ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:Να ξανακάνω μια ερώτηση που είχα κάνει στο προηγούμενο φόρουμ:
Εχω φτιάξει 11 GB με τραγούδια σε AAC φορματ. Υπάρχει κάποιος γρήγορος τρόπος να τα μετατρέψω σε mp3; (μην μου πείτε να τα ξανακάνω όλα απ' την αρχή :bang: ).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:Μόλις σύνδεσα σήμερα το Ipod στο pc μου βρήκε ότι χρειαζόταν αναβάθμιση το software (είχα να το συνδέσω καιρό.) Με το που εγκαταστάθηκε η νέα έκδοση 1.2 πρόσεξα ότι υπάρχει επιλογή Φωτεινότητα μέσα από τις Ρυθμίσεις, οπότε δεν χρειάζεται ούτε πατέντες με reset ούτε τίποτα. Εχω το 60άρι.
Browser said:Τασο , ποση διαφορα εχει στην "ποιοτητα" το aac με το mp3 αν εχει, και υπερ ποιου???
Το εχεις δοκιμασει ?
Δ. Παναγιωτίδης said:σώπα ρε....
1.2 ?
Εγώ όμως δεν μπαίνω on line στην apple.
κατεβάζω από το laptop που δεν μπαίνει στο internet...
Αρα πρεπει να βρώ την έκδοση....
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:Δημήτρη ούτε εγώ μπήκα στην apple επί τούτου για να βρω αν υπάρχει αναβάθμιση. Οπως είπα, με το που σύνδεσα το ipod με το itunes (εννοείται ότι το Pc είναι online στο Internet) αμέσως μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω παλιά έκδοση στο Ipod και μου φόρτωσε την τελευταία.
Browser said:Δεν ειπα συγκριση με audio δισκακι Τασο.
Ειπα σε καλο συστημα, στο σπιτι σου ας πουμε, με το ιδιο κομματι γραμμενο στο ipod μια σε aac και μια σε mp3 , στο ιδιο bitrate, αν ακους διαφορα το mp3 με το aac ....
Δ. Παναγιωτίδης said:αυτές τις μέρες, μετά από αρκετή χρήση του προβληματίζομαι γιά τα εξής:
1. πως μπορεί κάποιος να γράψει ένα δίσκο στον οποίο τα tracks είναι συνεχόμενα μουσικά - η μουσική δεν διακόπτεται - χωρίς να μπάινει αυτό το ενοχλητικό κενό?
Μιχάλης said:Το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε με την καινούργια έκδοση του iTunes 7. Αν εξακολουθείς να έχει το αυτό πρόβλημα κατέβασε την καινούργια έκδοση και θα αναλάβει μόνο του να τακτοποιήσει τα τραγούδια που δεν πρέπει να έχουν κενό!:music-smiley-005:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.