Η σύνδεση Loop through

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η σύνδεση Loop through

Το ερώτημα ειναι πως κλεινει το ρημαδι η πατατα? Η δεν κλεινει οποτε η μονη λυση ειναι να βγαζω το καλωδιο ?

Δεν θυμάμαι αν ο 1110 έχει lnb off (να κλείνει τελείως η τάση), αυτό που ξέρω είναι πως οι παλιότεροι panasat ακόμα και σε αναμονή έστελναν τάση προς το Lnb οπότε δεν "έπαιζε" να έχεις κι άλλους δέκτες παράλληλα.
Κι αυτό το κάνανε για να κατεβαίνουν αυτόματα όλα τα updates που στέλνανε μέσω δορυφόρου.
Αν όντως υπάρχει lnb off θα πρέπει κάθε φορά να το ανοίγεις και να το κλείνεις αν θες να δεις από τον Panasat ή όχι !
Για μένα πάρε ένα quickF φισάκι και βάζε ή βάζε από τον lnb in του 1110 καθε φορά. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η σύνδεση Loop through

Δεν θυμάμαι αν ο 1110 έχει lnb off (να κλείνει τελείως η τάση), αυτό που ξέρω είναι πως οι παλιότεροι panasat ακόμα και σε αναμονή έστελναν τάση προς το Lnb οπότε δεν "έπαιζε" να έχεις κι άλλους δέκτες παράλληλα.
Κι αυτό το κάνανε για να κατεβαίνουν αυτόματα όλα τα updates που στέλνανε μέσω δορυφόρου.
Αν όντως υπάρχει lnb off θα πρέπει κάθε φορά να το ανοίγεις και να το κλείνεις αν θες να δεις από τον Panasat ή όχι !
Για μένα πάρε ένα quickF φισάκι και βάζε ή βάζε από τον lnb in του 1110 καθε φορά. :ernaehrung004:
Εχει lnb off απο το μενου , αλλα οταν το ξαναβαζω on... κανει παλι scan.
Αλλά και στο off παλι δεν εχει εικονα ο dream. Αυτο το quickF φισακι ετσι το ζητάω?

Είναι φις F δορυφορικής, μόνο που δεν χρειάζεται να βιδώσει επάνω στον δέκτη, απλά το πιέζεις να μπει όπως κάνεις με τα κοινά φις της επίγειας τηλεόρασης.
Βιδώνει στο καλώδιο αλλά όχι στον δέκτη.

Δυο αποκωδικοιητές σε loop θα μπορούσαν να παίξουν ταυτόχρονα 2 διαφορετικά κανάλια, αν αυτά ήταν στην ίδια μπάντα?

Σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο στους αγώνες της Εθνικής στο μουντιάλ. Να βρω ένα HD κανάλι που να είναι στην ίδια μπάντα με τη ΝΕΤ του nova, και να πάρω εικόνα απο το HD και ήχο απο τη NET, μιας και το delay μεταξύ όσων δορυφορικών μεταδόσεων δοκίμασα ήταν απειροελάχιστο, οπότε και ο ήχος μάλλον θα ήταν συγχρονισμένος.

Πείτε μου αν γίνεται γιατί κάτι τέτοιο θα έχει ενδιαφέρον και ενόψει Champions League της επόμενης περιόδου.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό.

Και πως μπορούμε να ξέρουμε την μπάντα των καναλιών? Βλέπω πχ για το HD SUISSE: 12399 Horizontal 27500 3/4. Φαντάζομαι ότι η μπάντα είναι Horizontal High, αλλά από ποια συχνότητα και μετά το Low περνάει σε High?

Να ρωτήσω και εγώ κάτι πάνω στο θέμα. Εγώ έχω έναν EDΙSION MINI και ένα COMMANDER που θέλω να συνδέσω μέσω loop γιατί άλλη λύση δεν υπάρχει. το ερώτημα είναι η καλύτερη δυνατή σύνδεση Πρώτα ο COMMANDER και μετά ο EDΙSION ή το ανάποδο ώστε να μην προκληθεί πρόβλημα σε κανέναν από τους δύο. Εννοείται ότι όταν ο ένας θα δουλεύει ο άλλος θα είναι κλειστός.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι πάνω στο θέμα. Εγώ έχω έναν EDΙSION MINI και ένα COMMANDER που θέλω να συνδέσω μέσω loop γιατί άλλη λύση δεν υπάρχει. το ερώτημα είναι η καλύτερη δυνατή σύνδεση Πρώτα ο COMMANDER και μετά ο EDΙSION ή το ανάποδο ώστε να μην προκληθεί πρόβλημα σε κανέναν από τους δύο. Εννοείται ότι όταν ο ένας θα δουλεύει ο άλλος θα είναι κλειστός.
Πρόβλημα γιατί να δημιουργηθεί??
Δοκίμασε και τους δυο εναλλάξ αν και όποιον να συνδέσεις πρώτο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Η σύνδεση Loop through

Πρόβλημα γιατί να δημιουργηθεί??
Δοκίμασε και τους δυο εναλλάξ αν και όποιον να συνδέσεις πρώτο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Ακριβώς αυτό!