Η Premier League στο πακέτο του Cosmote από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Re: Απάντηση: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το

Δορυφορικά maximum 1 αγώνα στις 5 το απόγευμα(Ελλάδας). Με εξαίρεση ίσως Christmas και Boxing Day.

Όλα τα ματς μόνο σε cable και iptv παρόχους εκτός Ευρώπης όμως.

Δορυφορικά πέρυσι είχε full το Abu Dhabi και στην αρχή φέτος το Αl Jazeera αλλά σταμάτησε.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε την διακοπή της Bundesliga.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Re: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

«Derby della Madonnina» έχει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ο ΟΤΕ και μεταδίδει από το ΟΤΕ Sport 1 στις 21:45 το μεγάλο ματς της Ιντερ με τη Μίλαν ενώ τη Δευτέρα 23/12 μεταδίδει το Αρσεναλ – Τσέλσι (22:00, OTE Sport 1).

gazzetta.gr

Χριστούγεννα με ντέρμπι, Λίβερπουλ και… Ολυμπιακό στον ΟΤΕ! Οι live μεταδόσεις της Premier League εν μέσω γιορτών!

Η Boxing Day στις 26 Δεκεμβρίου στην Αγγλία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με… μπάλα! Συν τη διπλή αγωνιστική, που διεξάγεται δύο και τρία 24ωρα μετά. Από τον ΟΤΕ στις 26, στις 28 και τις 29/12 θα μεταδοθούν συνολικά 13 παιχνίδια και ξεχωρίζουν φυσικά τα μεγάλα ματς Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ και Τσέλσι – Λίβερπουλ!

Συνάμα, ούτε ένα ούτε δύο αλλά τρία ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, θα καλυφθούν live από τον ΟΤΕ: την Πέμπτη 26/12 με τη Χαλ, το Σάββατο 28/12 με τη Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Πρωτοχρονιά με την Τότεναμ.

Πλήρη αγωνιστική έχει η Premier League και ανήμερα την Πρωτοχρονιά, με επτά ματς να μεταδίδονται live από τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ. Ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ ενώ Σίτι και Τσέλσι δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Πέμπτη 26/12
14:45 Χαλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (OTE Sport 1)
17:00 Γουέστ Χαμ – Αρσεναλ (OTE Sport 1)
17:00 Τσέλσι – Σουόνσι (OTE Sport 3)
17:00 Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ (OTE Sport 4)
17:00 Εβερτον – Σάντερλαντ (OTE Sport 5)
19:30 Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (OTE Sport 1)
Σάββατο 28/12
14:45 Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρόμιτς (OTE Sport 1)
17:00 Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (OTE Sport 1)
19:30 Κάρντιφ – Σάντερλαντ (OTE Sport 1)
Κυριακή 29/12
15:30 Νιούκαστλ – Αρσεναλ (OTE Sport 1)
15:30 Εβερτον - Σαουθάμπτον (OTE Sport 2)
18:00 Τσέλσι – Λίβερπουλ (OTE Sport 1)
18:00 Τότεναμ – Στόουκ (OTE Sport 2)
Τετάρτη 1/1
14:45 Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι (OTE Sport 1)
17:00 Σαουθάμπτον – Τσέλσι (OTE Sport 1)
17:00 Αρσεναλ – Κάρντιφ (OTE Sport 2)
17:00 Λίβερπουλ – Χαλ (OTE Sport 3)
17:00 Στόουκ – Εβερτον (OTE Sport 4)
17:00 Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ (OTE Sport 5)
19:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (OTE Sport 1)

gazzetta.gr

Για τον Ολυμπιακό προφανώς εννοεί τις μεταδόσεις της Μάντσεστερ.

Για 1/1 ειναι σωστα τα παιχνιδια?γιατι αυτη η αγωνιστικη παιχτηκε 30/11 με 1/12...αλλαξε η σειρα των αγωνων στον 2ο γυρο?

Απάντηση: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Ο ορισμός του παραπλανητικού τίτλου...!!!
Όχι βέβαια. Πριν από τη λέξη "Ολυμπιακό" υπάρχουν τρεις τελείες.

Για 1/1 ειναι σωστα τα παιχνιδια?γιατι αυτη η αγωνιστικη παιχτηκε 30/11 με 1/12...αλλαξε η σειρα των αγωνων στον 2ο γυρο?
Σωστά είναι. Ο δεύτερος γύρος της αγωνιστικής που αναφέρεις.

Last edited:

Ναι διαφημίζουν το αγγλικό ποδοσφαιρο(και καλά κάνουνε),αλλά για το αγγλικό κύπελλο και το αγγλικό λιγκ καπ κανουνε τον αλεκο ...δηλαδή τόσο ακριβό και ασύμφορο να πάρουμε τα δικαιώματα ;δηλαδή εγώ που θέλω να βλέπω αγγλικό πρωτάθλημα και κύπελλο πρέπει εκτός από τον ΟΤΕ που πληρώνω να ψάχνω να βρω που επιτέλους εκπέμπει το αλ τζατζιρα η το bein sports ;ούτε η νοβα τα έχει..αναγκάζομαι να πληρώνω 2 και 3 συνδρομές..αύριο νομίζω παίζει η Μπάγερν τελικό παγκόσμιων συλλόγων..πάλι τον αλεκο κανουνε..πέρυσι δεν τα έδειχνε κανονικά ο ΟΤΕ;μου φενεται μόλις τελειώσει η δέσμευση στον ΟΤΕ θα φάει μια διακοπή , και θα πάω να κάνω μια συνδρομή σε αλ τζατζιρα η κάπου αλλού κι ας πληρώνω παραπάνω ..τουλάχιστον θα τα έχω όλα..

