Η Premier League στο πακέτο του Cosmote από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Re: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Παλι προηγειται ο ηχος...για γελια.

Αισθάνομαι πολύ Μ@@*%ας που δεν ανανέωσα το AL JAZEERA SPORT και έβαλα ΟΤΕ γιατί θα μου πρόσφερε HD που δεν μπορούσα πια να δω στο AL JAZEERA, αλλά τελικά ούτε στον ΟΤΕ βλέπω!!!!!!!

Ο ΣΚΑΪ δεν τρέχει τα αθλητικά του ΟΤΕ?ελπίζω να ξανακερδίσουν στον διαγωνισμό

Είναι πρόβλημά τους αυτό. Αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε stand by τεχνικός! Όπως μάλλον φαίνεται ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ!

Επεξεργασία:
Τα κατάφεραν.....

Last edited by a moderator:

Δεν υπαρχουν απλα τωρα ο ηχος ειναι πισω απο την εικονα...χαχαχαχα να σαι καλα ρε οτε...ενταξει το φτιαξαν κανονικα τωρα!

Ένα ακόμα λάθος που έκαναν! Ξέχασαν να βγάλουν από το λογότυπο το σήμα του HD.

Απάντηση: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Παντως αυτο ηταν το πρωτο παιχνιδι που υπηρχε κατι χειροτερο απο την εικονα...

Αν ειναι να δημιουργουνται τετοια προβληματα , καλιτερα να κανουν την μεταδοση απο το studio ... Τι τους θελουν τους απεσταλμενους ... ?

να ήταν μόνο το ματς καλά θα ήταν,η μετάδοση του οτε πήγε σε άλλο επίπεδο χθες με τον ήχο να πηγαίνει μια μπροστά απο την εικόνα μια πίσω,την εικόνα να γίνεται χειρότερη μετά το 30λεπτο
Το ίδιο γινόταν και στο Sky Italia με πολλά προβλήματα του ήχου και στο 2ο ημ. και εικόνας

Εγώ αρκετά χρόνια με Digitalb, Abu dhabi sports, All Jazeera sports, Tring sports ποτέ δεν είδα τέτοια προβλήματα! Και ξαφνικά εδώ και 2 εβδομάδες που έχω ΟΤΕ έχουν κάτσει όλα αυτά τα προβλήματα μαζεμένα και μάλιστα τα έχουν και άλλα πακέτα του εξωτερικού? Μήπως εκεί στον ΟΤΕ πρέπει να κάνουν κάτι? Το ότι η εικόνα δεν ήταν HD μετά το 30´λεπτό ήταν εύκολο να το καταλάβει κανείς αν γύριζε στο Ματς της Ρεάλ στο HD 2.

Είναι εντελώς εκνευριστικό πάντως να μην είναι συγχρονισμένος ο ήχος με την εικόνα. Απογοήτευση ήταν.

Μπαα η μίρλα είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο...
Σωστος!ακατανοητες οι διαμαρτυριες..νομιζω οτι θα ηταν και εντελως περιττο να ειχε δοθε με ενα κειμενο τρειλερ μια εξηγηση απο τον ΟΤΕ για τα τεχνικα προβληματα αφου ο καθενας απο εμας προτου κραξει θα μπορουσε να κανει ζαπινκ στο σκαι ιταλια και να δει οτι οτι το προβλημα ηταν κοινο..Επισης πρεπει να δειξει κατανοηαση και στην περιγραφη του αγωνα μιας και 2 φιλοι που ειχαν καιρο να τα πουν βρηκαν την ευκαιρια....

Απάντηση: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Ποιο ζάπινγκ στο sky italia; Νομίζετε ότι όλος ο κόσμος βλέπει παράνομα; Για το πακέτο του ΟΤΕ μιλάμε.

Ό,τι το χουμε κάνει λάστιχο το θέμα πάντως είναι αλήθεια... Ένα τρειλεράκι στο πάνω μέρος θα αρκούσε, σε αυτό συμφωνώ.

ΥΓ. Προφανώς ειρωνεύεται ο φίλος...

Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο από ΟΤΕ. Άλλωστε, τήρησαν μέχρι κεραίας αυτό που είχαν διαφημίσει:
" Η Premier League όπως δεν την έχετε ξαναδεί" :flipout:

..Επισης πρεπει να δειξει κατανοηαση και στην περιγραφη του αγωνα μιας και 2 φιλοι που ειχαν καιρο να τα πουν βρηκαν την ευκαιρια....
Αν και απεχθάνομαι τον Γιαννακόπουλο, ο τρόπος που διαχειρίστηκε την περιγραφή ο Σπυρόπουλος ήταν άψογος. Αν δεν κατέφευγε σε αστειάκια κι ολίγον τι παπαρολογία το παιχνίδι δεν θα βλεπόταν με τίποτα...

Μερικές φορές η μετάδοση στο FOX Sports Ιtalia HD κοβόταν και έμενε το λογότυπο του καναλιού όπως είναι όταν δεν δείχνει τίποτα.
Στο 2ο ημίχρονο έγινε 3 φορές αν θυμάμαι καλά.

Και αν έχει κάποιος Sky Italia δεν σημαίνει ότι βλέπει παράνομα....

Καθυστέρηση ήχου δεν είδα πάντως(αν και είχα βάλει αγγλική περιγραφή από talksport.com οπότε δεν άκουσα πάρα πολλή ώρα ιταλικά.).

Last edited: