Η ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ

Μια φορά κι έναν καιρό ρώτησε ένας νέος την καλή του: "Θα µε παντρευτείς;" Εκείνη απάντησε: "ΟΧΙ"

Κι από τότε το παλικάρι ζει ευτυχισµένα, ßλέπει ποδόσφαιρο, πίνει µπύρες, έχει κάνει πολλά λεφτά και πάει όπου γουστάρει!

THE END :ernaehrung004:

Μια φορά κι έναν καιρό ρώτησε ένας νέος την καλή του: "Θα µε παντρευτείς;" Εκείνη απάντησε: "ΟΧΙ"

Κι από τότε το παλικάρι ζει ευτυχισµένα, ßλέπει ποδόσφαιρο, πίνει µπύρες, έχει κάνει πολλά λεφτά και πάει όπου γουστάρει!

Σταμάτη...:flipout:
τυχερός ο π@στης..:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Η ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ

Να υποθέσω πως όλα εκείνα τα μυστήρια &szlig &micro κλπ είναι γυναικείος δάκτυλος ,´ίσως κάποιο γυναικείο πνεύμα του φόρουμ ;
Tα &micro Είναι σαν το «χικ» από την μπίρα[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]:ernaehrung004:[/FONT]

Tί θέλει να πεί ο ποιητής?...

Πάντως η ιστορία σου δεν είναι μοναδική, ξέρω κι άλλη:

Μια φορά κι έναν καιρό ρώτησε μια κοπέλα τον καλό της: "Θα με παντρευτείς;" Εκείνος απάντησε: "ΟΧΙ"

Κι από τότε η κοπέλα ζει ευτυχισμένη γιατί δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν, δε χρειάζεται να καθαρίζει τις τσαπατσουλιές κανενός, ούτε να μαγειρεύει τα αγαπημένα κάποιου! Πάει καθημερινά για ψώνια με τις φίλες της και κάνει δώρα μόνο στον εαυτό της!

Κι έζησε αυτή καλά κι εμείς... ευχόμαστε να ήμασταν στη θέση της!

Επίσης, να δω το "νέο" σου όταν η τηλεόραση θα έχει πιάσει 3 δάχτυλα σκόνη και δε θα φαίνεται πια ούτε το χρώμα της φανέλας των παικτών ή όταν το βουνό από τα άδεια κουτάκια μπύρας θα έχει φτάσει στο ταβάνι!! :flipout:

Re: Απάντηση: Η ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ

Επίσης, να δω το "νέο" σου όταν η τηλεόραση θα έχει πιάσει 3 δάχτυλα σκόνη και δε θα φαίνεται πια ούτε το χρώμα της φανέλας των παικτών ή όταν το βουνό από τα άδεια κουτάκια μπύρας θα έχει φτάσει στο ταβάνι!! :flipout:

XAXA!!!:flipout: :flipout:
Άψογη σε βρίσκω...Tέλειο! Άπειρα respects! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Μα ειπε "νεο", οχι "νεο και ανεργο".............-bye-

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Μα ειπε "νεο", οχι "νεο και ανεργο".............-bye-

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ασε που ως ελεύθερος , θα υπάρχουν πολλές που θα προμυθοποιούνται να καθαρίσουν την σκόνη από την τηλεόραση ή να πετάξουν τα κουτάκια μπύρας χωρις επιβάρυνση-bye-

Εγώ ξέρω οτι όσο ήμουν εργένης ήμουν βούτυρο και το σπίτι στην "τρίχα"!

Δηλαδή δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες..
Γιατί υποβαθμίζουν τόσο πολύ τον εαυτό τους?
Τις μπύρες τα άπλυτα κ.λ.π αντρικά "περιττώματα" μπορούν να τα καθαρίζουν οι καθαρίστριες..

Εγώ ξέρω οτι όσο ήμουν εργένης ήμουν βούτυρο και το σπίτι στην "τρίχα"!

Δηλαδή δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες..
Γιατί υποβαθμίζουν τόσο πολύ τον εαυτό τους?
Τις μπύρες τα άπλυτα κ.λ.π αντρικά "περιττώματα" μπορούν να τα καθαρίζουν οι καθαρίστριες..

Αμ εσυ τα ειπες χυμα. Τα θελει ο π.....ος σου !

Ετοιμασου τωρα, ερχονται..........:flipout::flipout::flipout:

Αμ εσυ τα ειπες χυμα. Τα θελει ο π.....ος σου !

Ετοιμασου τωρα, ερχονται..........:flipout::flipout::flipout:

Να έλεγα ψέματα βρε Χρήστο να τ'ακούσω..
Αλλά μην ξεχνάς, οτι δεν ήμουν αυτός που αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο..
Σωστά?;)