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Την αγγλική premier διαφημίζουν. Αφού θέλεις να βλέπεις τα πάντα από Αγγλία, προφανώς θα χρειαστεί να κάνεις και άλλες συνδρομές.

Εσύ το θεωρείς σωστό να απευθύνονται σε κοινό που γουστάρει αγγλικό ποδόσφαιρο κ να έχουνε το πρωτάθλημα κ να μην έχει το κύπελλο κ το λιγκ καπ;πρόπερσι μέχρι κ το ετ 3 το έδειχνε..ποια συνδρομή θα χρειάστω;θα είναι στις 9 μοίρες όμως η θα χρειαστεί κ άλλη εγκατάσταση ;

Έχεις ανοίξει σχετικό θέμα. Όποιος ξέρει, θα σου απαντήσει εκεί.

Deloitte: 3,1 δισ. ευρώ, τα έσοδα της Πρέμιερ Λιγκ το 2012-13

Ρεκόρ εσόδων έκανε η Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2012-13, σύμφωνα με έκθεση της Deloitte. Το συνολικό ποσό από τις διαφημίσεις και τα τηλεοπτικά δικαιώματα διαμορφώθηκε στα 3,1 δισ. ευρώ.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Αν το πάρουμε από την οικονομική πλευρά, οι αριθμοί το υποστηρίζουν. Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με τα γούστα του κόσμου. Η Deloitte κάνει λόγο για αύξηση εσόδων κατά 21%, όμως αυξήθηκαν και τα κόστη για τους μισθούς των ποδοσφαιριστών, χωρίς να γίνεται λόγος για ποσά.

Αυτό που είναι πραγματικά αξιοσημείωτο είναι ότι 13 ομάδες του πρωταθλήματος εμφάνισαν κέρδη. Τη σεζόν 2011-12 οι κερδοφόρες ομάδες ήταν 3 λιγότερες, κάτι που σημαίνει ότι δεν κερδίζουν μόνο οι πρώτοι κι αυτό είναι απόδειξη ότι το πρωτάθλημα είναι οικονομικά υγιές.

Οι εκτιμήσεις της Deloitte αναφέρουν πως τα έσοδα των ομάδων πρόκειται να αυξηθούν κι άλλο, λόγω των νέων συμφωνιών που έχουν υπογράψει οι σύλλογοι με πολλές γνωστές εταιρείες.

sportandbusiness.gr

Ξερει κανεις γιατι εχει μικρυνει τοσο το γραφημα με τις ομαδες και το ρολοι πανω αριστερα στην οθονη;

Οντως έγινε ενοχλητικο

Πρέπει να υπάρχει δάκτυλος οφθαλμίατρου, δεν εξηγείται αλλιώς.
Από τα 3 μέτρα, τι βλέπεις:
1) Τις ομάδες που παίζουν?
2) Το σκορ?
3) Το λεπτό?
4) Το πουλί εντός της μπαλας, τι είναι?
α) αετός
β) κοράκι
γ) μπεκάτσα.

Αν έχεις απαντήσει λάθος έστω και σε μία ερώτηση, τράβα στον οφθαλμίατρο και γρήγορα!:beatnik2:

Σε ολα τα καναλια, πλην των Αγγλικων που εχουν δικα τους γραφικα, εχει μειωθει το σχετικο πλαισιο με το σκορ και το χρονομετρο.

Με πηραν χθες απο τη νοβα να μου κανουν προσφορα, και τους λεω εχετε χασει ολα τα σημαντικα σας προγραμματα και μου ζητατε και τοσα λεφτα; Και μου απαντάει οτι υπέγραψαν για την Αγγλία... Της λεω μα φέτος υπέγραψε με τον οτε και μου λεει ειναι επισημο απλα δεν υπαρχει ανακοινωση. Της λεω οκ γεια σας.

Περισυ,υπεγραψαν με ΟΤΕ.

ναι λαθος μου...

Ξερει κανεις γιατι εχει μικρυνει τοσο το γραφημα με τις ομαδες και το ρολοι πανω αριστερα στην οθονη;

Σε κάποιον αγώνα προηγούμενης αγωνιστικής (δεν θυμάμαι σε ποιόν) η κάμερα έδειχνε πολύ κοντά και σε κάποια σημεία στην απέναντι πλευρά ο ποδοσφαιριστής που είχε την μπάλα κρύβονταν απο το σήμα με τις ομαδες και το ρολοι. Ίσως έγιναν παράπονα στην Πρέμιερ Λιγκ. Εμένα πάντως με είχε ενοχλήσει!