Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ , ΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.

artist_banner_mbd1.jpg

MY BRIGHTEST DIAMOND - Bring me the workhorse.
Πωπω, ανυπόφορη μελαγχολία. Και απολύτως αδιέξοδη. Κομμάτι με κομμάτι, κυριολεκτικά βούλιαξα… μέχρι που αδυνατούσα να αλλάξω πλευρά.
Πραγματικά υπέροχο, στις δύο ακροάσεις την πρώτη μέρα και μία την επόμενη, μου ήταν δύσκολο να κρατήσω αποστάσεις από τα τραγούδια της Worden, τόσο που αμέσως μετά, χωρίς εμφανή αιτία, απευθυνόμενος στο έτερο ήμισι ζήτησα συγνώμη για όσα είμαι, αφήνοντας έκπληκτο το πλήθος (My Brightest Family) –ίσως σε μιά πιο ψύχραιμη στιγμή…
Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε υποτασικούς!
Ακούστε το συνοδευμένο με κάτι πιο σπινταριστό (εγώ διάλεξα the nostalgia 77 - impossible equation), για να μην σας κορνάρουν κάθε άναμα του πράσινου.

Μετά την ακρόαση και του πρώτου τους έχω βεβαιωθεί πια.
Τέτοια μπάντα δεν έχω ξανακούσει ποτέ.
Είναι αδιανόητο το πως παίζουν.
Το καλύτερο καράτε ever.
Νο 1 σε όλες τις ροκ λίστες τα τελευταία χρόνια.
Μη τσιμπήσετε όσοι δεν αντέχετε ορυμαγδούς, καταστροφές, king kong size βάρεμα.
Πολύ δύσκολα πράγματα για μη εκπαιδευμένα αυτιά.
Ένα εσωτερικό Γκουαντάναμο όπου παρακαλάς να σταματήσουν τα βασανιστήρια και μόλις αυτά
ολοκληρωθούν, ικετεύεις να ξαναρχίσουν.
Sm και εθισμός στον πόνο.
Ανοίξαμε μεγάλες δουλιές.

Last edited:
Τζίμη, τι κάφροι είναι αυτοί οι Big Business βρε παιδί μου!

Ούτε το μισό δίσκο δεν άντεξα.
Θ' ακούσω και τ' άλλα δυο και θα επανέλθω.

Τώρα στα γενέθλια θα σου τα ψάλλω ένα χεράκι!

Υπάρχει κόλπο Στέργιε.

Πλακώνεται ο Τρομάρας με τον Μασκοφόρο εκδικητή. Λόγω εκπαίδευσης που περιλαμβάνει σπάσιμο τσιμεντόλιθων, κεφαλοκοπάνηματα σε ξύλινες επιφάνειες, λύγισμα σιδερόβεργας με το στήθος ή μπούτι και άλλα, ότι και να γίνει στο ρίνγκ δεν τους πτοεί.
Εάν μπω εγώ και με πιάσει απλά ο μασκοφόρος εκδικητής , με σηκώσει και με πετάξει στη γραμματεία, θα τη βγάλω στην εντατική για κανά μήνα.

Άρα χρειάζεται πρώτα εκπαίδευση.

Στέργιε ,σηκώνεις το πάπλωμα και βγάζεις από το κρεββάτι μία σανίδα. Τη βαράς ανελέητα. Μόλις τα καταφέρεις να τη σπάσεις ,τσακώνεσαι και με τις άλλες.
Μετά διαπληκτίζεσαι με το σύνθετο.
Μόλις διαλύσεις και το ψυγείο, βάλε ξανά το άλμπουμ.
Θα σου φανεί ουράνια μελωδία.

Στέργιο έχει και καλύτερο κόλπο για τους Big Business και του ομοίους τους . Θα εκθέσεις τα αυτάκια σου σε θόρυβο 160 db . Μόλις η ακοή σου μειωθεί στο 2% της φυσιολογικής για την ηλικία σου , θα το ξαναακούσεις . Τότε θα σου φανεί ουράνια μελωδία όντως . Βέβαια τότε δεν θα ακούς σχεδόν τίποτα . Η τέχνη όμως θέλει θυσίες .

Υπάρχει και άλλος τρόπος.

Ένα βράδυ που θα πιω σαν το φίδι και θα γυρίσω σπίτι λάσπη, θα το βάλω να το ακούσω.
Και πάλι ουράνια μελωδία θα μου φανεί.

Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ View Post

MY BRIGHTEST DIAMOND - Bring me the workhorse.

Πολύ πολύ καλό, indeed !

Υπάρχει κάποια έλλειψη του CD των Big Business, γιατί και στο μεγάλο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας δεν μπόρεσα να το βρω;

Υπάρχει κάποια έλλειψη του CD των Big Business, γιατί και στο μεγάλο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας δεν μπόρεσα να το βρω;

Δεν είναι και από τα εύκολα να βρεις σίγουρα.
Παίξε με διαδίκτυο (στο play υπάρχει).

Μπορεί το φθινόπωρο να γίνει το θαύμα.
Ήδη έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι support στους TOOL ,στις αρχές του Σεπτέμβρη θα είναι οι BIG BUSINESS.
Eάν συμβεί κάτι τέτοιο θα ''κλείσουμε'' σαν μουσικόφιλοι για πολλά χρόνια.
Θα καεί η Μαλακάσα και δεν έχει μείνει και πράσινο ρε γαμώτο.
Το τρομερό στην υπόθεση είναι πως πάντα οι TOOL επιλέγουν πολύ βαριές μπάντες για support.
Νομίζω πως πλησιάζει η ώρα για όλους τους Έλληνες να μάθουν πια είναι η σημαντικότερη μπάντα στις μέρες μας.
Αν και είναι αδιανόητο να βγει ο ήχος των BB live.
Aλλά δεν τρέχει και τίποτα.

Αρχίζω άμεσα προπόνηση. Χάνω κιλά και πέφτω από ελεγχόμενα ύψη.
Η διάθεση για stage diving έχει φουντώσει τώρα στα γεράματα.
Τους από κάτω λυπάμαι.

Άμα βρω να αγοράσω πανοπλία, θα έρθω κι εγώ!

Να δω μήπως μου αλλάξεις γνώμη για τους Big Business...

Υ.Γ. Άκουσα το Burning Paris. Σούπερ!