Η Premier League στο πακέτο του Cosmote από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Re: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Μπα.Λόγω προγράμματος της αγωνιστικής επέλεξαν να δείξουν πιο πολλά ματς της Κυριακής.Αν και πίστευα ότι πάντα θα δείχνουν ένα ματς στις 5.

Εγω νομίζω ότι κάτι τρέχει. Στο site της Premier League και την επόμενη αγωνιστική στις 17.00 εχει 6 αγώνες και σε κανέναν δεν λέει οτι θα τον δείξει ο οτε. Ντροπή τους αν έγινε κάτι τέτοιο εγώ έβαλα οτε για την Premier League γιατί διαφήμιζαν ότι πήραν το ακριβό πακέτο της Premier League και δεν θα έχουμε το φαινόμενο της Νοβα που δεν έδειχνε αγώνες σε όλες τις ζώνες! (17.00 το Σάββατο).

Σίγουρα κάτι περίεργο συμβαίνει. Οι τούρκοι μέχρι τώρα μετέδιδαν 2 αγώνες των 17.00 και χθές μετέδωσαν μόνο ένα. Σήμερα πάλι θα μεταδώσουν 4 αγώνες ενώ ο ΟΤΕ τρεις.

Last edited:

Ημουν χθες σε μια συγκεντρωση.Ηταν ενας δημοσιογραφος του οτε εκει και τον ρωτησαν και ειπε οτι η premier league εχει ορο στο συμβολαιο ειδικα για το σαββατο να περιοριζει καποιες οχι ολες τι φορες τις μεταδοσεις και στους παροχους που εχουν το φουλ πακετο οπως ο οτε. Ειπε οτι αλλα σαββατα πχ θα ειναι φουλ οπως και πριν

Μακάρι για να δούμε. Πάντως τα προηγούμενα χρόνια επι ΟΤΕ δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο. Ίσως είναι καινούργιος όρος της premier league, παράλογος και αυτός!

παντως αυτο με τα σαββατιατικα των 17.00 ειχε γινει και οταν τα ειχε η nova στην τελευταια της χρονια αν θυμαμαι καλα η στην προτελευταια της και μετα. μια χρονια παντως δεν εδειχνε καθολου των 17.00.

Re: Η Premier League στο πακέτο του COSMΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 26/11 θα δείξει 3 ματς PL. Θα δείξει και ματς στις 17.00 (Λίβερπουλ - Σάντερλαντ) οπότε υποθέτω πως η μη μετάδοση αγώνων Σαββάτου στις 17.00 για δυο αγωνιστικές σερί ήταν προγραμματισμένη για να βγαίνουν οι συνολικές μεταδόσεις της χρονιάς.

Φίλε που είδες ότι το Σάββατο 26/11 θα δείξει ματς στις 17.00 (Λίβερπουλ - Σάντερλαντ)? Εγώ στο site της premiere league https://www.premierleague.com/fixtures δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Επίσης αν υπάρχει θέμα με τις συνολικές μεταδόσεις και ας πούμε οτι πρέπει να κόψουν κάποιους αγώνες για να βγαίνουν οι συνολικές μεταδόσεις της χρονιάς, με ποιό σκεπτικό επέλεξαν να δείξουν τον αγώνα west brom - burnley και όχι Crystal palace-man City ή Southampton-Liverpool! Μήπως βλέποντας ότι εδώ και καιρό, αρκετά Σάββατα στις 17.15 παίζουν πότε η Ρεαλ και πότε η Μπαρτσελόνα σκέφτηκαν να κόψουν την premiere league στις 17.00 και να γλυτώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ?

Δεν ξέρω που το βρήκε ο φίλος ο vierinia, αφού το επίσημο πρόγραμμα που υπάρχει στη σελίδα της Cosmote δεν πάει τόσες μέρες μπροστά (είναι εβδομαδιαίο), αλλά κοιτάζοντας π.χ. στο τηλεοπτικό πρόγραμμα που υπάρχει στο Sport24 εδώ, αναφέρει ότι πράγματι είναι προγραμματισμένο να το δείξει ζωντανά το COSMOTE SPORT 1 HD. Φυσικά, δεν γνωρίζω αν έχει δίκιο το site ή έχει γίνει λάθος. Επομένως, θα μπορέσουμε να το επιβεβαιώσουμε σε 4-5 μέρες από το επίσημο πρόγραμμα του Cosmote TV.

