Η Premier League στο πακέτο του Cosmote από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

πραγματικα h premier ειναιι τρελη πορωση.ο οτε ανεβαινει 2 επιπεδα ποιοτικα με τη προσθηκη της.και ευτυχως η ενταση απο τη κερκιδα ειναι κομπλε γιατι φοβομουνα οτι θα τοχουν χαμηλα και θα μας ξενερωνανε.

Last edited by a moderator:
Φιλε υπαρχει λυση για την ενταση της κερκιδας...το γυρνας ατην αγγλικη μεταδοση που ειναι σουπερ.Μαλιστα σε ορισμενα παιχνιδια δεν εχει αγγλικη αλλα φυσικο ηχο απο το γηπεδο.Ειδικα τα παιχνιδια της St. Pauli ειναι απολαυση.

Είδα και εγώ σήμερα τη Λίβερπουλ και ευχαριστήθηκα ποδόσφαιρο.
Και η περιγραφή μια χαρά ήτανε.

Η ποιότητα εικόνας αύτη τη στιγμη στην Αρσεναλ είναι τραγικη!!

Είδα και εγώ σήμερα τη Λίβερπουλ και ευχαριστήθηκα ποδόσφαιρο.
Και η περιγραφή μια χαρά ήτανε.

+1

Θα λιώσουμε στον καναπέ φέτος με τόσες ματσάρες.

ΥΓ. Αρσεναλ-Αστον Βιλα 1-3 τώρα που μιλάμε...

ματσαρες και τα 2.αλλο αθλημα παιζουνε στην αγγλια.δε μπορει να λεγεται ποδοσφαιρο και το αγγλικο και το ελληνικο.

Η ποιότητα εικόνας αύτη τη στιγμη στην Αρσεναλ είναι τραγικη!!
Συμφωνώ μαζί σου! Έχοντας δεί τα τελευταία 2 χρόνια premiere league από το abu dhabi sports έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις. Η εικόνα στο μάτς της Liverpool ήταν καλύτερη.

στη 32 τηλεοραση samsung full hd που εχω ολα παιζουν ρολοι....παλια ειχα νοβα και πιστευω πως τα hd αθλητικα του οτε ειναι ενα σκαλι καλυτερα απο αυτα της νοβας....

Re: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Μετά και το ματς Swansea - Man. United έχω να πώ ότι δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος απο την εικόνα και δεν μου θύμιζε και πολύ HD. Γνώμη μου πάντα!!!! Ελπίζω αύριο να δούμε καλύτερη εικόνα.

Ναι η Μάντσεστερ είχε θέμα τηλεοπτικά και αγωνιστικά.

Παρα πολυ καλή καλυψη και με δυνατοτητα αγγλικης περιγραφης!Μετα απο χρονια ευχαριστηθηκα PL!!!!

Στα μαγνητοσκοπημένα αγγλική περιγραφή?

Να ρωτησω και γω κατι γιατι δυστυχως ελειπα χθες και δεν παρακολουθησα καθολου...Στο παιχνιδι των 5 που εδειξε (αρσεναλ-αστον βιλα) ο speaker ενημερωνε για την εξελιξη των αλλων παιχνιδιων που γινονταν στις 5;

Απάντηση: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.

Έχω ένα σύστημα 5.1 συνδεδεμένο σε ένα ενισχυτή Pioneer. Στην Ελληνική μετάδοση η περιγραφή του ήχου μαζί με την ατμόσφαιρα του γηπέδου ακούγονται απο τα 2 περιφερειακά. Με το που βάλω την Αγγλική μετάδοση η περιγραφή ακούγεται απο το αριστερό ηχείο μόνο. Γιατί συμβαίνει αυτό?

Σε Bluray ας πούμε το σύστημά μου είναι μια χαρά. Και οι διάλογοι απο το κεντρικό και τα εφέ απο τα πλαϊνα και τα πίσω.

Αν βοηθάει αυτό που θα πω είναι ότι ο δέκτης είναι συνδεδεμένος με HDMI με τον ενισχυτή μου.

Στα μαγνητοσκοπημένα αγγλική περιγραφή?

Στο Νοριτς -Εβερτον που εδειξε μαγνητοσκοπημενο ειχε κανονικα επιλογη αγγλικης περιγραφης.

Στα μαγνητοσκοπημένα γίνεται. Στα live όχι.

Απάντηση: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Και στα live.Τώρα την Τσέλσι την βλέπω με Αγγλικό ήχο.

Τι?

Είσαι σίγουρος.

Το είδες και σε άλλο ματς?

Πρωτάκουστο είναι. Κανένας δεν έχει αγγλικά πλην των βρετανικών και των αράβων.

Και στο Σεβίλλη - Ατλέντικο τώρα έχει και αγγλική περιγραφή.