η τελευταία μου απορία αφορά τις εγγυήσεις και τα καταστήματα....

....για παράδειγμα ποτέ δεν θα αγόραζα τηλεόραση από κατάστημα, που δεν έχει εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας..καλώς ή κακώς, έτσι νοιώθω ότι πρέπει να κάνω....

... όμως οι τιμές των καταστημάτων (γνωρίζω ότι προσφέρουν δικιά τους εγγύηση και όχι Ελληνικής Αντιπροσωπείας) που αναφέρει ο φίλος Δημήτρης...είναι από 20, εως 30%, χαμηλότερες από την χθεσινή μου έρευνα αγοράς...

...θα πρέπει να ανησυχώ για τις φωτογραφικές μηχανές, όπως και στις τηλεοράσεις...???...ή να αλλάξω ρότα...???

Re: Απάντηση: Η ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ!!

....η τελευταία μου απορία αφορά τις εγγυήσεις και τα καταστήματα....

... όμως οι τιμές των καταστημάτων (γνωρίζω ότι προσφέρουν δικιά τους εγγύηση και όχι Ελληνικής Αντιπροσωπείας) που αναφέρει ο φίλος Δημήτρης...είναι από 20, εως 30%, χαμηλότερες από την χθεσινή μου έρευνα αγοράς...

...θα πρέπει να ανησυχώ για τις φωτογραφικές μηχανές, όπως και στις τηλεοράσεις...???...ή να αλλάξω ρότα...???

Δεν βλέπω τον λόγο να πληρώσεις κάτι 30% ακριβότερα...μην τύχει και χαλάσει.
Και κάποιες συγεκριμένες αντιπροσωπίες (ονόματα δεν λέμε) να σου βγάλουν την πίστη για να αποδεχθούν την εγγύηση.....

Αν χαλάσει (σπάνια περίπτωση στις φωτογραφικές και ειδικά στις compact) πιθανότατα η ζημία να κοστίζει λιγότερο από το ποσό που προπλήρωσες (αυτό σημαίνει εγγύηση) για να επισκευαστεί αν τύχει και χαλάσει.

----------------------------------------------

Η αναλογική μου Slr χάλασε βαθιά εκτός εγγυήσεως...(7-8 χρόνια)....και με 30 euro ξαναφτιάχτηκε σαν καινούρια.

Καμμία από τις ψηφιακές μου δεν έχει χρειαστεί την εγγύηση της, με την πιο παλιά να είναι...5ετίας.
Εκτός εγγύησεως δηλαδή.

Το υποψιάστηκα...αλλά ήθελα και μια συμβουλή από κάποιους ποιο έμπειρους....οπότε 'βουρ στο πατσά'....:flipout:

...σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια...-bye-