ευχαριστώ, την αποδέχτηκα.
Ξέρεις πως αλλάζω τον τίτλο ''your photos'' δίπλα από την φωτογραφία μου?
ευχαριστώ και πάλι
Δεν θα τις δεις πλέον, διότι έκανα παρέμβαση. Ζήτησα παρέμβαση ως διαχειριστής αυτής της κατηγορίας στο avclub, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν φωτο που μπαίνουν εδώ να εμφανίζονται αλλού με άλλη ταυτότητα, όταν μάλιστα εμείς έχουε το ίδιο αρχείο σε πλήρη διάσταση, στο raw και το ίδιο exif. Μετά τα πόστα που έβαλαν τον τελευταίο καιρό οι εταιρείες λογισμικού στα ελληνικά fora, πλέον τέτοιες καταγγελίες τις διεκπεραιώνουν αμέσως.
Και δεν μπορεί να πει κανείς και τίποτε όταν στο exif λέει SD14. Ποιός άλλος έχει;;
άσχημο πράγμα, να έχεις βγάλει τα μάτια σου στο photoshop μπας και βελτιώσεις λίγο την φωτογραφία, που μπορεί να έχεις ''ιδρώσει'' για να την βγάλεις και ένας... ανεγκέφαλος να την παρουσιάζει ω δικιά του μετά.
Έχω υπόθεση κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας στα δικαστήρια. Κάποιος θεώρησε καλό να χρησιμοποήσει φωτογραφίες μου χωρίς να πάρει άδεια και να προχωρήσει σε εμπορική πράξη (έκδοση). Καθαρή παράβαση του 2121/93 δηλαδή!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.