δυστυχως δεν εχω ιδεα τι ειναι Q, στα Σουηδικα ειναι 2 με 3 λεξεις που αρχιζουν με αυτο το γραμμα.
αχαχαχαχαχα, γιατι την γυαλισες? Την πηγες βολτα η τι καμαρωνες?
Καλορίζικο.
Αν θες να το δοκιμάσει σε κούτα μπορείς να πάρεις την δικιά μου στα ~135 λίτρα.
Μη δοκιμάσεις την 620Α. Θα παιδευτείς άδικα (μιλάω εκ πείρας).
Βέβαια σε BR καμπίνα θα ήθελα πολύ την παρακάτω αλλά είναι αρκετά δύσκολη κατασκευή, ίσως και να την προσπαθήσω στη θέση τoυ Yamamoto!!!!
Όσον αφορά τα ηχεία πλέον κατάλαβα τι σημαίνει 15" ο ήχος τους είναι τεράστιος το μπάσο τους επίσης τεράστιο (παρόλο που δεν κατεβαίνει πολύ βλέπε ΟΒ)!!! Για πρώτη φορά νιώθω τα μεγάλα όργανα να είναι μεγάλα! Τέλος να πω ότι ούτε 100 ώρες δεν έχουν στο ενεργητικό τους τα ηχεία και τα crossover (δυστυχώς τα woofer είναι καινούργια της GPA και τα tweeter της Sound Speaker Repair και το crossover Jeff Markwart's δηλαδή μόνο Altec δεν είναι)!!
'Αγνωστο!
Έτσι αγοράστηκαν από κατάστημα στην Ολλανδία!
Ξαναμαγνητίστηκαν >> αυτό δεν το ρώτησα αλλά με έβαλε σε σκέψεις μετά όταν τα έψαξα λίγο... δεν ξέρω αν γίνεται και τώρα με τα μεγάφωνα περασμένα αλλά και που μπορεί να γίνει εδώ στην Ελλάδα !!
Τσεκαρισμένα στο αυτί και δεξί-αριστερο κανάλι και σε μονό δεν υπάρχουν διαφορές, ακλόνητος εστιασμός στο κέντρο και άψογη στερεοφωνία σε στέρεο και το Dcr τσεκαρισμένο με καλό πολύμετρο και είναι ματσαρισμένα!
ωραια τοτε, συγχαρητηρια, ειχα 2 ζευγαρια καποτε. Ακουγονται οπως τα γραφεις, νομιζω τα καλυτερα 604, ειχα και τα Η αλλα ειναι στην Αθηνα τωρα σε εναν φιλο. Τα μικρα κουτια ειναι καλυτερα αν και εχουν λιγωτερο μπασο. Δεν θυμαμαι τον τυπο τους τωρα, τα 620 ειναι δραμα οπως γραφει και ο Μορφεας.