Καλά το Γουέστ Μπρομ.- Μπερνλι είναι Δευτέρα οπότε είναι λογικό να το δείχνει.

Δεν ξέρω αν απαντάς σ' εμένα, αλλά εγώ αναφέρομαι στο Λίβερπουλ - Σάντερλαντ (Σάββατο 26/11 στις 17.00) για το οποίο ρωτάει ο φίλος goudzos παραπάνω και όχι στο Γουέστ Μπρομ.- Μπέρνλι.

καλα, αυτο το τελευταιο παντως, υπερατλαντικη ματσαρα, θα το δουμε σιγουρα :D

υποτιθεται το μεγαλου ατου της πρεμιερ ειναι οι ισοδυναμες ομαδες και τα πολλα ντερμπυ/ανταγωνιστικα ματς,
αλλα οχι και γουεστ μπρομ - μπερνλι δευτεριατικο ματς ρε παιδια, ημαρτονννννννννννν

Ναι εντάξει είναι Δευτέρα αλλά στην λογική ότι πρέπει να δείξει 4 (απο 6 που έδειχνε) ματς απο αυτήν την αγωνιστική σίγουρα το ένα δεν θα έπρεπε να είναι το Γουέστ Μπρομ.- Μπερνλι. Και ξαναρωτάω γιατί όχι πάλι αγώνα το Σάββατο στις 17.00? Επίσης έχω στείλει 3 email στο cosmote tv για το θέμα και απάντηση ακόμα ΚΑΜΙΑ!

σωστοστ, νοβα γιναμε...

και καλα κοβουμε ματς για να εχουμε καβατζα για το τελος των πρωταθληματων... αντε να δουμε..

Εδειχνε 6 οταν υπηρχε και ματς τη Δευτέρα.Συνηθως ειναι 5.Πάντως εγω που βλέπω και τις μικρότερες ομάδες μου αρέσει να βλέπω τέτοια ματς Δευτέρα βράδυ.

Πάντως σύμφωνα με αυτό, το άλλο ΣΚ θα δείξει 6 ματς PL ενώ το Σάββατο 03/12 θα δείξει 2 ματς άλλα όχι στις 17.00. Δεν δείχνει πάντως να υπάρχει θέμα με τα δικαιώματα, εμένα μου φαίνεται καθαρά θέμα προγραμματισμού.

Άλλη μία απάντηση σε χρήστη του φβ.

"Niko καλησπέρα. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη μετάδοση για αύριο στις 17.00. Η Premier League διαθέτει συγκεκριμένο πακέτο μεταδόσεων για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (πλην της Μ. Βρετανίας και της Ιρλανδίας, όπου διατίθενται λιγότεροι αγώνες), το οποίο, κάθε σεζόν, περιλαμβάνει τουλάχιστον 205 live αγώνες. Αυτό το πακέτο προβάλλεται και στην Ελλάδα από την COSMOTE TV. Η επιλογή των live αγώνων γίνεται από τους διοργανωτές, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μικρού αριθμού αγώνων από την COSMOTE TV, για όλη την αγωνιστική περίοδο, για τους οποίους η επιλογή γίνεται ανάλογα με τη σπουδαιότητά τους.

Μαρία, Customer Care"

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με το φτωχό μου μυαλό, υπολογιζω ότι αυτοί οι επιπλέον αγώνες, πέραν των 205 του πακέτου, επιλέγονται τις πρώτες αγωνιστικές που η Cosmote προσπαθεί ακόμη να "πουλήσει" το "προϊόν" που λέγεται Premier League σε νέους συνδρομητές, καθώς και τις τελευταίες αγωνιστικές που το ενδιαφέρον είναι εντονότερο.