Η Sharp αγοράζει το 14% της Pioneer

-Γιώργος-

Supreme Member
19 June 2007
8,441
37°54'25''N-23°45'24''E
Japan's Sharp to take 14% stake in Pioneer

TOKYO (Reuters) - Japanese electronics maker Sharp will buy about $357 million (178 million pounds) worth of new shares from Pioneer and work with its loss-making rival in developing DVD players, car electronics and displays.
..........
Sharp is one of the world's top makers of liquid crystal display (LCD) TVs, competing with Sony Corp and Samsung Electronics, while Pioneer is a producer of plasma display televisions, audio equipment and car electronics.While Sharp is one of the strong players in the fast-growing flat TV market, Pioneer has been losing money because it lacks the scale to make its products as efficiently as Matsushita Electric Industrial or LG Electronics.

..........
The two companies said they would work together on the development of next-generation DVD players, network-related products for the home, car electronics and imaging and display technology.

Λέτε στο μέλλον να δούμε και Pioneer LCD ? :chinscratch:

και τι...

όχι μόνο αυτό!

συνδυασμός δύο τεχνολογιών, και μετά....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στον ανταγωνισμό.

υ.γ η sharp είναι καλή στις τηλεοράσεις? ειλικρινά δεν έχω ιδέα..

Re: Απάντηση: Η Sharp αγοράζει το 14% της Pioneer

Μήπως να βλέπαμε φθηνές Pioneer plasma ?

O πεινασμενος καρβελια ονειρευεται...:Banane0:

Αν φθηνηνουν οι Pioneer τοτε θα πεσει και η ποιοτητα της εικονας ρε Δημητρη. Και η Mercedes εβγαλε την Α class αλλα ειναι για τα μπαζα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Sharp αγοράζει το 14% της Pioneer

O πεινασμενος καρβελια ονειρευεται...:Banane0:

Αν φθηνηνουν οι Pioneer τοτε θα πεσει και η ποιοτητα της εικονας ρε Δημητρη. Και η Mercedes εβγαλε την Α class αλλα ειναι για τα μπαζα.

ναι αλλά μιλάμε για συνεργασία 2 εταιριών, άρα οικονομίες κλίμακας π.χ Peugeot - Mini.

οι Mercedes είναι απο άλλο πανηγύρι.:flipout:

ναι αλλά μιλάμε για συνεργασία 2 εταιριών, άρα οικονομίες κλίμακας π.χ Peugeot - Mini.

Μπορεί να υπάρχει συνεργασία όταν μιλάμε για διαφορετικές τεχνολογίες και υποθέτω εντελώς διαφορετικές γραμμές παραγωγής ?

Οι διαφορές έχουν αναφερθεί ... ομοιότητες υπάρχουν ?

Last edited:
The two companies said they would work together on the development of next-generation DVD players, network-related products for the home, car electronics and and imaging and display technology.

που ξέρεις? κι αν σου κάτσει?:flipout:

πέρα απο την πλάκα όμως,
η μια είναι εταιρία κολοσσός!

και η άλλη φτιάχνει τηλεοράσεις παπάδες!

αν τα παντρέψεις αυτά (εδώ έγκειται η μαγκιά του όλου εγχειρήματος) τα αποτελέσματα θα κάνουν κόσμο να κλάψει απο συγκίνηση.

Εδώ η Pioneer με την τελευταία σειρά τηλεοράσεων κατάφερε να ....reinvented plasma televisions όπως συχνά γράφηκε σε πολλά άρθρα!

αν η Pioneer έχει "πουσάρει" τόσο πολύ τις plasma που να μην παίρνουν άλλη εξέλιξη, γιατί να μην πάει ένα κλικ παραπέρα και δημιουργήσει κάτι το καινοτόμο σε συνεργασία με την Sharp το οποίο φυσικά να είναι βιώσιμο?

Θα σας πω εγω ποιο ειναι το βαθυτερο νοημα αυτης της "συνεργασιας".

Λοιπον, η Sharp ειναι μια εταιρια κολοσσος που φτιαχνει εκτός απο τηλεορασεις και φωτοβολταϊκα συστηματα.
Η Pioneer φτιαχνει τις κορυφαιες τηλεορασεις Plasma.

Επομενως τι εχουμε εδω??? Μπορειτε να σκεφτειτε????????

Θα φτιαξουν λοιπον κορυφαιες plasma τηλεορασεις, με το μαυρο της Pioneer, το λευκο μιας LCD τηλεορασης και μεσω της βοηθειας του αντανακλαστικου γυαλιου που φορανε οι plasma, οπως η Pioneer, θα τοποθετησουν κυψελες φωτοβολταϊκων. Ετσι θα μειωσουνε την καταναλωση που οπως ειναι γνωστο ειναι μεγαλυτερη στις plasma ΚΑΙ επισης οι plasma θα μπορουν ανετα να βγουν και στην αυλη μας, αφενος λογω μεγαλυτερης φωτεινοτητας και αφετερου λογου ηλιου, για να φορτισουν!!!!!

