Η πρώτη μου virtual γκαλερί

Re: Απάντηση: Η πρώτη μου virtual γκαλερί

ευχαριστώ, την αποδέχτηκα.
Ξέρεις πως αλλάζω τον τίτλο ''your photos'' δίπλα από την φωτογραφία μου?

ευχαριστώ και πάλι

έχω την εντύπωση ότι δεν αλλάζει....μπορείς να στείλεις και e mail στα "κεντρικά" του flickr μήπως και το αλλάξουν αλλά δεν νομίζω....είναι σταθερό για όλους.....

Πολύ καλός!!!Πειράζει που εμένα δεν μ´άρεσαν τόσο οι Δερβίσιδες όσο η βάρκα με το ηλιοβασίλεμα στη Φρεατύδα;:grinning-smiley-043

Φίλε μου αντί να συνεχίσεις στο flirck και να κουρσέψουν όλοι (είδα ήδη 2 δικές σου να πηγαίνουν βόλτα με άλλα ονομάτα σε άλλο ελληνικό φόρουμ που ασχολείται με κινητά) δεν συνεχίζεις στα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22368 .

Με πολύ χαρά θα δεχθούν τις φωτογραφίες σου (πιστεύω)

ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Σε ποιό φόρουμ τις είδες, να δω και να γελάσω!

Δεν θα τις δεις πλέον, διότι έκανα παρέμβαση. Ζήτησα παρέμβαση ως διαχειριστής αυτής της κατηγορίας στο avclub, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν φωτο που μπαίνουν εδώ να εμφανίζονται αλλού με άλλη ταυτότητα, όταν μάλιστα εμείς έχουε το ίδιο αρχείο σε πλήρη διάσταση, στο raw και το ίδιο exif. Μετά τα πόστα που έβαλαν τον τελευταίο καιρό οι εταιρείες λογισμικού στα ελληνικά fora, πλέον τέτοιες καταγγελίες τις διεκπεραιώνουν αμέσως.

Και δεν μπορεί να πει κανείς και τίποτε όταν στο exif λέει SD14. Ποιός άλλος έχει;;

Δεν θα τις δεις πλέον, διότι έκανα παρέμβαση. Ζήτησα παρέμβαση ως διαχειριστής αυτής της κατηγορίας στο avclub, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν φωτο που μπαίνουν εδώ να εμφανίζονται αλλού με άλλη ταυτότητα, όταν μάλιστα εμείς έχουε το ίδιο αρχείο σε πλήρη διάσταση, στο raw και το ίδιο exif. Μετά τα πόστα που έβαλαν τον τελευταίο καιρό οι εταιρείες λογισμικού στα ελληνικά fora, πλέον τέτοιες καταγγελίες τις διεκπεραιώνουν αμέσως.

Και δεν μπορεί να πει κανείς και τίποτε όταν στο exif λέει SD14. Ποιός άλλος έχει;;

Μακάρι να μην ξαναπαρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα, αλλά μετά από αρκετά χρόνια που βλέπω να αντιγράφουν κάποιες ιστοσελίδες μου τόσο στο internet όσο και σε περιοδικά και βιβλία, βαρέθηκα πια και ούτε καν ασχολούμαι... Έχει πάρει τέτοια έκταση το πρόβλημα που απαιτεί δυσανάλογα χρονοβόρα και ψυχοφθόρα ενασχόληση.

άσχημο πράγμα, να έχεις βγάλει τα μάτια σου στο photoshop μπας και βελτιώσεις λίγο την φωτογραφία, που μπορεί να έχεις ''ιδρώσει'' για να την βγάλεις και ένας... ανεγκέφαλος να την παρουσιάζει ω δικιά του μετά.

άσχημο πράγμα, να έχεις βγάλει τα μάτια σου στο photoshop μπας και βελτιώσεις λίγο την φωτογραφία, που μπορεί να έχεις ''ιδρώσει'' για να την βγάλεις και ένας... ανεγκέφαλος να την παρουσιάζει ω δικιά του μετά.

Και που να δεις να σου αντιγράφουν ολόκληρο το site απλά και μόνο για να του βάλουν τις διαφημίσεις τους τριγύρω...

Τουλάχιστον όταν σε αντιγράφουν έχεις μια σαφή ένδειξη ότι έχεις κάνει κάτι μάλλον αρκετά καλό! ;)

Έχω υπόθεση κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας στα δικαστήρια. Κάποιος θεώρησε καλό να χρησιμοποήσει φωτογραφίες μου χωρίς να πάρει άδεια και να προχωρήσει σε εμπορική πράξη (έκδοση). Καθαρή παράβαση του 2121/93 δηλαδή!!

Έχω υπόθεση κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας στα δικαστήρια. Κάποιος θεώρησε καλό να χρησιμοποήσει φωτογραφίες μου χωρίς να πάρει άδεια και να προχωρήσει σε εμπορική πράξη (έκδοση). Καθαρή παράβαση του 2121/93 δηλαδή!!

Ελπίζω να μην έμπλεξες με καμιά εταιρεία συνηθισμένη σε παρόμοια πρακτική που θα προσπαθήσει να σε εξαντλήσει σε διαδοχικές δίκες - εφέσεις κλπ. για να πετύχει φτηνό συμβιβασμό...