Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του AvClub για 2010

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Αγαπητοί κύριοι των μικρών και μεγάλων πιάτων όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το AVCLUB διοργανώνει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτας για το 2010.

Όσοι φίλοι της Αθήνας θέλετε να παρευρεθείτε περάστε από εδώ και δηλώστε συμμετοχή ...

Πληροφορίες για το που πως και πόσο θα τις βρείτε στο πρώτο ποστ του νήματος !!!

Για τους φίλους της Βόρειας Ελλάδας η πίτα θα γίνει στην Θεσσαλονίκη και θα σας ενημερώσει ο Alex T.

Ευχαριστώ και περιμένω να τα πούμε από κοντά-bye-

Last edited by a moderator:
Στην εκδήλωση μετά από πρόσκληση μας θα παραστεί και ο Arno του "Digital TV Info" οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τον βομβαρδίσουμε με τις ερωτήσεις μας....

Δεν βλέπω και πολλούς δορυφορικάριους να έχουν όρεξη να τα πούμε από κοντά.....

Μας έπιασαν τα κρύα ???? :D

10 τυχεροί μπορεί να κληρωθούν από μία ετήσια συνδρομή στο "Digital TV Info" ο καθένας ....

Last edited:
Δεν βλέπω κίνηση από τους φίλους των δορυφορικών...... δεν έχετε απορίες που μπορεί να σας λύσει ο Arno από κοντά ????

Α και εδώ τα δώρα της πίτας σε όποιους πέσει το φλουράκι....

Απάντηση: Re: Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του AvClub για 2010

Στην εκδήλωση μετά από πρόσκληση μας θα παραστεί και ο Arno του "Digital TV Info" οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τον βομβαρδίσουμε με τις ερωτήσεις μας....
μαμω την τυχη μου μεσα ρε Αντωνη,να του πεις να ερθει και εδω θεσσαλονικη.Ε μα πια ολα εκει κατω τα θελετε μονα ζυγα δικας ολα:flipout:Ο xelidonios ουτε και αυτος δεν βλεπω να λεει παρων.

Εγώ θα ήθελα να έρθω αλλά δεν έχω πείσει ακόμα το έτερον ήμισυ ...

Άστη να περάσει μια όμορφη μέρα εκεί γιατί εσύ "πρέπει" να παραστείς σε μια βαρετή για αυτήν εκδήλωση !!!!:D

Απάντηση: Re: Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του AvClub για 2010

Εγώ θα ήθελα να έρθω αλλά δεν έχω πείσει ακόμα το έτερον ήμισυ ...
Απο εδω πανω εισαι?????χαρα μου να τα πουμε απο κοντα,αν ερθεις.

Re: Απάντηση: Re: Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του AvClub για 2010

Ναι αμέ, δίπλα είναι....περίπου 500 χλμ !!!!!:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του AvClub για 2010

Αυτό είναι το πρόβλημά σου, δεν φιλτράρεις καλά τις πληροφορίες.

Έχω γράψει πάνω από μία φορά (για την ακρίβεια είναι 22 φορές με αυτή) στο φόρουμ πως είμαι στην Πάτρα.

Δεν βλέπω κίνηση από τους φίλους των δορυφορικών...... δεν έχετε απορίες που μπορεί να σας λύσει ο Arno από κοντά ????

Στην κανονική μας ροή πάλι.... :D

Δεν θα έχει καλό καιρό την Κυριακή για ρύθμιση πιάτων, δεν περνάτε μια βόλτα από την πίτα να τα πούμε από κοντά ????