Δεχομαι συγχαρητηρια!!!! Βλεπω τελικα πολυ μπροστα!!! :grandpa: :captain::flipout::flipout:

Θα φτιαξουν λοιπον κορυφαιες plasma τηλεορασεις, με το μαυρο της Pioneer, το λευκο μιας LCD τηλεορασης και μεσω της βοηθειας του αντανακλαστικου γυαλιου που φορανε οι plasma, οπως η Pioneer, θα τοποθετησουν κυψελες φωτοβολταϊκων. Ετσι θα μειωσουνε την καταναλωση που οπως ειναι γνωστο ειναι μεγαλυτερη στις plasma ΚΑΙ επισης οι plasma θα μπορουν ανετα να βγουν και στην αυλη μας, αφενος λογω μεγαλυτερης φωτεινοτητας και αφετερου λογου ηλιου, για να φορτισουν!!!!!

Πανο αυτο που λες υπαρχει ηδη και λεγεται

.
.
.
.
..
.

.
.
Ηλιακος Θερμοσιφωνας

:flipout:

Sharp says Pioneer deal a ’strategic alliance’

Mikio Katayama, president and COO of Sharp describes his shock deal with Pioneer as a “strategic business alliance,” citing rapid changes in technology and harsh global competition as a reason for the move. Katayama says: “it is not an exaggeration to say that we cannot predict one year ahead, or half a year, or even three months ahead.”
The two have announced that they will jointly develop OLED display technology, and co-develop mobile technology products. Sharp currently depends on LCD for more than 70 percent of its profit, but such dependency makes it vulnerable to changes in the LCD market. With Pioneer’s expertise, it plans on broadening its range and diversifying. Sharp is now the top shareholder in Pioneer.

http://avzombie.com/

Βρήκαν κάτι κοινό τελικά -bye-

Last edited:
Πάντως πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία...Μακάρι να δούμε όλα όσα ονειρευόμαστε.....

Παπάδες θα φτιάξουν οι π..στηδες πάλι...:worshippy:

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΩ TV!!!:2thumb22sup:

όχι άλλο κάρβουνο απο μένα!:flipout::flipout::flipout:

υ.γ όσο για σένα Πάνο, τι να πω, τα σέβη μου ρε φίλε!:flipout::ernaehrung004::grinning-smiley-043

Δημητρη, μεχρι να παρεις τηλεοραση εσυ, θα εχουν βαλει και τουρμπινες απο κατω και θα σηκωνεται σε οποιο υψος θελεις να κανεις προβολη!!!!! :flipout::flipout::grinning-smiley-043

Παπάδες θα φτιάξουν οι π..στηδες πάλι...:worshippy:

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΩ TV!!!:2thumb22sup:

όχι άλλο κάρβουνο απο μένα!:flipout::flipout::flipout:

υ.γ όσο για σένα Πάνο, τι να πω, τα σέβη μου ρε φίλε!:flipout::ernaehrung004::grinning-smiley-043

Για ποιό έτος μιλάμε ; :FSGSFGS4::FSGSFGS4:
Καλά και εγώ μια από τα ίδια είμαι

Θα σας πω εγω ποιο ειναι το βαθυτερο νοημα αυτης της "συνεργασιας".

Λοιπον, η Sharp ειναι μια εταιρια κολοσσος που φτιαχνει εκτός απο τηλεορασεις και φωτοβολταϊκα συστηματα.
Η Pioneer φτιαχνει τις κορυφαιες τηλεορασεις Plasma.

Επομενως τι εχουμε εδω??? Μπορειτε να σκεφτειτε????????

Δεχομαι συγχαρητηρια!!!! Βλεπω τελικα πολυ μπροστα!!! :grandpa: :captain::flipout::flipout:

Πάνο η συλλογιστική είναι σωστή, αλλά κάτι δεν κολλάει, ας αναμείνουμε για να δούμε τις εξελίξεις οιδίοις όμμασι.:drummer:

Για ποιό έτος μιλάμε ; :FSGSFGS4::FSGSFGS4:
Καλά και εγώ μια από τα ίδια είμαι

Είπα κι εγώ δεν θα το προσέξει κανείς!:rolleyes:

Αλλά..... όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα....:flipout::flipout::flipout::flipout: :flipout:

Α ρε Γιώργη είσαι και μακριά πανάθεμα σε!
μια θα με σκουντούσες εσύ, μια θα σε σκουντούσα εγώ...........
Θα το'χαμε τσιμπήσει το εργαλείο εδώ και καιρό!:ernaehrung004: