Η πρώτη μου virtual γκαλερί

Φίλε yannakas και μόνο σαν προσπάθεια σου αξίζουν πολλά μπράβο. Το Link δεν μπορώ να το ανοίξω, λόγω του ότι βρίσκομαι στη δουλειά. Θα το δω μόλις πάω σπίτι, και θα σου πω εντυπώσεις...

Φίλε yiannakas, συγχαρητήρια! Είναι εξαιρετικές όλες. Ιδιαίτερα μου άρεσαν οι εξής: phoenix Glifada, rain cooling και Greece Ydra canon. Η Greece Spetses sunset μου φάνηκε κάπως κουνημένη.

Φιλε yannakas μπραβο! πολύ ωραίες όλες. Να είχε και ελληνική γλώσσα, αφού έχει τόσες άλλες...;
Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι: 3, 6!!!, 9, 11, 12, 13, 16, 17.
Η κουνημένη είναι πανέμορφη, υποδεικνύοντας οτι η φωτογραφία καλό είναι να βλέπει πρός την τέχνη μάλλον παρά προς την τεχνική-τεχνολογία (και αποδεικνύοντάς το). :ernaehrung004:

Να είχε και ελληνική γλώσσα, αφού έχει τόσες άλλες...;

βάζω στα αγγλικά τις επικεφαλίδες μπας και τσιμπήσουμε κανά ξένο να έρθει στην ελλαδίτσα το καλοκαίρι για να βγάλουμε και κανά φράγκο!

παδιά ευχαριστώ, τώρα μου λείπει ένας πιο φωτεινός φακός για την sigma sd14. Παρήγγειλα αντάπτορα για να βάλω έναν m42

ωραιες ληψεις. Μπραβο! Η φλουταρισμενη με τους δερβισιδες ειναι μαλλον η πρωτη μου επιλογη.

οι φωτογραφίες με τους δερβίσηδες βγήκαν με την fuji f31, που αν και κόμπακτ, βάζει κάτω την sigma sd14 στα υψηλά iso.

Είχε χαμηλό φωτισμό και βγήκαν χωρίς σταμπιλάϊζερ και τρίποδο αλλα με iso 1600 και σταθερό χεράκι. Το φλας απαγορευόταν.

Απάντηση: Re: Η πρώτη μου virtual γκαλερί

Φίλε yannakas και μόνο σαν προσπάθεια σου αξίζουν πολλά μπράβο. Το Link δεν μπορώ να το ανοίξω, λόγω του ότι βρίσκομαι στη δουλειά. Θα το δω μόλις πάω σπίτι, και θα σου πω εντυπώσεις...

Μπράβο Γιάννη. Υπέροχες...
Τις κοιτάω ξανά και ξανά, και είναι η μια καλύτερη από την άλλη...

φίλε Γιάννη ελπίζω να αποδεχτής το "contact" που σου έκανα στο flickr.....πολύ καλή δουλειά.....η συγκεκριμένη με τους φοίνικες ειναι εντυπωσιακή.....

Last edited:
ευχαριστώ, την αποδέχτηκα.
Ξέρεις πως αλλάζω τον τίτλο ''your photos'' δίπλα από την φωτογραφία μου?

ευχαριστώ και πάλι